Събитията в Катуница

• 214 665
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 60
sorsha_, най-нормалното /за нас ненормално/, което може да се случи, ако се тръгне към Катуница е - Цар Киро да осъди България в международен съд за това, че се се вандалства в имотите му, че му се нарушават човешките  права /за нас нечовешки/. Това ли искаме - да бъде осъдена България?
А за това имаше ли осъдени хора? -   http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8  

Или вандалщината над българи е ненаказуемо деяние?

Българите, да не спят.
       Като не може в български съд, има си международни съдилища.
       Или, по-лесното е да се почесваме...

/между другото героите в клипа цигани ли са? и между другото, виждали ли сте гавра с нехристиянски гробове през далечната 1985/87 г. в България?/

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 19:26 от inna-bubulina

# 61
Да почиват в мир жертвите, а виновниците да намерят своя ад в който да се пържат вовеки веков.

Дано...

Безсилието в такива случаи е смазващо Sad

Лошото е, че за безчинствата на всякаква самозабравила се сган, без значение от етноса, са виновни най-вече корумпирани българи.

# 62
  • Насред хаоса
А мен ме сърби клавиатурата да попитам пак - къде в случая са правозащитните организации, които надигат вой до небето при мрънкането на някое сополиво цигане, на което някой е забърсал един зад врата?  Close Защо при такива случаи мълчат, а щом се касае дори за настъпан циганин, скачат до небесата?! И се месят в неща, които не ги засягат? И на мен ми идва да стана скинар вече!  Close

# 63
Аз, скачам до небесата, защото самозабравилите се в държавата ни, не са само цигани... Twisted Evil

# 64
  • Costa Rica
Я, тема Mr. Green Мислех, че "правилата" ще наложат поредното заравяне на главите в пясъка, в името на "етническия мир". Като че ли като ги заравяме, това ще реши проблема. Whistling

Да почиват в мир жертвите, а виновниците да намерят своя ад в който да се пържат вовеки веков.

Дано...
Лошото е, че за безчинствата на всякаква самозабравила се сган, без значение от етноса, са виновни най-вече корумпирани българи.
Амин...

Моля се само да няма още жертви. Praynig

Или вандалщината над българи е ненаказуемо деяние?
Целият ни досегашен опит доказва, че е. И както в другите случаи на импотентност на БГ институциите, нещата ще се рещат с линч и кръв. Време беше.

# 65
  • Gotham City
Напълно адекватна е реакцията на жителите на Катуница. Насилието ражда насилие. "Цар" Киро си разиграва коня повече от двайсет години. Бизнесът му не е само фалшив алкохол, името му се свързва с контрабанда на часовници и бижута още преди '89г, а в по-нови времена с организиране на джебчийски групи в БГ и зад граница. И проблемът не е в това, че е циганин, а че е престъпник с протекции. Брутален и нагъл, за мен той е Катунишкия "братя Галеви".
Жалко е, че този спонтанен граждански протест на жителите на Катуница ще бъде отбелязан единствено като акт на хулиганска проява.

# 66
  • София
Жалко, че предизборните кампании започват така. Да почиват в мир децата! Praynig

За маргиналите, цветни или не, нищо не се прави у нас. Пардон, произвеждат се само още маргинали. А след това започваме да воюваме с тях и да избираме расисти, които да ни управляват. И да произвеждат още повече маргинали.

А шегата с речта на Саркози е съвсем на място. Франция традиционно гони циганите, като началото е още през далечната 1504-та година, когато Крал Луи ХІІ издава декрет, който забранява да живеят на територията на страната. През годините същото правят и англичани, холандци, немци и руснаците. Явно само ние не сме го направили, но е показателно, че ни се иска да вземем мерки, които са били актуални преди 5 века. И които взимат спрямо нас в други, по- богати държави. защото ние сме си маргинали за останалия свят, нека не се лъжем. Обичайно докато докажеш на простия французин, испанец, германец, че не си първобитна маймуна минава време.

# 67
http://news.plovdiv24.bg/289910.html
http://news.plovdiv24.bg/289918.html

Подозирам началото на сериозни неприятности... Confused

# 68
# 69
  • някъде
Очакваше се,че търпението на българите ще свърши все някога...

# 70
Време е за наказателен вот. Когато Герб загуби Пловдив, може на някой да му светне от кого зависи дали ще управляза-от циганите или от българите. Да видим колко ум има у съгражданите...  Rolling EyesThinking

# 71
  • Варна
Време е за наказателен вот. Когато Герб загуби Пловдив, може на някой да му светне от кого зависи дали ще управляза-от циганите или от българите. Да видим колко ум има у съгражданите...  Rolling EyesThinking

И кой да спечели?

# 72
А преди Герб ,какво е било ?
Няма нужда ми отговаряш.

# 73
  • София
А мен ме сърби клавиатурата да попитам пак - къде в случая са правозащитните организации, които надигат вой до небето при мрънкането на някое сополиво цигане, на което някой е забърсал един зад врата?  Close Защо при такива случаи мълчат, а щом се касае дори за настъпан циганин, скачат до небесата?! И се месят в неща, които не ги засягат? И на мен ми идва да стана скинар вече!  Close

Peace
Няма да добавям нищо, защото веднага ще има метла,
но не мислете, че нямам какво.

# 74
Дано онзи, който плати за тази идиотщина, вярвайки, че трупа политически дивиденти усети поне малко от мъката на близките на починалите момчета. Twisted Evil Praynig

Не вярвам ситуацията да не бъде "проконтролирана" още тази нощ.

Общи условия

Активация на акаунт