SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • В средата на времето
Записвам се. По-късно ще гледам серията и ще коментирам. Simple Smile Новата тема е станала супер!  bouquet

А сега малко женска злоба  Mr. Green Тоалетът на Данийл е толкова умопомрачителен, че змийската рокля на Джен изглежда почти стилна.

Laughing Изпреварила си ме. Или аз не разбирам от мода или Данийл е спяла докато се е обличала Crazy
И Дженсън изглежда позаслабнал нещо, не само Джаред.

# 31
  • # супернатурална #
Или аз не разбирам от мода или Данийл е спяла докато се е обличала Crazy

Ми може ние да сме поизостанали  Laughing Ама все си мисля, че с възможностите, които имат и с природните си дадености, могат да изглеждат като куклички, в добрия смисъл, де. Пък и да не разбират от мода, поне от мъже разбират  smile3521

Ще помоля да ми кажете как се казва тая песен когато Краули и Кас се срещнаха там в няква барака,искам да си я изтегля

Ей, вярно, и на мен много ми хареса. Плами, с теб сме със сходни вкусове, явно сме на един и същ етап от емоционалното си развитие  Joy

Белс пак се разработи  Whistling  Hug

# 32
Здравейте,
Гледам че коментираме, та да се изкажа и аз.
Епизодът ми хареса - в сравнение с други силни начала на предишните сезони, беше по-добре от началото на шести сезон, да речем, но далеч от любимото ми начало на четвърти. Simple Smile Heart Eyes

Епизодът ми беше малко разбъркан, не знам дали само на мен ми се е сторило така, но бяха някак си "набързо скалъпени" доста от нещата - много бързо намериха Смърт, а и той хич не им се ядоса, а предполагам, ако простосмъртни си позволяха да го безпокоят по подобен начин, отдавна щяха да се пържат из селенията на Краули и Лу.

Адмирации за силната роля на Миша! Много ми хареса в новия си вид, надявам се периодично през сезона също да ни го показват. Колкото то тези "левитани" или "левиатани" (От Левиатан - едно от превъплъщенията на Сатаната), идея си нямам как ги замесиха в сюжета - и най-вече от къде им хрумна, че бог ги бил създал - това са си твари от Сатанинската библия, стражите на Ада, тъй да се каже, а какво общо имат с Бог и чистилището, ще видим екипът на Гембъл и ко. какво ще са измислили.

Момчетата ми харесаха на макс - ох, толкова ми липсваха, че дори и цял епизод само оцапани с машинно масло, докато поправят Импалата да ги бяха давали, пак щяха да ми харесат Heart Eyes хаха. Simple Smile

Като казах поправяне на Импалата, забелязахте ли с каква тениска беше Дийн:

Има надпис "Eye of the Tiger", това ако не е закачка с феновете.... hahaha

Епизодът не беше лош, имаше няколко тънки забавни момента (които сте изброили) - това за работната мравка Дийн и за горчицата, както и физиономиите им, когато се появи Смърт и нашите бяха едни хем с уважение, хем нападателни. Simple Smile
Краули ми хареса много, радвам се, че демонът ще участва и в този сезон. Изненадах се и от халюционната поява на Луци, но според мен Сам не е в ада, просто съзнанието му играе трикове. Simple Smile Няма смисъл ако е в Ада, нали и Дийн и Боби го виждат, а и Кас в края на миналия сезон си каза, че двамата с Краули са го измъкнали от клетката (нали така беше).

Не ми се връзва само тези левиатани какво правят в Чистилището и как Кас се е нагълтал с тях - те са демони, а не души, но както и да е, прощаваме й на Серчето, ако е измислила интересна завръзка за по-нататък.

