Купони за безплатно пазаруване?!?

• 59 074
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Интересно предаване, моля за точен ден и час кога го дават  Blush
Аз обикновено го гледам събота и неделя към четри пет часът. През седмицата иначе немога през деня и даже незнам кога го дават.

# 31
  bouquet Много благодаря на момичетата, които ми отговориха  smile3525

# 32
  • Плевен
И аз няколко пъти го засякох това предаване и много се размечтах и тук да има такива - ще ги събирам с удоволствие  smile3508
Спомням си преди години като пазарувахме от Ларедута със сдъфорумките какво ровене за кодове беше, но пък си намаляхме много цената и накупих доста дрешки на децата с големи намаления с тези кодове. Отделно сега виждам във всеки чужд сайт, че при плащането има поле за въвеждане на промоционален код, ако имаш такъв. Веднъж ми пратиха такъв от един сайт, защото ми се беше изгупила поръчката. И въпреки, че не беше по тяхна вина ми върнаха и парите, дадоха ми и код са отстъпка при следваща поръчка   bouquet

# 33
Във Кауфланд дават такива  талони ,ако върнеш празни бутилки за бира .Мъжа ми про4иствал мазата и вместо да ги хвърля решил да пита по магазините кой ги иска .Та платили му по 0,29 ст за бутилка и 8 лв за самата пластмасовата касетка .Събра 100 лв талони за по 5 лв (средно по 5-6 лв  му направили талоните за удобство ).

# 34
  • София
Миналата година в коледната брошура на Икеа имаше талон за 50% намаление на храните в ресторанта им. Така двама души опитахме сьомгата им. Дано и тази година пуснат. В момента шоколадовата им торта с бадеми е на половин цена.

# 35
  • София
Не съм гледала предаването, но му звучи интересно, дано го засека по тв.

По темата - виждала съм такива купони в някои вестници, но не съм обръщала внимание за какви продукти се отнасят. В пощенската кутия преди известно време ни бяха напускали купони за отстъпка в магазините за втора употреба Мания. На други подобни нямам спомен да съм попадала, но бих се радвала, ако навлезе тази практика и у нас. Така и така печатат тонове хартия за хвърчащи брошурки - поне да има някаква полза от тях.

# 36
  • София
В някой от последните епизоди на предаването една от потребителките разказа, че когато напише писмо (на ръка) до производителите/компанията колко е доволна от техните продукти, й пращат купони за безплатно пазаруване.

# 37
Момичета от доста време гледам това предаване и доста ми се иска и ние да имаме такава възможност да купуваме с купони..
разрових се из сайтовете и намерих един сайт в който има доста изгодни намаления.. има оферти за всякакви неща Simple Smile сайта е http://eha.bg/

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 17:56 от mmfilipova@abv.bg

# 38
Здравейте, а дано ама надали! Добре би било да има, но не ми се вярва да го въведат и тук.

# 39
Момичета от доста време гледам това предаване и доста ми се иска и ние да имаме такава възможност да купуваме с купони..
разрових се из сайтовете и намерих един сайт в който има доста изгодни намаления.. има оферти за всякакви неща Simple Smile сайта е http://eha.bg/

Мдам, чували сме ги тия Simple Smile

# 40
Здравейте, интересна тема  Peace
И аз ползвах от талоните за 5 левовото намаление в Лидл
А за тези сайтове за колективно пазаруване като еха въпреки, че съм ползвала тяхни услуги, не мисля, че реално намаление има. Както има и огромна разлика в цените и качеството на продуктите в Западна Европа и България.

# 41
ето от какви сайтове си взимат купоните... защо и ние нямаме  такива Cry http://www.coupons.com/coupons/?PLID=CC_HPHERO&CRID=CM2013

# 42
Би било полезно да има тук закована тема за купони и всякакви намаления  Praynig

Споделям купон, който получих при направена онлайн поръчка от магазин за козметика:
CHRSM001 - дава 7% намаление за всички продукти. Валиден е 30 дни. Не пише да е еднократен, така че предполагам всеки може да се възползва. Магазинът е http://po-krasivi.bg.

# 43
Записвам се да ви следя  Peace

# 44
  • Плевен
И на мен често ми пращат на имейла от интернет магазини, в които вече съм регистрирала и пазарувала. Често ми пращат намаление и отстъпки за следващи поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт