Dexter (трета тема)

• 17 809
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • Ænima/Albuquerque
Вероятно. Аз не я понасях от чиста непоносимост.  hahaha

# 526
А, я па ти! Аз все по-трудно я изтрайвам  Mr. Green Може да е от ревност обаче. newsm78

Не е, не е, последно и мен ме вбеси, а беше време га я защитавах от Саркътhahaha

# 527
  • Ænima/Albuquerque
Пък стана тя една...  hahaha

# 528
  • София
Новата серия вече е в Замунда.

# 529
  • Ænima/Albuquerque
Декстър, Декстър, Декстър, Декстър, Декстър! 

# 530
Първо да кажа, че се посмях на няколко пъти, после ще карам поред:

Скрит текст:
1. Дебра - знаем, че е принципно лабилна, откакто разбра, че е влюбена в брат си още по, но реакцията ѝ на случката в църквата ми дойде прекалено лежерна. На финала компенсира донякъде, а и съм склонна да съм снизходителна към нея, наистина много ѝ се събра, та приемам, че не се държи изцяло логично. Това, което не съм склонна да пропусна е "Sorry for all the questions.  Shocked А стига бе!

2. Майк Данопочивавмир - виждаш аварирала кола, която е с изключени фарове и без никаква сигнализация посред нощ, и не ти намирисва нищо в тази ситуация?  Stop

3. Украинската мафия. Сириъсли? Сириъсли?  hahaha

4. Твърде много започна да укрива улики Декстър. От миналия сезон ме нервира това, явно са решили така да продължат, но не ме радва.

И нещо, което ми боде окото във всякакви сериали, защото се прекалява с него: близкият план на някакъв детайл, който ще играе ВАЖНА РОЛЯ в живота на героя. Ай аман.

# 531
  • Ænima/Albuquerque
Да мецна по Пуцините подточки.   Mr. Green

Скрит текст:
1. Дебра... ма горката, на к'во ли не я подложиха.  ooooh!
Само не разбирам, защо приемате толкова сериозно, че е влюбена в него? Това си беше абсолютно насадена мисъл, в без друго объркания ѝ мозък. Според мен сценаристите се изпуснаха нелепо и бързо оправиха нещата.
2. На мен не ми намириса ситуацията. Дапочивавмир.  hahaha
3. Сириъсли, индийд. doh
4. И немарлив. Уби човек на летището! Не! И не!

# 532
Щото подозирам, че ще развият тая нишка. Ако не я - по-хубу, ама не знам. Споменах я като евентуално оправдание на неадекватността ѝ.

Знаех си, че няма да забележиш.  hahaha

# 533
  • Ænima/Albuquerque
Ми няма, ти пък си бил много предпазлив и подозрителен Пуцhahaha
Не, не вярвам да развият тая нишка, народа много измрънка.  Mr. Green

# 534
Съм, ми! Така трябва.   Mr. Green А дано не.

# 535
  • Fort Worth, TX
Да имате субтитри случайно?

# 536
  • Ænima/Albuquerque
Мнцъ. Не знам дали вече има.  Thinking

# 537
  • Варна
Спирам да ви чета  ooooh! ще си чакам всички серии кротко в ъгъла  Mr. Green

# 538
Ако още няма - оплаквайте се.  Twisted Evil

# 539
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:
така, изгледах и аз  Joy всичко ми се стори добре, освен убийството на летището. На чий му требеше  ooooh! А, и аз мисля, че ще има развитие с мафията, щото пича е известен и няма да го вземат да се весне само в една-две серии ... обаче края, края  Shocked хич не очаквах, а и изобщо не мога да си представя как ще излезем от тая ситуация  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт