Събитията в Катуница

• 214 711
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 525
ЗлаВещица, инфото е от 22-ри. Вчера премиерът беше в Бургас за начало на предизборната кампания на прилежащата му партия.

Канал 3 излъчва на живо от Катуница в момента.

Не ми се искаше да се включвам, въпреки че чета темата от самото начало. И то не защото нямам какво да кажа. Както и да е - провокира ме горния цитат:

Инфото на ЗлаВещица си е съвсем актуално: http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=779638

# 526
  • София
Това ли е най-важното в момента холната гарнитура на циганина.

Разбира се, важно е да се отвлича
вниманието на хората.
Довечера ще ни покажат поредната
лентичка, която е прерязал премиерът.
Ако някой ден свършат обектите, ще
стане като във вица:
"Родил се Б.Б. Прерязал лентичката и
казал: "Откривам Бойко Борисов!"
,
и пак ще има лентичка за прерязване.

# 527
Цветан Цветанов откри как да се решат всички проблеми с ромите в България:
Цитат
Цветан Цветанов: Трябва да се работи за политики за интегритет
25 септември 2011 | 13:22 / Агенция "Фокус" / Полиция

Варна. Трябва да се работи за политики за интегритет. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов, във връзка със събитията в Катуница, предаде репортер на Радио „Фокус” - Варна. По думите на Цветанов – това, което се е случило снощи, не трябва да се повтаря и трябва да се предприемат адекватни мерки. Той посочи, че там има наслагване на проблеми с години и един нещастен случай е отключил агресията. Цветанов посочи, че местните хора са били по-прагматични и готови на диалог, но останалите сили са били по-агресивни и този подход е можел да доведе до по-фатални последици. Вътрешният министър коментира, че за да се избегнат такива последващи случаи, трябва да се работи за политики на интегритет.
Както се казва - ще ги интегрираме до дупка.

# 528
Да не вземе да се окаже ,че тоя нещастник шофьора ,дето е нарочен да опере пишкира на дядовото не е бил в страната по време на убийството?!!!
Ей тези натъкмистики ще му ритнат стола на Бат ви Б.

# 529
# 530
Канал 3 чакат да свърши някакъв мач, на който присъства Борисов, за да го приклещят с въпроси за случващото се в Катуница.

# 531
  • Stuck in a moment
След този случай, ако няма реално наказани, ромите ще се почувстват още по-освободени да безчинстват.

# 532
Аз не разбирам едно нещо. Тук толкова много хора писаха възмутени и подкрепящи протестите, като гледам и повечето сте все от големи градове. Защо сте пред компютрите, а не с протестиращите newsm78 Вместо да броим тука колко имало на площада, ами отивайте и вие, те така се събират хората - един по един. Ако бях в БГ досега да съм на площада на най-близкия град, в който има протести. Вие имате семейства и приятели, ами кажете им и тръгвайте заедно. Не отнема години, не струва пари, но е крачка напред. Мислите ли, че седейки вкъщи и пишейки тук, някой ще чуе мнението ви?

# 533
  • София
Сега по ТВ Европа съобщиха,че в една от махалите на Пловдив са станали размирици.Дани изписвам правилно имеъто Аджисан махала

# 534
Хм  newsm78
...Лелята на убития Ангел пък твърди, че самият внук на Кирил Рашков го е прегазил, а не - както се твърди - шофьорът на буса, който снощи бе заловен.

Добре де, оня, снощният заловен всъщност защо са го заловили, след като не е бил там, когато е прегазено момчето?

# 535
  • София
Четох в началото, просто ми стана интересно, колко НЕ обичана е репортерката

Бенатова е необичана силно и отдавна от много хора - заради моралното си помиярство и долните си манипулативни прийоми. това е парцалът, с който се бърше журналистическия под - най-долното ниво и, логично, е с топ рейтинг в българските топ медии. защото такова им е нивото.

# 536
Аз не разбирам едно нещо. Тук толкова много хора писаха възмутени и подкрепящи протестите, като гледам и повечето сте все от големи градове. Защо сте пред компютрите, а не с протестиращите newsm78 Вместо да броим тука колко имало на площада, ами отивайте и вие, те така се събират хората - един по един. Ако бях в БГ досега да съм на площада на най-близкия град, в който има протести. Вие имате семейства и приятели, ами кажете им и тръгвайте заедно. Не отнема години, не струва пари, но е крачка напред. Мислите ли, че седейки вкъщи и пишейки тук, някой ще чуе мнението ви?
То и аз не мога да разбера, как ти може да си въобразяваш, че знаеш какво трябва да правя аз в момента, ама ей на, случва се...

# 537
А. Ако бях в БГ досега да съм на площада на най-близкия град, в който има протести.
Ти затуй си курназ,щот те няма Mr. Green
И по каква причина напусна милото отечество и си по чужди земи?
Не,не ми отговаряй../но,няма да е от хубаво/просто си дрънкам.
Едно е да дрънкаш,второ е да искаш,трето и четвърто да го направиш.
Ако някой се наеме наистина да разкаже историята,кое как и защо,ще изляза.
Но все ми се струва,че цялата работа е мътна.

# 538
Четох в началото, просто ми стана интересно, колко НЕ обичана е репортерката

Бенатова е необичана силно и отдавна от много хора - заради моралното си помиярство и долните си манипулативни прийоми. това е парцалът, с който се бърше журналистическия под - най-долното ниво и, логично, е с топ рейтинг в българските топ медии. защото такова им е нивото.

Така е!

Обаче виж как обича да я лъжат Бенатова. Някой и е казал, че е журналистка и мърлата прави поразии навсякъде.

# 539
  • София
Много ми се иска след всичките емоции,от всичките разправии ,кой е доволен от полицията и кой не и т.н. Да се разбере от къде Киро циганина има пропуск от общинска полиция.Дано не остане нечуто и невидяно това.
Както едно време ги подгониха със сините лампи,нека сега да се види кой и на базата на какво му  е дал разрешително издадено от общинската полиция, позволяващо му да се движи свободно.

Общи условия

Активация на акаунт