Иначе песните от епизода са тези:

Slow Ride - "Foghat" (от началото): http://www.youtube.com/watch?v=mIjZE4kcg_Q
Nancy Sinatra - "These Boots are Made for Walkin'" (от срещата на Краули и Кас): http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww

Btw, започвам да събирам песните от този сезон, ако някой има желание да качи пълния пакет от песните на шести сезон някъде, така че всички да ги имате, пишете ми, събрах ги през лятото. Simple Smile

P.S. Госпожите и тоалетите им въобще не искам да ги коментирам, особено Данийл! Mr. Green Явно е хванала и е облякла първото, което й е попаднало пред погледа като е отворила гардероба.... hahaha Да се появиш така и то на благотворително събитие си е смях... Simple Smile Поне мъж като си е избирала, явно е гледала внимателно Wink 

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 22:08 от Dana_Scully

# 33
  • В средата на времето
Аз съм супер доволна от серията. Така беше пълна с всички любимци почти, че бях ей така Party Имаше от всичко по малко и май това ми хареса този път. Миша беше страхотен! Party Краули както винаги забавен. А Лу...Лу е направил коремче в клетката нещо Joy

...много бързо намериха Смърт, а и той хич не им се ядоса, а предполагам, ако простосмъртни си позволяха да го безпокоят по подобен начин, отдавна щяха да се пържат из селенията на Краули и Лу.

Ами на Смърт му дадоха леки пристрастия така да се каже още от миналия сезон, така че е някак продължение на линията според мен. Simple Smile

П.П...забравих...харесвам много новия черно-бял облик, а и песента в началото беше много добре подбрана според мен Peace Бе направо съм си много доволна Grinning Липсваше ми... Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 22:20 от Izida

# 34
Като казах поправяне на Импалата, забелязахте ли с каква тениска беше Дийн:
Има надпис "Eye of the Tiger", това ако не е закачка с феновете.... hahaha
Дейна, страшно си наблюдателна.Как забеляза  Laughing Чак като каза обърнах внимание.

Иначе тази снимка на Дженсън и Данийл виждали ли сте я?От нейния туитър е.Качила я е на 15 септември.

# 35
  • В средата на времето
Иначе тази снимка на Дженсън и Данийл виждали ли сте я?От нейния туитър е.Качила я е на 15 септември.

Супер е Simple Smile Да не са скачали с парашут? Laughing

# 36
Ми не знам.Май на почивка ли били.Нищо не видях да пише. newsm78

# 37
Ми не знам.Май на почивка ли били.Нищо не видях да пише. newsm78

Да, с парашут са скачали. Имаше още една снимка оттам (търся я в момента), където и двамата са с едни пилотски очила и слушалки в кокпита на самолета. Simple Smile

Eto:

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 22:36 от Dana_Scully

# 38
И сори, че е пост след пост, но не можах да се стърпя:

Ерик Крипке и JJ Abrams в съвместен проект!!! Първа съм за гледането му! Ето повече инфо тук:
http://www.deadline.com/2011/09/jj-abramseric-kripke-thriller-re … ommitment-at-nbc/

# 39
На мен епизодът ми хареса. Има нещо, което ме подразни логически, но още ми уляга и не ми се е избистрило впечатлението. Но веднага отразих дразнещото по снимките на двойките от благотворителното мероприятие    Mr. Green. Тоалетите на дамите - потресаващи и моля ви се, какви са тези мигли на Данийл, тц тц тц, все можеха да се намерят и по -подходящи за случая  Crossing Arms  Джаред изглежда странно не добре, както и останалите мъже всъщност. Явно е от фотографа този ефект   Grinning   Но пък интересно - Дженсън си е добре, както винаги  Grinning   newsm78

Joy  И аз забелязах коремчето на Луци.  И също Смъртта беше някак подмладен  Grinning 

# 40
Joy  И аз забелязах коремчето на Луци.  И също Смъртта беше някак подмладен  Grinning 

Луци доста се беше позакръглил не само на коремче, ами и на бузки, но ми хареса - Пелегрино е страхотен в ролята. Явно в клетката не е карал само на "мъчения и проклятия" (обратното на "пост и молитви"). hahaha Смърт ми се стори все така сбръчкан като стар вестник, както винаги. Wink

