Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
"Тонове"секрати течат от нослето,няма спиране.Схема за детска градина -1 седмица там,3-  се лекуваме вкъщи!Сега ще пробвам с това - http://www.citroseptbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=481         
И аз чувам добри отзиви за Цитросепт,една позната дава такова на детенцето си,с моята са в една ясла,ама тя се задържа повече,и аз мисля да се сдобия с него  Peace

# 646
Доколкото знам Цитросепта уврежда черният дроб.

# 647
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
А аз доколкото прочетох антибиотиците увреждат щитовидна жлеза, далак, черен дроб, бъбреци

а на сайта на цитросепта пише че благоприятства функцията на черния дроб  Shocked
http://www.citroseptbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=389

# 648
Доста фармацевти и лекари твърдят, че не е препоръчителен. Същото и за Изопринозин.

# 649
  • София
Цитросепта и Изопринозина следва да се изписват индивидуално.  Peace Не купувайте и не давайте на своя глава на малките си деца такива продукти, без да са ви изписани от лекар, на чието мнение се доверявате.

# 650
  • София/Правец
Някой ползвал ли е витамини Нутрилайн? Препоръча ми ги една майка в яслата и реших да пробваме и ние...
Иначе за сега давам клеева тинктура и имуникинд и не мога да кажа, че прекалено боледува, ама не е и като да не отсъстваме всеки месец, а понякога и по 2 пъти в месеца Sad

# 651
Да,и аз питах наистина се предписват индивидуално  Peace

# 652
  • вече Пловдив
Уф, след 7 дни на клацид, от вчера дъщеря ми е с хрема. Започнах пак капките с клеева тинктура и физ. разтвор. Преди секретите доста бързо намаляваха, а сега продължават да си текат. Възможно ли е да се привиква към тях  newsm78? Имам и виброцил, да ги редувам ли?

# 653
Синът ми е два дни с пресипнал глас.Правих разни чайове ,но не помогнаха .Какво да му давам?

# 654
Ваня, не знам дали се привиква към тези капки, но аз бих редувала в този случай с Виброцил (поне при нас Виброцил действа в повечето случаи добре).

dezi, писала съм преди в тази тема, че ЛЛ изписа на детето ми за пресипнал глас без други симптоми сироп Фитолор и подейства. Но е най-добре да се консултираш с лекар.

# 655
Уф, след 7 дни на клацид, от вчера дъщеря ми е с хрема. Започнах пак капките с клеева тинктура и физ. разтвор. Преди секретите доста бързо намаляваха, а сега продължават да си текат. Възможно ли е да се привиква към тях  newsm78? Имам и виброцил, да ги редувам ли?
При нас само с Клацида се оправихме,казаха,че е доста силен АБ
По-добре попитай лекаря на малката  Peace

# 656
  • вече Пловдив
При нас само с Клацида се оправихме,казаха,че е доста силен АБ
По-добре попитай лекаря на малката  Peace
Кампанула, благодаря ти за съвета. Започнах да редувам виброцил с капките с клеева тинктура, в крайна сметка.
Лисичке, утре сме на контролен преглед и ще попитам. Искаше ми се, ако мога, да пресека болестта в зародиш, че направо се видях в чудо. Трета седмица е болна.  Confused

# 657
Синът ми е два дни с пресипнал глас.Правих разни чайове ,но не помогнаха .Какво да му давам?

Може да опиташ с Хомеовокс или Хомеожен.

# 658
  • на последния етаж
И ние от днес сме в къщи - с кашлица от петък и температура (еднократно снощи 38.7 - след доза Панадол спадна и повече не се е вдигала). Два-три пъти споменава, че я боли стомаха, но няма диария, жизнена е, има апетит. Какъв вирус се вихри в момента?

# 659
  • София/Правец
И ние 2 дни имахме много ниска Т и снощи я вдигна.. Един НУрофен и не се е качвала за сега... Сополи и гърлобол сигурно има, че като се закашля и започва да си стиска устата и да плаче.. Преграхнал е малко... Вирус ли е или от зъбите не знам, че чакаме 2 кътника... А днес и малко рядко ако, а ние сме със запек, та може да е зъб... ЗНам ли Sad

Общи условия

Активация на акаунт