www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Страхотна тема момичета, включвам се и аз да разуча тези сайтове и да започвам с поръчките:) Hug

# 61
По-назад съм обяснила подробно, но ще пиша пак. Първия акаунт се регистрира без покана и кани втория, втория кани третия и т.н. до 14-я. След това 14-я пуска своите 50 снимки и плаща 4,99 лири до България. Край с плащането. Зареждат се последователно по 5 лири кредит на всеки предходен акаунт, които покриват доставката до България. Накрая на първия регистриран /без покана пак казвам/ акаунт, доставката е 1,99 лири и дава възможност да се пуснат 30 снимки за останалата разлика от 3 лири. Заедно с безплатните 40бр., които се дават на акаунт, регистриран без покана, стават 70бр.

[/quote

Аз поръчвам по същия начин вече 2-ра или 3-та година /май/.Идея си нямам какво ми е IP-то .По принцип пиша имена и адреси на целия вход  Mr. Green,като пощаджийката ме познава и сме се разбрали да ги събира при нея,а не по кутийте.Като се натрупат и минавам да си ги пребера от пощата.Аз вадя веднъж годишно и доста качествено - последния път около 1200 снимки .Пускам ги през ден,два ,да не са на един и същи ден .Разменям малко адресите - вместо улица ,пиша квартал,вместо вход А - пиша вход 1 ,имената съкращавам- ту цялото ,ту на галено  Laughing.
Досега нямам проблеми ,дано няма и занапред.

# 62
Тони. уби ме.  Laughing Аз с моите скрупули се спирах до 3 акаунта с по 50 снимки. Чак сега си позволих да пусна от 14 акаунта.  Crazy Играчка си е обаче- започнах с поканите от края на септември и от покана до покана изчаквах ден-два. После поръчките пусках през ден, през два и в крайна сметка тази седмица чакам последния 14-ти плик. Аааа и снимките пусках разбъркано, а не по хронология на снимането, че да не бие отново на очи, та после голямо подреждане и изчакване на поръчки пада.  Crazy Ама няма да се оплаквам сега!  hahaha

# 63
хайде и аз да се цоп0на в тази тема.Оня ден се върнахме от Израел и съм нащракала към 700 снимки,сега обаче трябва да извадя малко,бях мярнала някъде този сайт,но не съм поръчвала.Сега попрочетох малко,но неможах да схвана много.Сега трябва ли да ме покани някой или направо да се регистрирам и да поканя примерно мъжа ми или newsm78.И за тези книги нещо не разбрах които дават .
Моля помагайте къде и как ще ми е най изгодно да поръчам,поне 300 ще трябва да извадя

# 64
Без покана ти е най-добре- регистрирай се директно. Виж по-горе съм описала как се каниш сама и поръчваш.  Peace

# 65
ето това вече е БГ  фотобокс Simple Smile)))

Дигитален фотоцентър Фотоленд е подготвил още една изненада за новорегистрирани потребители: в периода от 1 до 5 ноември всеки новорегистриран в сайта ни: http://fotoprint.bg/ получава възможността да получи 20 снимки безплатно! Подгответе се!

Регистрирах се ,но невиждам такава промоция.

# 66
Момичета, има ли кодове или изгодни оферти за по-големите размери снимки? Питането ми е за размери 10/8 и 12/8 ? Единични бройки ми трябват.

# 67
  • София
Coolmummy 

Благодаря ти много за помоща  /за 5-те безплатни фотокниги/ - кода ми мина и всичко е ОК. Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Записвам се да ви следя. Никога не съм ползвала ни кодове, ни подобни чужди сайтове, та трябва бая да изчета първо. В момента към кой от сайтовете да се насоча? Благодаря ви предварително за помощта!   bouquet

# 69
mili, аз примерно съм най-доволна от Фотобокса като качество.

После се нарежда Кравичката.

Ако ти е просто за опит да видиш как се поръчва и т н защо не пробваш с http://www.mymemory.com/en поне доставката е безплатна. Ако са ти хубаво качество снимките има шанс да ти излезнат чудесни такива.
Пробвай се да видиш дали и код unique 75 или 50 няма да ти се хванат Wink дават толкова % намаление от поръчката. Виждам, че на сайта пък дава някакъв код за -5паунда при първа поръчка Wink

# 70
mili, аз примерно съм най-доволна от Фотобокса като качество.

После се нарежда Кравичката.

Ако ти е просто за опит да видиш как се поръчва и т н защо не пробваш с http://www.mymemory.com/en поне доставката е безплатна. Ако са ти хубаво качество снимките има шанс да ти излезнат чудесни такива.
Пробвай се да видиш дали и код unique 75 или 50 няма да ти се хванат Wink дават толкова % намаление от поръчката. Виждам, че на сайта пък дава някакъв код за -5паунда при първа поръчка Wink

Аз днес пуснах първата си поръчка от там, ще дам отзиви когато пристигнат нещата. Ани, засега само ти ли си поръчавала от там? Не съм проследила, извинете ме. За колко време горе-долу пристигат снимките?
Моите са с най-доброто възможно качество, така че очаквам да не се изложат. Laughing
 И 5 паунда отстъпка за първа поръчка дават само при поръчки над 20.

# 71
MrsS, не, поне 2-3ма човека от тук и също толкова приятели извън форума са поръчвали.
За доставката ми се губи и може да те излъжа, но мисля, че не повече от 20на дни идваха снимките.

Аз бях разочарована от 1 партида, която ми извадиха, сещам се, че поне 2 или 3 пъти съм пускала и останалите са по-добри. На приятели пък лично съм им видяла снимките бяха с отлично качество...то всъщност разликата мисля е в печата, малко като вадени на принтер стоят и хартията е една идея по-тънка..
 newsm78 Според мен, ако има някакъв проблем не е лошо човек да им пише, да прати прикачен файл със снимка на снимките Wink и да видят от там какво ще предложат.
--
За ФБ съм сигурна, че имаше момичета, които така им се бяха оплакали и получиха нови снимки, но за Мемори-то не знам....но да не се стига да там  Peace

# 72
  • Варна
Моля ви, кажете ми къде изчезна опцията да си оправя червените очи по снимките  Praynig . Нещо са сменили и сега не виждам да я има тази опция, а ми трябва спешно.
Редактирам се, намерих го най-накрая  ooooh! Ама те направили толкова много нови функции, че едвам го открих, преди си беше по-добре като се виждаше най-отгоре.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 17:04 от smile29

# 73
  • Бургас
Да се похваля и аз с първата си поръчка от фотобокса. Снимките са супер. Сега моля за съвет- като пратя покана коя опция е по-изгодна 5 лири или 50 безплатни снимки?  Embarassed

# 74
Да се похваля и аз с първата си поръчка от фотобокса. Снимките са супер. Сега моля за съвет- като пратя покана коя опция е по-изгодна 5 лири или 50 безплатни снимки?  Embarassed
Според мен пари, Нелиру.  Peace така не се ограничаваш, ако решиш да поръчаш различен размер снимки или нещо друго.
Всъщност по памет пиша, но 1 снимка е 0.09 п, така че 5 п са си по на далавера Wink

Общи условия

Активация на акаунт