# 41
Такааа...и аз да се изкажа Simple Smile Първо очаквах, че много ще се депресирам от новият епизод, даже нарочно отлагах гледането му. Нооооо страшно, адски, безизмерно съм респектирана /за пореден път/ от таланта на Миша. Страхотен беше, направо жесток!!! Иска ми се да вярвам, че братята през целият сезон ще се опитват да изкарат Левиатана от тялото на Кас!
Много ми хареса свидетелката по тв-то, която описваше новият Бог - беше млад и секси  Joy Много ми хареса  hahaha
Хареса ми Дийн /леко с тен/, косата на Сам. Супер се зарадвах на Краули. Искам да го виждам често в сезона. Добра заигравка със стената на Сам и халюцинациите и Лу, който от лежане в клетката очевидно се е отпуснал  Mr. Green
Не ми хареса, че някои неща наистина са претупани и скалъпени. Първо колко бързо Кас се появи и се разкая. Къде беше новият Бог тогава  newsm78 и къде изчезна след това в тялото на Кас  newsm78 Много бързо се съгласи да върне душите, за които рискува и жертва всичко  newsm78 Нещо не ми се връзва. Също и реакцията на Смърт, той изглежда също е голям фен на братята, след като го оковаха, говориха му доста заповеднически и накрая му казаха, че трябва да им помогне.  newsm78
И сега новият Бог го няма така ли, след като всички души са върнати в чистилището? Краули на кого ще служи? Левиатана в тялото на Кас и Кас останаха, нали? А старият Бог няма ли да се намеси, то вярно, че го няма, ама не вярвам да не знае какво става. А в Рая как е положението. Видяхме всички ангели, които бяха "превъзпитани" чрез смърт, ами другите? Мисля, че Бог трябва да освободи Рафи и Лу и да стане вече пълна манджа  Crazy Laughing

Сори за обърканият пост и размишления, но след второто гледане ще ми се проясни със сигурност  ooooh!
Искаше ми се да няма претупани неща, но очевидно няма как вече в 7ми сезон.  Peace

Ау новият проект на Крипке и Абрамс изглежда че ще е уникален! Ще се гледа задълже  Party

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 10:16 от Aquariel

# 42
  • гр. София
Привет и от мен.
Най-напред благодарности за новата темичка на Импалка и Апокалиптик   bouquet

Сега по същество.
С много голям интерес изгледах епизода. Като цяло ми хареса, но някои неща ми направиха впечатление - това, което Лу каза на Сам (че си е в клетката и не е излизал от нея). Ще ми се да не е така  Sad Ако не приемаме клетката буквално като някакво тесничко пространство, а по-абстрактно, като фактическото пребиваване в Ада или в обособена част от него, би било по-естествено това, което каза Лу. Защото, ако клетката е клетка в първия смисъл, щом Сам е още в нея значи трябваше заедно с Лу да е и братът Адам. Нали тримата паднаха заедно.

Не ми стана ясно и защо Кас толкова бързо върна душите. Вероятно идеята на сезона е била левиатаните, но това тепърва предстои да разберем. Само да не стане като с Майката на всичко зло - голяма гад, а я трепнаха ей така. Иначе страхотна игра на Миша!

