Убретид лекарство къде да го поръчам?

• 931
  • 4
  •   1
Отговори
Предписаха ми това лекарство, което ми трябва спешно, но е трудно да го намеря. Имам позната в Германия и тя ми ка, а, че без немска електронна рецепта не може да го вземе 😓. Как да се снабдя с него?

# 1
Добър ден. Прочетох какво е това лекарство. То е за лечение на неврогенен и Свръхактивен пикочен мехур. По колко пъти на ден ви е предписал лекарят ви и колко време ще го приемате?

# 2
Добър ден. Прочетох какво е това лекарство. То е за лечение на неврогенен и Свръхактивен пикочен мехур. По колко пъти на ден ви е предписал лекарят ви и колко време ще го приемате?
По една таблетка дневно за 30 дни. Вие пиете ли го?

# 3
Не го приемам и не съм го приемала. Приемала съм лекарства със същите съставки, като това лекарство. Ако имате неврогенен ПМ и Свръхактивен пикочен мехур (СПМ) трябва да го приемате поне 1 година, за да започне да има някакъв ефект, ако има такъв. Има такава тема тук https://m.bg-mamma.com/?topic=894503.450

# 4
  • сливен
Не само с електронна рецепта. До сега си го купуваме с хартиена българска. Може да си го купите и от Гърция. Много му вдигнаха цената вече там обаче. Дори в Гърция е по-лесно. Не започва да действа до година. След месец се усеща подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт