Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
И ние от петък сме болни. Cry  Започна с лека хрема и й дадох Осцилококцинум, което не помогна и вдигна температура 38.6. Веднага започнах да давам Умкалор, витамин С,разни чайчета и мед с лимон, но й се появи кашлица.Днес ходихме до Д-р, който каза ,че дишането е нормално и кашлицата е от храчките, и само гърлото е червено. Предписа й АБ, но аз не смятам само за едно черевно гърло да давам АБ. Thinking   Започвам с изварен компрес, Тонзилотрен и витамини пък да видим. Успокоява ме мисълта, че от 12 часа не е имала температура и дано успея да оправя гърлото без да ползвам АБ. Praynig
Здравей!Щом гърлото е зачервено, най-вероятно отново ще вдигне температура.Обикновено започват да я вдигат след 17 часа и вечерта също.Дано да се разминете без АБ, при нас все не става.

# 271
И ние от петък сме болни. Cry  Започна с лека хрема и й дадох Осцилококцинум, което не помогна и вдигна температура 38.6. Веднага започнах да давам Умкалор, витамин С,разни чайчета и мед с лимон, но й се появи кашлица.Днес ходихме до Д-р, който каза ,че дишането е нормално и кашлицата е от храчките, и само гърлото е червено. Предписа й АБ, но аз не смятам само за едно черевно гърло да давам АБ. Thinking   Започвам с изварен компрес, Тонзилотрен и витамини пък да видим. Успокоява ме мисълта, че от 12 часа не е имала температура и дано успея да оправя гърлото без да ползвам АБ. Praynig
И аз гледам да избягвам по всякакъв начин даването на АБ, даже леко ме е страх от тях. Последните два пъти туширах нещата с Умкалора......продължавай да даваш от него и дано ви се размине! Praynig

# 272
Night Air, и аз възлагам много надежди на Умкалора.Винаги ме е било страх от АБ, но понякога те са по-малкото зло. Сега малката още спи с компрес от мас и сода за хляб и няма температура-36.2. Дано така да задържи и през нощта. Ще я оставя да спи с изварен компрес и ако мога ще я намажа и с Гранофорин, с който майка ми ме е лекувала от гнойни ангини, дано да може да успокои червено гърло.
Бъдете здрави всички. Simple Smile Утре ще пиша как са нещата.

# 273
Night Air, и аз възлагам много надежди на Умкалора.Винаги ме е било страх от АБ, но понякога те са по-малкото зло. Сега малката още спи с компрес от мас и сода за хляб и няма температура-36.2. Дано така да задържи и през нощта. Ще я оставя да спи с изварен компрес и ако мога ще я намажа и с Гранофорин, с който майка ми ме е лекувала от гнойни ангини, дано да може да успокои червено гърло.
Бъдете здрави всички. Simple Smile Утре ще пиша как са нещата.
Дано се оправи бързо детенце,а как се прави този изварен компрес,имам някакви спомени,но майка ми почина като бях на 8,и след това чинка ми правеше някакви,но искам да събирам инфо за да знам ако някой ден ми се наложи,не дай си Боже  Praynig

# 274
Оооох , май ще пием АБ, събуди се с 37.5. Не знам дали да я мъча още един ден или утре да купувам Суметролима. Изгубих един ден без нищо с този Осцилококцинум Close, винаги съм се плашила от гнойната ангина, а сега с едно червено гърло не мога да се справя. CryИначе тя си е весела, играе, тича около мен т.е общото й състояние е добро.

Що се отнася до изварения компрес, аз слагам около един пръст дебелина извара на памук, после найлон и шалче.
Тази нощ той ще е единствената ми надежда, защото ако не помогне  утре ще купувам АБ, а така не искам..... Cry Cry

# 275
Оооох , май ще пием АБ, събуди се с 37.5. Не знам дали да я мъча още един ден или утре да купувам Суметролима. Изгубих един ден без нищо с този Осцилококцинум Close, винаги съм се плашила от гнойната ангина, а сега с едно червено гърло не мога да се справя. CryИначе тя си е весела, играе, тича около мен т.е общото й състояние е добро.

