Добре, че поне навън имаше много хора, които видяха че това не беше никакъв протест на Волен и Расате. Това също ви се казва, защото е удобно и придизвиква чувство на спокойствие у вас - ма, неща с Волен и Расате...
Ина, ти наистина ли не чу искания, с който да се индентифицираш? Напр. за посочване на виновните да не си плаща данъци, вода, ток, в полицията в Асеновград и граждански контрол върху работа на държ. структури. По напред са постнати и от съфорумка, аз ги чух от репортера на БНТ...
Не ги ли идкаме всички тия неща?
Не съм казала мани ги...друго казах и мисля, че повечето прекрасно го разбраха..
Фламбе, не беше протест на Волен, беше предизборен митинг.
Исканията ги чух, искам да ги чуят и тези, към които ги отправяме, а не да "копат копки"
Защото в момента излиза, че "кучетата си лаят, кервана си върви".

Искаш? Ами много искаш
10 c's , л...ата са случая в Катуница. Всички политически сили са участвали в създаването на тоя коптор, така че на всички им е най-изгодно да се правят, че протест няма, искания няма, напрежение няма ....всичко е малко шум за нищо. Какво да правим? Не знам, аз не съм политик и никога няма да бъдаааа, аз съм просто човек
.Видяхте ли, човека от Катуница, който каза, че от селото не искат да се показват по телевизиите, защото се страхуват от отмъщението на Киро? После си спомнете и думите на съфорумката, която познава семейството - къде бяхте мсички вие когато това се случи? Ми там сме, където бяхме и тогава .....а навън са ни децата...