Купони за безплатно пазаруване?!?

• 59 225
  • 124
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета и момчета Simple Smile От доста време следя този сайт и сега се престраших да пиша и да ви кажа една малка новина Simple Smile Действието се развива с Студентски град, София, днес сутринта отидох до Карфур, за да си напазаря и на касата заедно с рестото и касовата бележка ми дадоха талон за отстъпка на стойност 2 лева изглеждащ ето така Simple Smile Затова и реших да споделя с вас и д ви кажа да не се отчайваме този талон е може би началото на купоните в  България  newsm68 newsm68

# 76
  • Пловдив
Малко информация, която не е много информативна.
Случайно в радио реклама чух:
"Само сега на цената на 1 вестник, получанвате отстъпки за 20 лв. и после се коментира, че във вестника (Труд или 24 часа) има талони за рйзлични отстъпки на стойност 20 лв."
Не купувам вестници и не знам дали това се е случило и какво всъщност е било.
Ако някой има представа може да напише.

# 77
  • Плевен
Да, имаше ги талоните във вестниците.
Аз пък да ви кажа, че при нас в Плевен на гърба на брошурата от Кауфланд има талон за 3 лв. отстъпка в магазини Мания. Познати са го ползвали и казаха, че са го приели и са им дали отстъпката.

# 78
  • Mediterraneo
Отдавна вървят тези талони, и при нас ги има.

# 79
да раздвижа малко темата. Току що се връщам от Била. Във в.Труд имаше талони с остъпки на различни продукти. Изрязахме тия, които ни интересуваха и спестихме 12лв. Направо вече съм зарибена.

# 80
За какво са например намаленията? И в определен ден ли ги има във вестника или всеки ден?
Аз обаче в последните броеве на Кауфланд не откривам талони. А преди въобще не съм и гледала.

# 81
Не знам дали излизат всеки ден. Не купуваме всеки ден вестник. Виждам за втори път, но първият път ги изхвърлих. Сега ще почна да следя. Имаше доста продукти, но ние изрязахме за сирене, шпеков салам и лютеница. Мисля, че имаше маслини, вино, някяви сладки и не помня другите

# 82
Мерси! Hug

# 83
  • Mediterraneo
Какви са условията за ползване на купоните? Какви са намаленията?

# 84
Здравейте!
Не смятате ли че е по добре да се насочат тези усилия за търсене на талони в нещо по полезно да изкараме парички. Аз мисля че трябва да мислим как да изкараме, а не да спестим. На това се основава развитието на света. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
Ками съгласна съм с теб. Далеч съм от идеята работата ми по цял ден да е да режа купони. Само че сега съм по майчинство и при положение, че два пъти в седмицата си купуваме вестник, в който се оказа, че има купони, си е прахостничество да се изхвърлят. аА пък в крайна сметка, който както реши така да си живее. всеки си е прав за себе си. Аз Няма да се занимавам специално да търся купони, но като ми попаднат ще се възползвам, защото се убедих, че си заслужава. Тая тема мисля, че е за тия, които се интересуват от пестенето по тоя начин и за това се включих - да споделя опит. Направи друга тема : против пазаруването с купони

# 86
  • Mediterraneo
Направи друга тема : против пазаруването с купони

Peace Или "Как да изкараме повече пари".

# 87
Прави сте, щом си заслужава и ви е добре нямам намерение да ви противореча, но много е различно това в Българи и в Европейска страна. И аз бих ползвала по някога такива намаления, но ми е писнало в България да ме лъжат и затова писах. Извинявайте момичета, не исках да обидя никой.

# 88
Според мен двете не са взаимоизключващи се. Ако докато чета вестника ми попаднат купони ще ги ползвам, това по никакъв начин няма да попречи на работата или на бизнеса ми.

# 89
  • Berlin
При поръчка от Доминос пица почти винаги слагат талон за нещо безплатно при следваща поръчка - картофки, моцарелени пръчици, десерт.

Как пазаруването с купони би навредило на бизнеса ми (не, че има такъв,де Simple Smile ) или ще ми попречи да си получавам заплатата? Просто ми стана любопитно, явно не схващам логиката.

Общи условия

Активация на акаунт