Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ами ще даде нещо за гъбите в гърлото. Гаднички са, често тръгват и по хранопровода.
Но се лекуват. Споко.

# 436
Здравейте,ние днес бая почакхме из чакалните на болницата и т.н.,но в крайна сметка се оказа поне според последния детски специалист на който ни препрати УНГ специалистката,че са я натъпкали с много ненужни неща.

# 437
Онзи ден имахме родителска среща и от тогава аз съм с хрема и сополи. Явно съм прихванала нещо от там, макар че всички деца изглеждаха здрави и не видях кашлящи и подсмърчащи. Слава богу дъщеря ми е добре Simple Smile

За кашлица в резултат на храчки и стичащи се към гърлото сополи, аз давам една супена лъжица мед с разбит един жълтък. Наблюденията ми са ,че успокоява кашлицата, но разбира се ако причината за кашлянето не е нещо по-сериозно.

# 438
Ние започнахме да се чистим най-накрая от упоритите сополи с натриев хлорид  Peace

# 439
Пращаме го ваканцийки малко  Mr. Green

# 440
  • София
Ние започнахме да се чистим най-накрая от упоритите сополи с натриев хлорид  Peace
Което ще рече - физиологичен разтвор ....Какво го правите...капете в носа по някаква специална схема или инхалации?

# 441
Ние започнахме да се чистим най-накрая от упоритите сополи с натриев хлорид  Peace
Което ще рече - физиологичен разтвор ....Какво го правите...капете в носа по някаква специална схема или инхалации?
Ами нямаме схема,лекарят каза да се слага няколко пъти на ден със спринцовка и да е права,като го сложим то изтича надолу,и после й затискам леко лявата ноздра и издухваме дясната и обратното и излизат такива неща,които не подозирах,че са там. ooooh!

# 442
Лисичке, то хубаво, че стои и че може да издухва нослето.
Но не я карай да го прави много силно. Пазете ушите все пак.

Ей такова нещо отдавна се каня да си купя. Но не знам дали детето ще иска да го ползва.

# 443
При нас се оказа, че няма да пие нищо детето за гъбичките в гърлото, защото били в оскъдно колочество  Thinking

Sourcherry, интересна е тази джаджа, която си сложила по-горе. На какъв принцип действа?

# 444
Пълни се със солена вода и се промива носа.
Няма по-добро почистване и лекуване на сополи.
Става и така, както и Лисичка го е обяснила, но с това уредче е по-бързо.
Проблем е донякъде, че не се продава тук или поне не съм виждала. И трябва от чужбина да се поръчва.

Ето как: Наливайки в едната ноздра вода, течността помита всичкият сопол и излиза през другата ноздра.

# 445
Интересна машинка ,да да не я карам много силно,тя без това не може много  Peace

# 446
Като си знам моето дете, дори да поръчам това нещо от чужбина, едва ли ще мога да го приложа на него  Simple Smile А иначе той не може и да си издухва сам нослето. Аз доскоро се мъчих с една помпа, която не вършеше почти никаква работа. Но отскоро си взех Маример и се родих с нея.

# 447
Не е машинка. Просто едно керамично чайниче, но с по-особена форма.
В доста сайтове го хвалят, чела съм и в други теми майки да споделят, че това е спасението от вечните хреми и най-вече усложненията, които предизвикват.
Отдавна се каня да поръчам. Мисля, че ще е от полза.

Аз ползвам Бейби вак. Доволна съм.

# 448
И аз се чудя за Бейби вак,но някъде май четох че се използва само спешно,или греша ?

# 449
В смисъл?
Защо спешно?
Изкарва секретите бързо. Но не напълно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт