да, това са правата и задълженията на всеки ..... но когато след сигнализирането и искания отчет няма ответна реакция...... какво следва ?Когато за да започнеш , да бъдеш на работа / особено в малките градове и селища / трябва да имаш познат от власта , да си човек на еди кой си и т.н. ..... какво трябва да направиш?......
ами продължавам все по-нагоре по веригата, препращам кореспонденцията или липсата и, обосновавам се и досега един път не се е случило, да не получа в крайна сметка адекватен отговор, срок за решаване на проблема, извинение.
за пример мога да дам НАП, НОИ, Центъра за градска мобилност, Столичен инспекторат, топлофикация и т.н. ама и аз съм си хапче, де
, щото след подобно поведение не спирам, а го ескалирам към прекия ръководител (ако не ме задоволи реакцията), към неговия висшестоящ и така, докато не получа желания резултат.важното в подобни ситуации е да си отстояваме правата, да не се палим излишно (емоциите са вредни), да не ги приемаме лично и тогава се получава сравнително лесно и по-ефективно

за себе си съм видяла ефект от действията, както и от начина на изразяване на позиция и продължавам
.
. И е роден не къде да е, а в Сливен...