Що се отнася до изварения компрес, аз слагам около един пръст дебелина извара на памук, после найлон и шалче.
Тази нощ той ще е единствената ми надежда, защото ако не помогне  утре ще купувам АБ, а така не искам..... Cry Cry
Дано нещата се наредят без АБ,и нашата в началото като се разболя имаше Т,и я смъквах с чорапки с оцет (който преди това кипи в сода)

# 276
  • вече Пловдив
Сега малката още спи с компрес от мас и сода за хляб и няма температура-36.2. Дано така да задържи и през нощта.
/quote]
Крем, за какво си сложила този компрес?

# 277
Здравейте, всичко се оправи. Laughing
 Няма вече температура, гърлото не е толкова червено и успях да избегна АБ. Спа с изварения компрес, а преди това я намазах обилно с гранофорин. Направо съм щастлива Laughing. Ще си стои в къщи до края на седмицата, да укрепне още.

Ами освен за извареният компрес съм чувала, че и компрес с мас и сода за хляб също успокоява гърлото.

Бях толкова притеснена вчера, че редувах двата компреса и явно имаше защо. Не знам дали само от компресите, но в комбинация с Умкалор и гранофорин избегнах АБ.

Бъдете здрави

# 278
Моята снощи повърна малко,но я чух и веднага станах,беше някъде към 2 часа ,днес като се събуди беше супер крива не знам защо,плачеше за всяко нещо,че не може пожамката да вдигне и т.н.,но не усетих на има Т
Браво на cremme ,увладяла си положението ,нека всички дечица наши бъдат много здрави!  Hug

# 279
Дали мога да давам пробиотик на детето успоредно с  Киди Фарматон?

# 280
  • София
И моята госпожица е болна ooooh!. В понеделник я взех от ДГ и видимо нищо й нямаше, но след като се прибрахме се разкиха и й потече носа и час два след това започна да пищи, че я болят ушите. Вчера я водих на ушен лекар и той каза, че са й възпалени, но няма отит. Сега ще лекуваме уши и нос Confused.
cremme, радвам се, че си успяла да избегнеш АБ Grinning. Дано да е здрава госпожицата и да не се налага да прибягваш до АБ Praynig. А гранофорина от къде го купуваш? Той не е ли спрян от производство или аз нещо се бъркам newsm78.
малката лисичка, стискам палци и на твоята принцеса да се оправи от новите лекарства Praynig.

# 281
И моята госпожица е болна ooooh!. В понеделник я взех от ДГ и видимо нищо й нямаше, но след като се прибрахме се разкиха и й потече носа и час два след това започна да пищи, че я болят ушите. Вчера я водих на ушен лекар и той каза, че са й възпалени, но няма отит. Сега ще лекуваме уши и нос Confused.
cremme, радвам се, че си успяла да избегнеш АБ Grinning. Дано да е здрава госпожицата и да не се налага да прибягваш до АБ Praynig. А гранофорина от къде го купуваш? Той не е ли спрян от производство или аз нещо се бъркам newsm78.
малката лисичка, стискам палци и на твоята принцеса да се оправи от новите лекарства Praynig.

Благодаря мадам,и ние стискаме палци за вас!   bouquet

# 282

Благодаря, бързо оздравяване и на вас, и на всички, които "се борят" с вирусите. Flowers Four Leaf Clover

Гранофорина го взема майка ми с поръчка чрез един стоматолог. Чувала съм,че в някои аптеки все още го правят, но не знам точно в кои.

# 283

Гранофорина го взема майка ми с поръчка чрез един стоматолог. Чувала съм,че в някои аптеки все още го правят, но не знам точно в кои.

Гранофорин си взех вчера от аптеката в безистена с/у площад Славейков за 5 лв. Аптеката не работи събота и неделя.

# 284
Момичета, а какво е мнението ви за хомеопатичните лекарства?
Аз често използвам и съм доволна. За бистри секрети от носа, придружени обичайно с доста кихане, много ни помага Alium cepa. Харесва ни също сиропа за кашлица Стодал. А в момента сме със съмнения за алергия и отново прилагаме хомеопатично лечение на алергичната кашлица - сякаш има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт