2880 лв накуп за майки студентки- 6

• 52 842
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
хаха, да  Laughing мерси за отговора, лека вечерр  Hug

# 691
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз на 03.11.2011 пуснах молбата за тази сума и я получих на 22.12.2011 Simple Smile

# 692
Супер, на рождения ми ден си ги получила  Laughing Със здраве да си ги ползвате  Peace

# 693
  • София
Много ри благодаря beauty, късмет на всички Simple Smile

# 694
Постът ми може би е малко извън темата, но исках само информативно да напиша, ако има студентки от НБУ, до знаят, че в този университет стипендия за майка-студентка се отпуска само и единствено, ако е самотна майка. Също така успехът трябва да е над 4.50. Други условия няма.  Simple Smile

Евелина, честито за паричките!  Peace

# 695
  • Отвъд алеята зад шкафа
Утре ще ходя да подавам документите, стискайте ми палци всичко да мине както трябва  Praynig

# 696
ще мине, успех все пак  Hug

# 697
gadamer, успех!!!  Peace Пиши как е минало!

# 698
  • Отвъд алеята зад шкафа
Подадох ги днес документите. Всичко мина много бързо и лесно, служителката беше много любезна. Даде ми входящ номер и ми каза да отида след 2 седмици да си взема заповедта.

# 699
Подадох ги днес документите. Всичко мина много бързо и лесно, служителката беше много любезна. Даде ми входящ номер и ми каза да отида след 2 седмици да си взема заповедта.

Браво на теб! Simple Smile
А ти къде подаде документи? В коя община? Защото на мен в Лозенец ми казаха, че поне месец ще се бавят със заповедтта, защото ще правят запитване до университета. Иначе и там бяха много любезни Simple Smile

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа
capsicum в АСП-Младост подадох документи. Пуснах едновременно за 2880-те лева и за еднократната помощ за раждане на дете (600 лв) при една и съща служителка. И за двете помощи ми даде вх.номер и ми каза да отида след 2 седмици.

# 701
ауу супер, честито, хич не са малко пари  Peace да се похвалиш като ги вземеш  Hug

# 702
  • Отвъд алеята зад шкафа
ауу супер, честито, хич не са малко пари  Peace да се похвалиш като ги вземеш  Hug

Ооо, задължително ще се похваля, откога ги чакам тези парички  Mr. Green

# 703
capsicum в АСП-Младост подадох документи. Пуснах едновременно за 2880-те лева и за еднократната помощ за раждане на дете (600 лв) при една и съща служителка. И за двете помощи ми даде вх.номер и ми каза да отида след 2 седмици.

И аз точно за същите подадох документи, но ми каза за едната да отида 5-ти 6-ти януари (около 2 седмици след подаването), а за другата да се обадя след месец...Аз още не съм ходила за еднократната, та мога да попитам като отида...
Дано да имам и аз късмет да са придвижили документите по-бързо. Иначе не очаквам да има проблеми Simple Smile

# 704
еднократната помощ за раждане на дете (600 лв)
Можеш ли само да ми обясниш тази помощ от 600лв. каква е. Еднократната за дете не е ли 250 лв. Явно аз пак не съм доразбрала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт