Събитията в Катуница

• 215 534
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София-Лагера
Camellia85  изгледах видеото за рокерите.Не знам вече какво да кажа.
Явно сме достигнали някакво дъно.
Искат да изплашат Българския народ и той да се прибере по къщите.
А те да си правят предизборните концерти на спокойствие.
Това наистина ни връща многоооооооо години назад.
И сега новината за човечеца където не харесвал Бенатова.
Лично аз мисля ,че Бойко много греши.
Но това ,ще се види на изборите.

# 3 166

Да ни налее акъл??? Акъл за какво? Да си затворим очите и да си продължаваме по старому...??? Чуден акъл, няма що!!  smile3557
Ефектно, ама неефективно.

Поли, на мен ми омръзна да го повтарям. Ето и цитирания от мен постинг. Авторката му не ще и не ще да схване.  

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 14:35 от luna

# 3 167
  • София
Та за какво по-точно ще е протеста на 1ви?
Какво ще искат? Какво ще пишат на плакатите?
Че нещо не разбрах в края на краищата.

# 3 168
Нямаме лидер, ето това ни липсва.

Съвсем точно.

# 3 169
  • И тук,и там
Не знам къде са Ви питали дали сте от България и са Ви сбъркали с цигани, на мен НИКЪДЕ не ми се е случвало, не знам само на мен ли не ми се случва. Била съм в толкова много държави, как един път не чух да ме питат за циганите.... newsm78
НЕ са ме питали дали съм циганка,а ме питаха като съм българка защо не съм мургава.Живея във Великобритания.

# 3 170
Аз не мисля, че тук има расисти в истинския смисъл на думата. Лично аз се издразних на някои постове, където едва ли не оправдават циганите, но си мисля, че на всички ни е ясно едно нещо:
циганите са проблем, защото управниците ни така го правят.

За това в събота с по китка чимшир към Парламента и лозунг "Всички управляващи на шампоан"  Mr. Green

sorsha_     bouquet

То ей сега ще стане интересно с румънците. Не знам дали знаете, но на тях им забраниха да работят тук. Забранено е да се вадят документи на новите, а на работодателите е забранено да подновяват договорите на румънците, когато изтекат. Защо ми мирише, че ние сме следващите и тогава дупе да ви е яко на вас, решилите да останете в БГ. Защото като се приберат от чужбина, хората ще търсят работа, нормално е, ето тогава ще усетим кризата.

Това не е ли своеобразна дискриминация?

# 3 171
А и общо взето, хората си има позиция за коя партия ще гласуват и случилото се може да накара някакви единици коренно да си променят мнението.
"Лумпените" от агитките по принцип си подкрепят "Атака", и без това щяха да гласуват за Сидеров.Тези дни говоря с колеги и приятели за случващото се.Всеки си има фаворит, и държи на него, на никой изведнъж не са му"отворили" очите и да си смени рязко предпочитанията.Simple Smile

# 3 172
Не знам къде са Ви питали дали сте от България и са Ви сбъркали с цигани, на мен НИКЪДЕ не ми се е случвало, не знам само на мен ли не ми се случва. Била съм в толкова много държави, как един път не чух да ме питат за циганите.... newsm78
НЕ са ме питали дали съм циганка,а ме питаха като съм българка защо не съм мургава.Живея във Великобритания.

Е, ама то това е друго. Българите не са от много светлите етноси Laughing

# 3 173
Днес видях циганин с каруца в центъра на София. Нямаше уплашен вид. Нито бягаше, нито някой го гонеше.
Явно пропагандата за етнически конфликт не работи. За разлика от въображението.
Не е убедителна.
Вземете се в ръце. Wink

И аз видях няколко циганина по улиците на Варна, които си се разхождаха най-спокойно и по единично. Някои бяха клошари, други бяха прилично облечени и чакаха да си платят мобилния телефон. Никой не им обръщаше "специално" внимание и не ги гледаше лошо. За съвестните животът си продължава нормално. Жалко че са единици.

# 3 174
Та за какво по-точно ще е протеста на 1ви?
Какво ще искат? Какво ще пишат на плакатите?
Че нещо не разбрах в края на краищата.
Има по много и от всичко, каквото си избереш:  Simple Smile
http://protest.s4.bizhat.com/protest-ftopic11.html

# 3 175
филаделфия, дреме им на кочаните какво е Laughing Ама хитро са го измислили, няма официална наредба, само вътре си я правят играта. И като им отказват подновяване на договорите, не им казват, че защото са румънци, ами че няма работа, че не знам какво. Но е факт. Приятелят ми онзи ден ходи да си подновява договора и тая му викала " Ти да не си румънец ? ". Той си дал документите, а тя викала " Ааа, добре, българин си, щото ако беше румънец, нямам право да ти подновя договора ". В интернет ще намерите само, че се забранява издаването на документи на румънци, дошли след не знам кой юли беше, понеже били много. А до това се стигна, понеже масово просят, проституират, крадат и разбиват коли и къщи. Кой ще ги трае, това да не е БГ.

# 3 176
Опожарените къщи законни ли са,т.е. фигурират ли някъде като съществуващи?

# 3 177
  • София-Лагера
Невиждан протест стягат за събота фейсбукъри в цялата страна. В Пловдив мястото е площад „Съединение” от 14:30ч. В момента се изглаждат исканията, които ще заявят протестиращите.
В работен вариант на първо място ще бъде поискана оставка на министър Цветан Цветанов за неспособността за противодействие на престъпността. Оставка ще се иска и на главния секретар на МВР Калин Георгиев за обидите му в ефир срещу хората, изразяващи гражданска позиция (Лумпени, хулигани...) и толерирането на "Кирил Рашков и неговото семейство". Те очакват още максимална присъда (20год. затвор, без право на обжалване) за убиеца на Ангел Петров, както и присъди и адекватни действия към Кирил Рашков и приближените му за безбройните престъпления срещу хората и държавата. Не на последното място и еднакво прилагане на законите към ВСИЧКИ граждани на България.
Организаторите предупреждават още всички да носят лични карти в себе си, да не се обиждат органите на реда и без расистки изказвания. „Ще скандираме още по-мощно и от предните пъти, защото ще сме десетки пъти повече! Агитирайте близки и познати. Протестът е гражданска позиция и не е забранен от закона, ако се прилага в правилните норми.

# 3 178
Днес видях циганин с каруца в центъра на София. Нямаше уплашен вид. Нито бягаше, нито някой го гонеше.
Явно пропагандата за етнически конфликт не работи. За разлика от въображението.
Не е убедителна.
Вземете се в ръце. Wink

"Три училища в Сливен, в които учат ромски деца, пък спряха учебните занятия, тъй като родителите са подплашени от слухове за нападения. "Около 10 ч. при абсолютно спокойно протичане на учебните занятия в двора нахлу тълпа от 200-300 родители, изплашени, че децата им ще бъдат бити от групи, които идвали откъм центъра", разказа директорът на 6-о училище Митко Митев, цитиран от дир.бг. На други родители било казано, че има прегазено от кола дете пред училището. Слух за нападнати или застрашени ромчета станал причина родителите да си приберат децата и от 1-во училище в кв. "Комлука"."

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=10181&am … 16&id=0000101

Да, де, въображението.
Слухове, слухове, слухове, фалшиви сигнали и страх....и насъскване на циганите срещу българите.
Някой вече е яхнал вълната, от другата страна обаче.

Насаждането на страх в хората от гражданска война по-малко престъпление ли е от недолюбването на журналист, например?

# 3 179
Еееее, и срещу Калин Георгиев ли тръгнахте? Понякога се чудя накъде може още повече да се падне, май няма накъде.
Ми върнете си Мими на поста на Цветанов, той ще се справи с престъпността веднъж- завинаги ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт