Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 69 555
  • 740
  •   2
Отговори
# 345
Аз вече тотално се побърках 5-та седмица в нас детето,още говори носово.
Ще я караме следващата седмица в Торакс Пловдив и това е  ,тия лекари тук направо не знам ....   #Cussing out
И при нас секретите се влачиха почти месец, налепите по гърлото - също.
Иначе д-р Вълчева от Торакс Пловдив е много добър педиатър!
Направо при нея ли да идем или първо на УНГ,а там с направление може ли ?  newsm78

# 346
Направо при нея ли да идем или първо на УНГ,а там с направление може ли ?  newsm78
В Торакс не работят с направления. Но пък след като детето толква дълго време не се оправя напълно, като че ли е по-добре да се иде направо на УНГ.

# 347
Направо при нея ли да идем или първо на УНГ,а там с направление може ли ?  newsm78
В Торакс не работят с направления. Но пък след като детето толква дълго време не се оправя напълно, като че ли е по-добре да се иде направо на УНГ.
А там в Торакс,Токуда или Каспела си има УНГ специалисти предполагам ?  newsm78

Досега звънях в Торакс и Селена ама има само педиатри при тях а на мен ми трябва специалист УНГ,някой да знае такъв добър в Пловдив ?

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 18:27 от Boten Mary

# 348
малката лисичка, в Торакс и Селена наистина има само педиатри. За Каспела не знам. А Токуда не зная да има в Пловдив, в София е. За добър УНГ в Пловдив не мога да помогна, потърси или питай в темата "Бял списък за град Пловдив":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.2085;topicseen

# 349
малката лисичка, в Торакс и Селена наистина има само педиатри. За Каспела не знам. А Токуда не зная да има в Пловдив, в София е. За добър УНГ в Пловдив не мога да помогна, потърси или питай в темата "Бял списък за град Пловдив":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.2085;topicseen
Благодаря,сега ще го прегледам!
Утре ще звънна и в Каспела да видя  Hug

# 350
  • вече Пловдив
В Каспела има добър УНГ лекар, но в момента не мога да се сетя за името му (арабско е). След малко ще го напиша.

Ето го: д-р. Махмуд Крема.

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 14:06 от Ваня1975

# 351
В Каспела е и д-р Милинич, аз съм много доволна от нея, ако решиш ще дам телефона й.

# 352
Благодаря Ви!  Hug Ако не е проблем за телефона ще се радвам!
Да си знам имената им,ако не дай Боже пак някой ден се наложи

# 353
Здравейте, аз съм още една мама с нон стоп боледуващо дете. От здраво дете, боледувало само веднъж до 2кг от септември се превърна в постоянно сополиво и кашляшо дете.  Confused
И посетените дни в яслата прогресивно намаляват всеки месец вместо да се увеличават. Започвам да си мисля,че явно не може да се излекува напълно, защото само 1-2 дена в яслата са й напълно достатъчни,за да и се разтекат пак сополите. Според педиатърката й естествено това е нормално щом е на ясли, ама на мен хич не ми се струва нормално да не може да се излекува.  Rolling Eyes

Имам питане към тези от вас, които наскоро са правили носов и гърлен секрет  Rolling Eyes къде са най-нормални цените в София,че ще ходя без направление, а гледам в цибалаб само едното е около 30лв, а в лаборатория в Бургас е по 8лв?  Shocked чак такава голяма разлика да има!

# 354
Вземи си направления от личната!!!

# 355
Аз тъкмо се зарадвах,че нашата е пооздравяла,то пък взе че кашля,ларингитна кашлица,изписаха ни Проспан та да видим,та поредна седмица ще си караме в нас,взех й витамини иначе Lion Kids,давам по предписание,но казаха ми че до 6-тата си година дечицата боледуват редовно.

# 356
  • София
Имам питане към тези от вас, които наскоро са правили носов и гърлен секрет   Rolling Eyes къде са най-нормални цените в София,че ще ходя без направление, а гледам в цибалаб само едното е около 30лв, а в лаборатория в Бургас е по 8лв?  Shocked чак такава голяма разлика да има!
Кагато си пускам сама секретите ходя във Вита - носен, гърлен, очен все е 22 лв.  Ходя при УНГ то, която взима секрета, понякога гърления и аз съм си го взимала...Обикновено искам и преглед, и не знам дали в самата лаборатория взимат секрет/както примерно е в Цибалаб/
8 лв.  Thinking направо много евтино, МБ си е сериозно изследване...с пускането на антибиограма...чак не ми се вярва...

# 357
  • София
Имам питане към тези от вас, които наскоро са правили носов и гърлен секрет  Rolling Eyes къде са най-нормални цените в София,че ще ходя без направление, а гледам в цибалаб само едното е около 30лв, а в лаборатория в Бургас е по 8лв?  Shocked чак такава голяма разлика да има!

Ние направихме в Цибалаб на тези цени, а сме правили и с направление. След това се обадих в лабораторията е бившата ХЕИ на Сливница. Цената е много по-ниска. Попитай ги. Мисля, че телефона в самата лаборатория е: 8130-410 и е с адрес Враня 20. Мисля, че заедно с антибиограмата излизаше към 20-25 лева, но може и да те подвеждам - говоря по спомени... Обади се и моля те пиши после, за да ме коригираш - да не подведа някого...

# 358
Здравейте, аз съм още една мама с нон стоп боледуващо дете. От здраво дете, боледувало само веднъж до 2кг от септември се превърна в постоянно сополиво и кашляшо дете.  Confused
И посетените дни в яслата прогресивно намаляват всеки месец вместо да се увеличават. Започвам да си мисля,че явно не може да се излекува напълно, защото само 1-2 дена в яслата са й напълно достатъчни,за да и се разтекат пак сополите. Според педиатърката й естествено това е нормално щом е на ясли, ама на мен хич не ми се струва нормално да не може да се излекува.  Rolling Eyes

Аз досега не съм, но мисля утре да ходим да пускаме, защото детето пак е болно и с Т, а ЛЛ няма талони и ще сме платено. Може да има и по-евтини лаборатории, но от това , което открих в Ремус е най-евтино. На сайта им пише Гърлен и назофарингеален секрет-15 лв. Звънях и питах това цена и за двете ли е Simple Smile Казаха, че е за всяко по 15, т.е. 30 лв за двата секрета с антибиограма.

# 359
...но казаха ми че до 6-тата си година дечицата боледуват редовно.

Мдам.
Има нещо вярно. Като че ли постепенно, с всяка изминала година укрепват и стават по-устойчиви на вирусни и бактериални атаки.
А на мен ми писна от хреми!

Общи условия

Активация на акаунт