Събитията в Катуница

• 215 573
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 3 375

В събота ще бъда на протеста, за да изразя гражданска позиция - да спрем беззаконието, безнаказаността, корупцията и  за да не ме убият утре и мен така.

Не искам да свалям правителства. Не съм расист - ако в събота ми дадат цвете, ще го взема и ще благодаря.

Дано и други освен нас разберат за какво ти си там, защото организаторите си имат техни искания , доста различни от твоите .Предполагам, че ще ги изпратят на депутати , министри.....ще обявят пред журналисти , че дошлите на протеста им това искат, което те кажат и обявят .....

# 3 376
А кои са организаторите на протеста ?

# 3 377

В събота ще бъда на протеста, за да изразя гражданска позиция - да спрем беззаконието, безнаказаността, корупцията и  за да не ме убият утре и мен така.

Не искам да свалям правителства. Не съм расист - ако в събота ми дадат цвете, ще го взема и ще благодаря.

Дано и други освен нас разберат за какво ти си там, защото организаторите си имат техни искания , доста различни от твоите .Предполагам, че ще ги изпратят на депутати , министри.....ще обявят пред журналисти , че дошлите на протеста им това искат, което те кажат и обявят .....

Както съм отишла, така ще си тръгна - но поне ще съм си дала труда. И няма да се срамувам, че не съм чула и видяла какво е било наистина - не да ми го казват разни медии.

# 3 378
Имай си ги! Спряха да идват откакто са потестите, иначе са си редовни,старателни и кротки. Повечето ни деца са българчета, при това момчета, настроени доста крайно...Само чудо до сега спасява положението в училищата, в които има циганета.
Вие си викайте тука!

Напълно ти вярвам, днес в Сливен няколко училища са спряли занятия, след като уплашени от слухове за нападения и саморазправа родители са дошли да си приберат децата.
Това всъщност е изключително лош ефект от цялата истерия, защото ако има надежда за този проблем той е у децата и тяхното присъствие в клас ( стискам ти ръката!)

# 3 379
Октомври предстои мач между ЦСКА и Левски, тогава вече ще се озорят сериозно полицаите.И този път се говори, че няма да е заради побоища между двете агитки, а заради планирани общи протести.Поне за момента са такива идеите, но е рано още за категоричност.

Вчера се е провела седмичната оперативка на шефовете на районните в София, обичайното и времетраене винаги е било около час, максимум два.Този път над 6 часа са се обсъждали събитията от последните дни.Категорично е уточнено, че всички протести, които нямат разрешение, ще бъдат спрени, по какъвто начин се налага.Това решение, разбира се, е спуснато от "горе".

# 3 380
Интересно  newsm78, наистина ли българският народ се плаши от Палячовци тип "Волен-Болен"?
   Ако е истина това, наистина сме зле, ама, много сме зле като народ.
   А още по-зле сме, ако  се водим по неговият Ум.  ooooh!

Така или иначе ( да си продължа мисълта), единствените смислени послания в момента, които 'улицата'  може да излъчи са тези с настоявания за незабавни реформи в системата на правосъдието, вътрешните работи и разбира се, борбата с корупцията.
Целият останал хаос е напълно излишен, а емоциите са по-скоро признак за гражданска незрялост.Закони има. Добри, европейски закони, синхронизирано законодателство. Не се спазват, а престъпленията не се наказват. Това, ако тръгне да се променя, всичко по веригата ще се промени. Обществото ще се промени.

На тези думи мога да кажа само  Peace

# 3 381
Написах преди няколко страници обичаме да философстваме ......
Явно поводи за недоволство няма .

# 3 382
Интересно  newsm78, наистина ли българският народ се плаши от Палячовци тип "Волен-Болен"?

A ти била ли си скоро на протест в София (редактирах се)? Не се заяждам, просто питам.

# 3 383

A ти била ли си скоро на протест в София (редактирах се)? Не се заяждам, просто питам.

Добре, че се редактира  Peace
         Защото за България щях да отговоря ДА.

# 3 384
Да, благодаря loca.

Някои хора просто явно искат да си стоят в блатото.  
Нали казахте, че ние сме си виновни, че сме в това положение - защото години наред сме търпели да ни потъпкват и не сме си търсили правата (съгласна съм, но това се отнася за възрастните, 15-25 годишните, които протестират в момента нямат никаква вина).

Еми, айде, най-после се събудихме, подкрепете ни  Peace

# 3 385
  • Ямбол
За първи път ще се съглася с Отилия и потвърждавам съмненията й. Да, те(циганите) не ходят редовно на училище и само дебнат някакъв случай, с който да се оправдаят, че са нередовни. В случая се оправдават. Тук също са си спрели децата от училище, а не е имало почти никакви протести и заплахи. Повечето са слухове.
Все пак ни предупредиха да внимаваме с тази тема.
Нашите ученици не подкрепят насилието и нагнетяването на положението. Може би защото са далече от събитията, но на повечето позицията им е, че в случая не трябва да има насилие и погроми над циганите.

# 3 386

Подготвил си е "нещата" още от 80-те години,за да НЕ носи наказателна отговорност!
Обаче при назначаването на петорна експертиза какво ли ще е заключението?

Това,че страда от шизофрения не означава непременно,че за
съответно деяние лицето е било невменяемо!

# 3 387

Палячовци като Волен Болен, водят след себе си още много такива палячовци, само че те няма какво да губят.

# 3 388

Подготвил си е "нещата" още от 80-те години,за да НЕ носи наказателна отговорност!
Обаче при назначаването на петорна експертиза какво ли ще е заключението?

Това,че страда от шизофрения не означава непременно,че за
съответно деяние лицето е било невменяемо!

Щом не е бил въдворен в лечебно заведение, значи може да носи отговорност за действията си, така си мисля
Интересно дали е диспансеризиран

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 20:01 от Aurea

# 3 389
Кой е уплашен бе  ooooh!
Аман от циганските им номера  Stop
Пак жертви се изкараха.
Що не питате в к'ъв страх живеят хората С ГОДИНИ от циганските действия по селата.
Още малко и ще се разплача....

Общи условия

Активация на акаунт