Събитията в Катуница

• 214 664
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 585
  • Costa Rica
Би Ти Ви направи може би най-скандалния си, грозен, изкривяващ истината и небългарски репортаж в историята си. От който, накрая отново виновни ще излязат „футболните фенове”. Само че снощи това не бяха футболни фенове, а гражданско общество, което даде ясно да се разбере, че му е писнало.
http://www.zasada.bg/футболни-фенове-към-миролюба-бенатов/
http://www.zasada.bg/%D1%81-%E2%80%9E%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B2%D0 … 0%B5%D1%80%D0%B0/

Вижте ги колко са милички:
Упс! Посипвам си главата с пепел и изтривам снимката.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 21:09 от Делфина фон Ю.

# 586
  • Costa Rica
И някъде в говорилнята се загуби истинската причина за кошмара...

Дано е светъл пътят ти, детенце Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 587
Виждам от километър, че точно тази снимка е монтаж.

# 588
  • Варна

Това ми прилича на монтаж. Rolling Eyes

# 589
  • Costa Rica
Хм... сега се загледах... май сте прави Embarassed

# 590
  • bad@ss
По средата трябва да беше Цветанов, ако не се лъжа  Embarassed

# 591
  • София
Би Ти Ви направи може би най-скандалния си, грозен, изкривяващ истината и небългарски репортаж в историята си. От който, накрая отново виновни ще излязат „футболните фенове”. Само че снощи това не бяха футболни фенове, а гражданско общество, което даде ясно да се разбере, че му е писнало.
http://www.zasada.bg/футболни-фенове-към-миролюба-бенатов/
http://www.zasada.bg/%D1%81-%E2%80%9E%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B2%D0 … 0%B5%D1%80%D0%B0/

Вижте ги колко са милички:

Монтирали са главата на цар Киро на мястото на тази на Цветанов.
 Ето оригиналната снимка:
http://noviniteotdnes.com/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D … 0%BA%D0%BE%D0%B2/

# 592
  • Варна/Лондон
Не знам на какво се дължи това изкривяване от медийте. Друг път, когато  се случи инцидент, убийство, се надпреварват да навират микрофони с въпроси към близките на жертвите, ровят и душат около човешката мъка. Не го одобрявам, но ми е чудно защо сега се покриха? Няма интервюта със съседи, случайни и неслучайни граждани, няма ги обичайните въпроси:''Какво мислите?"и '' Как се чувствате?''. Само мангала с трибуна...

# 593
  • Насред хаоса
Неее, той трябваше да е на мястото на Лечков.
Послушах малко пресконференцията и спрях тв. Омръзна ми да слушам как справедливият гняв на хората бива наричан *вандалски прояви*. А за убийството - ни думица. Във фокуса са размириците и палежите, но не и причината за тях.

# 594
  • София
Не знам на какво се дължи това изкривяване от медийте. Друг път, когато  се случи инцидент, убийство, се надпреварват да навират микрофони с въпроси към близките на жертвите, ровят и душат около човешката мъка. Не го одобрявам, но ми е чудно защо сега се покриха? Няма интервюта със съседи, случайни и неслучайни граждани, няма ги обичайните въпроси:''Какво мислите?"и '' Как се чувствате?''. Само мангала с трибуна...
Няма ги, много ясно. Такава им е поръчката.

# 595
  • на пистата
Неее, той трябваше да е на мястото на Лечков.
Послушах малко пресконференцията и спрях тв. Омръзна ми да слушам как справедливият гняв на хората бива наричан *вандалски прояви*. А за убийството - ни думица. Във фокуса са размириците и палежите, но не и причината за тях.
точно.
аз пак ще продължавам да дълбая.ще има ли наказани роми след побоя до смърт на момчето от монтана,така както има задържани и след палежа на кировата къща

# 596
Два пъти повториха, че полицията не била допуснала убийство и е действала добре....
Как ще не е допуснала  ooooh! ooooh!
Божее, или ни мислят нас за много тъпи  или те са много тъпи...

# 597
Почти навсякъде има такива дерибеи, дори българи, които си мислят, че като имат власт всичко им е позволено!
Не разбирам как един абсолютно частен случай се превръща с етнически конфликт!
Много е удобно преди избори!
Единствената политика тук е липсата на държава, която е оставила такива престъпници да си правят каквото искат, а такива престъпници има и българи/ Дупнишките васали нима са по-добри?/...
Потресена съм как лесно може обществото да бъде монипулирано!
Простият народ лесно се управлява!

# 598
  • София
Кой е фъфлещият господин на пресконференцията?
Питаха го за пропуска на общинска полиция,а той ни лук ял ни лук мирисал?
Доста уклончиви отговори дава.Май само Благой Бекриев,задава що годе адекватни въпроси.

# 599
E,  можем да намерим резона в мълчанието в момента, не искат напрежението да ескалира. Но предвид наличието на пълно медийно затъмнение по доста проблеми в последните две години .. картинката изглежда съвсем другояче.
Пп.  всички тикви на горните картинки, и тази на Делфи и тази На Боянка, ми изглеждат монтирани.

Общи условия

Активация на акаунт