Събитията в Катуница

• 215 446
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 4 155
Пети, погледни подписа на потребителката и може би ще ти се изясни подчертаното Peace.

видяла съм го, съгласна съм, но подчертаното от мен не го разбрах по този начин

ти още не си ми отговорила в оффа smile3518

прибра ли се вече?
[/size]

# 4 156
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Амииии, сега излизам Mr. Green

# 4 157
Щом не си го разбрала по този начин, значи й тезата ми не е станала ясна..
Но нищо, в крайна сметка ние тук само обсъждаме. Peace

# 4 158
Консултативен съвет за вълча безопасност

Вълците са разтревожени.Овцете се бунтуват.Облекли си лъскавите нови кожи хищниците и се събрали на консултативен съвет за вълча безопасност.Разбира се пръв взел думата този с най-дебелия врат.Побратими,тук присъстват водачите на всички на глутници.Знаете защо сме тук,белите и черните овце си скочиха,което само по себе си не е толкова лошо за нас,но има опасност добитъка да обърне гневът си срещу нашето вълчо царство.Това ние не можем да допуснем.Така,че давайте предложения,какво да направим за нашата безопасност.Лесна работа,изръмжал един алфа вълк,ще им обещаем това което искат.Ще направим списъци на най-охранените,техните имена и без това не са тайна за никого.И ще започнем да ги разследваме защо са им толкова дебели вратовете.Естествено след няколко дни като отмине шума никой нищо няма да си спомня.На овцете паметта им е къса.Чакайте малко,обадил се друг.Предлагам най-важните имена,на тези които стоят над всички глутници изобщо да не ги замесваме.Нека от всяка група да си определим кого ще вкараме в списъка.А най-добре е да вкараме повечко имена на овчари,после ще им разрешим да си заколят по някоя и друга овца за компенсация.Зарадвали се вълците,завъртели щастливо опашките.Потрили доволно лапи,поозъбили се един на друг ей така заради вълчата си порода и се разотишли.Всеки да наглежда своите стада и пастири.Така приключил важният за вълчата безопасност консултативен съвет.
Ивайло Зартов

# 4 159
Мирен протест в Лондон 01.10.2011г. https://www.facebook.com/photo.php?v=265105350196259

Мирен протест РЗС /видео / http://video.bgnes.com/view/26210

# 4 160
Гледайте какво прави ПЛОВДИВ! Канал 3.

# 4 161
Току-що чичото на момчето Веселин благодаря от трубината на всички, рокери, футболни фенове и обикновенни хора, които са отишли в Катуница и са направили погрома...
Нарече ги "истински българи"..

# 4 162
Фламбе, тъй като винаги съм била човек, който отстоява мнението си, но който и зачита чуждото мнение ще кажа само едно " Така си мислят хората от Катуница за онази вечер, не мога да им налагам моето мнение, което е - "онази нощ  си беше погром." /пак казвам това си е моето мнение/ Peace

# 4 163
Ина, това е страшното точно - че и за мен, и за теб е погром и повнаряме до припадък, че така не може да се прави, но хората там на място  ги смятат за "герои" и им благодарят. И ги подкрепят повечето, за който е липсата на държавност е проблем..
 Това е страшното...

# 4 164
Не  е страшно това,страшно е,че се стигна до там благодарение на институциите......С Рашков само така....

# 4 165
Не казвам,че е правилно да се руши и пали,но ако онази нощ в Катуница не беше направен този погром,а бяха започнали направо с мирните протести,вярвате ли,че някой щеше да ги отрази изобщо?!
Аз не вярвам!

# 4 166
Както казах по-назад в един пост: по-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

# 4 167
Не казвам,че е правилно да се руши и пали,но ако онази нощ в Катуница не беше направен този погром,а бяха започнали направо с мирните протести,вярвате ли,че някой щеше да ги отрази изобщо?!
Аз не вярвам!

т.е. целта оправдава средствата? това ли казваш?

аз пък съм на мнение, че ако протестите онази вечер не бяха свързани с погром и ксенофонски призиви, днес много повече хора щяха да са на улицата и да ги подкрепят. Peace

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 18:23 от petita

# 4 168
http://www.on-parliament.com/media/2011/10/01/убийство-във-facebook/

от Миролюба Бенатова

Един от коментарите във ФБ - Бенатова нарича изтриването си от ФБ убийство, а смъртта на момчето - пътен инцидент. За какво говорим?

Говорим за самозабравяне от рода -репортер на годината и "новината" като манна небесна.
Преди време четох нещо  от Иво Инджев/  личността му не ми пример за изказ и журналистически поглед, но просто е написал неща от "кухнята" в яда си/, които не приемах за достоверни, но с времето думите се оказват истина, та... не говорим за личността на Бенатова, а затова каква е тя според критериите на една телевизия.
ето  тук : http://ivo.bg/2010/11/18/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D0 … 0%B5%D1%82%D0%BE/

# 4 169
Аз не вярвам!
Точно така. Нямаше. Или най-много по едно вяло репортажче във вечерните новини. 2-3 дни поред. На четвъртия всичко щеше да бъде забравено, защото съвременната журналистика не обича много да се рови в неща, които не са сензация (разбирай от които не можеш да станеш мега популярен репортер)

Общи условия

Активация на акаунт