Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 21

• 76 246
  • 668
  •   1
Отговори
# 135
Иво е диспансеризиран при д-р Русинов в "Детско здраве". Доволна съм. Не е привърженик на крайните решения. Внимателен е и по време на прегледа можеш да му зададеш колкото въпроси те вълнуват. Отговор ще получиш Simple Smile

# 136
пия за 1-ви път нелидикс и ми е много шеметно,на очите ми е зле..имал ли е друг подобни ефекти?

Пила съм Нелидикс няколко пъти, но не съм имала подобни странични ефекти, но това, разбира се, не означава, че при теб не може да се прояват.
На листовката какво пише?

# 137
мерси  bouquet,а поне ефект имаше ли?
сега ще й погледна страничните...

# 138
мерси  bouquet,а поне ефект имаше ли?
сега ще й погледна страничните...

Помага ми при цистити, по едно време доста често страдах  Sad

# 139
ina15 az sy] аз също съм пила нелидикс при цистит, Мария също при първият цистит. Не сме имали оплаквания. Но както са ти казали - виж страничните реакции. При нас имаше положителен ефект пиенето.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 14:35 от marychery

# 140
благодаря ви,момичета. Hug  bouquetаз го пия за пиелонефрит,но съм на конска доза.разчитам,че не съм го ползвала,по антибиограма е и дано някакъв успех с бактериите да има.
следващата урокултура ще покаже.

# 141
  • shumen
Момичета как сте?Меричери да оздравява бързо малкият юнак.Ина и ти се оправяй скоро.Аз засега съм добре.Дано се задържа така по дълго.От утре започвам лекции и се радвам като малко дете.
Искам да Ви попитам до края на годината трябва да мина профилактичен преглед ми каза личната,какво включва той? newsm78 newsm78 newsm78

# 142
  • Sofia
Иво е диспансеризиран при д-р Русинов в "Детско здраве". Доволна съм. Не е привърженик на крайните решения. Внимателен е и по време на прегледа можеш да му зададеш колкото въпроси те вълнуват. Отговор ще получиш Simple Smile

Много благодаря за отговора!  Hug

# 143
Здравейте, имам нужда от помощ, миналия месец беше кошмарен за мен и семейството ми.Дъщеря ми която е на 4г.6 м. направи остра бъбречна недостатъчност и хемолитично - уремичен синдром иска ми се някой от вас ако се е сблъсквал с това заболяване да ми пише има много неща който все още не са ми ясни.И искам да помоля ако знаете много добър специалист по децка нефрология да ме консултирате, искам да се консултирам поне с още един лекар и да се знае какво точно трябва да се прави.Благоря ви предварително.

# 144
  • София
tutaaa, съжалявам за проблемите ви, не мога да се включа относно тази диагноза, но за лекари погледни първа страница на тази тема - има имена и координати на най-добрите нефролози - те не са толкова много - 3-4 за София и страната.

# 145
  • Sofia, Bulgaria
tutaaa, съжалявам и аз за неприятностите при вас.  Вие при кой нефролог сте ходили? В София ли? Аз бих ти препоръчала доц. Буева.

# 146
  • shumen
Момичета как сте?Меричери как е Миши?Аз нещо съм понастинала и ме боли бъбрека и малко ми се гади,но дано нямам кризи засега и фуролина да действа.Ама и в университета е един студ,няма парно,правят икономии.
П.С.Незнам,но вече ще лудна.На 27.11 ни е 1-ят изпит по Банково и бюджетно счетоводство,а до 13.11 сме на лекции.Кога ще се подготвим не ми е ясно.  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
danaeka, Hugще успееш!не се вкарвай във филми,бъбреците са орган,силно реагиращ на стреса.
аз все в сесии,бях с остри пиелонефрити.сега вече осъзнавам,че не си е струвало сдухването.

# 148
danaeka бързо оздравяване, оправяй се. Обличай се по - дебело щом няма парно в университета. Мен също ме наболява кръста отдясно, понякога доста силно, друг път тъпо - дали са яйчници или пак е пясък в бъбрека не знам, но определено съм за лекар. Трябва да намеря време и да си запиша час. Иначе - Михаил беше болен, днес спряхме АБ. Изкара някаква ангина с висока температура и възпалени уши.
ИНА - ти как си?

# 149
marychery, Hugвече добре ли сте? Peace
и аз съм на аб.трябва да намеря време пак за престой в болница.
а ти урина и кръв не пусна ли за теб?

Общи условия

Активация на акаунт