И сега за пустите левиатани, че това направо ме изяде отвътре. Според Библията (Стар завет) левиатанът е един (но според Книга на пророк Исаия са може би два) и се споменава на няколко места. Цитирам по хронологичен ред:

КНИГА НА ИОВА
(3: 3, 7-8)

3. да се провали денят, в който се родих и нощта, в която рекоха: зачена се човек!
7. О, оная нощ! безлюдна да бъде; да не влезе в нея веселие!
8. Да я прокълнат онези, които които кълнат деня, които са способни да събудят левиатана.
(и на още едно място тук се говори за левиатан, но сега го проучвам и после ще пиша)

ПСАЛТИР
(73:14)

14. Ти строши главата на левиатана, даде го за храна на людете (етиопски) в пустинята;
(обръщението е към Бог)

(103: 25-26)

25. А това велико и пространно море! Там има безброй влечуги, малки и големи животни;
26. там плават кораби, там е оня левиатан, който си създал да играе в него;

КНИГА НА ПРОРОК ИСАИЯ
(27:1)

1. В оня ден Господ ще порази със Своя тежък, голям и як меч левиатана - право бягащия змей, и левиатана - лъкатушния змей, и ще убие морското чудовище.
(тук много се чудя как да се тълкува - дали става въпрос за епитети на един левиатан, или са два левиатана  Rolling Eyes)

Смята се че и в Новия завет се говори за левиатана (в Откровение на свети Иоана), но там се казва "змей" и никъде не е казано "левиатан". Като знам как Новия завет е съшит с бели конци за Стария завет, лично аз не мисля, че става въпрос за левиатан. Просто поредното "напаснато" тълкуване от страна на богословите.

Това е. Извинявам се, ако съм била досадна с дългия си пост  Embarassed

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 12:23 от Зимна роза

# 43
Рози Hug страхотна си, да не си посмяла да си помислиш дори, че си досадна с такива постове!
Спести ми ровенето. Благодаря ти!

Да благодаря и на авторките на темата  bouquet Страхотна е!

Хареса ми серията на първо гледане! Израдвах се на Краули, Луцифер и Смърт в един епизод Heart Eyes Но на втори прочит започнаха да се появяват забележките ми Tired
Не претендирам за детайлност, както и че съм успяла да схвана и отбележа всичко Peace, и просто не мога да съм последователна Crazy
Значи:
1. Репликата на Дийн с горчицата ми стоеше залепена като от дете не на място, някак насила беше вмъкната, за да се покаже пак сладката крива усмивка на Дийн и вдигането на раменете.
2. Много бързо претупаха Кас в ролята на Бог - очаквах поне 3-4 серии да е Всемогъщ Sunglasses Обаче страхотна игра на Мишата!!!!
3. Въпросът с душите - много бързо ги предаде Кас, претупана ми стои историята.
4. Левиатан (и)?!? WTF ?!? Това трябва да го измислят много добре, иначе се опасявам, че историята ще стане като филмче за тийнейджъри - съшита с бели конци, колкото да има интересни гадове.

Спирам със забележките. Сега какво ми хареса Grinning
1. Сам - страхотен, толкова ми беше мъчно за него с халюцинациите Sad  Интересно го завъртяха с Луцифер и с нетърпение чакам да видя какво ще стане по-нататък.
2. Кас - страхотен Бог! Много справедлив! Бих му се поклонила на секундата Grinning
3. Дийн и Импалата - момента със "...защото това мога да направя" - много силен!
4. Краули, Смърт - перфектни, както винаги!

Силно се надявам този сезон да е по-добър от 6-ти Praynig

# 44
Сара много ги претупва нещата, в смисъл нещо важно и голямо, за което са хвърлени няколко епизода въведение, изчезва за 10 мин в следващият епизод. Нещо това ме дразни. Мамето трябваше да е гада на целия 6ти сезон, а новият Бог заедно с левитианите в него трябваше да е гада на 7ми сезон. Смисъл да задълбаят повече, да се мъчат повече, за да е по-сладко след това. Някак си Сара е решила, че ще сме много впечатлени като ни държи в напрежение 2 епизода и в третия нещата да се претупат.
Също така не мога да си обясня, защо ритуалът с връзването на Смърт, трябваше да се извършва в дома на колекционера и то пред очите на него и жена му. Защо просто не взеха кристала и да си бяха отишли в Боби  newsm78

Розе липсваш ми много, липсват и постовете и ти благодаря за последният  Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт