www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Тази безплатна доставка, дали важи и за БГ
http://www.photobox.co.uk/shop/prints/standard-prints  над 20 лири опръчка?

# 76
  • София
Anny, за колко време пристигат книжките от hotprints? Решила съм да си поръчам.

# 77
Роси-Варна, според мен не важи за нас, а само до Англия, просто да наш адрес вероятно приспада 1.99 или колкото е доставката до Англия, може и да бъркам сумата.
Може да пробваш, сложи в коша неща за 20п, ако е такова условието и виж какво ще ти изпише Wink

Блонди, различно, но в рамките на 7-10 дни идваха при мен, последния път беше за седмица сигурно  Peace

# 78
Тони. уби ме.  Laughing Аз с моите скрупули се спирах до 3 акаунта с по 50 снимки. Чак сега си позволих да пусна от 14 акаунта.  Crazy Играчка си е обаче- започнах с поканите от края на септември и от покана до покана изчаквах ден-два. После поръчките пусках през ден, през два и в крайна сметка тази седмица чакам последния 14-ти плик. Аааа и снимките пусках разбъркано, а не по хронология на снимането, че да не бие отново на очи, та после голямо подреждане и изчакване на поръчки пада.  Crazy Ама няма да се оплаквам сега!  hahaha

Наистина е голяма играчка,ама нали са хубави и за без пари ... Laughing.
От други сайтове не съм пускала ,тук ми харесват и ми е най -изгодно .

# 79
  • Бургас
newsm68 newsm44 Получих си първата книжка от Хотпринт - беше просто за проба, но е много готина. Щом и моят каприз мъжо я хареса. Даже иска и за свекървището да поръчам, че се оплаква, че няма снимки. То верно, че основно са на компа.

# 80
 Hug Нели, честито!
Айде уредихте коледния подарък за свекито!  Mr. Green

# 81
  • Варна
Аза ви попитам за книжките от хотпринт - тези ли бяха като списание? И колко страници е книжката и за колко снимки горе-долу? Че се чудя и аз дали да не направя нЕкой подарък, че празници идват  Grinning . И мога ли да поръчам 4 наведнъж  newsm78 и колко ще ми е доставката до БГ? А за колко дни идват?   bouquet

# 82
 smile29  Hug пак аз...
Да, можеш на 1 път да поръчаш промоционалните 4 (аз поръчах 3, предна седмица бях поръчала 1), можеш да поръчаш и още, но те се доплащат.
доставката е 2.99 за ВСЯКА книжка без значение колко поръчваш.
Да, този албум беше тип списание с реални 16 стр снимки, в зависимост от това какъв лист избереш може да има от 1 до 5 снимки, но... когато са повече няма възможност да са толкова големи колкото ти искаш, а както самата програма предлага.  Confused това е кофтито на списанийцето.
Иначе е екстра.
Горе писах при мен идваха за 7-10 дни, сега по празниците, които се задават може и да е по-натоварено, така че побързай Wink

# 83
  • Варна
Благодаря, Ани  Hug А сега пък друг въпрос ми дойде на ума - в кравичката нали по едно време имаше някакъв брой безплатни снимки на месец, сега се ровя и гледам из сайта, ама нищо такова не намирам. Иначе аз съм решила да направя коледни картички и май тези в кравата най-изгодни идват. А надписа за Весела Коледа нали може да е на БГ, тук май кирилицата минаваше  newsm78

# 84
Аз да попитам календари откъде поръчвате? аз тази година си мисля да опитам да направя, че от тези от изминаващата година не съм доволна  Peace

# 85
Благодаря, Ани  Hug А сега пък друг въпрос ми дойде на ума - в кравичката нали по едно време имаше някакъв брой безплатни снимки на месец, сега се ровя и гледам из сайта, ама нищо такова не намирам. Иначе аз съм решила да направя коледни картички и май тези в кравата най-изгодни идват. А надписа за Весела Коледа нали може да е на БГ, тук май кирилицата минаваше  newsm78

Категорично в кравата могат да се правят надписи на кирилица. Друг въпрос дали шрифтовете ще те устройват. Аз лично предпочитам да си правя надписите на самите снимки преди да ги кача.  Peace

# 86
Здравейте Simple Smile Получих си снимките от photobox-а, много съм доволна, супер са станали Simple Smile

# 87
  • Варна
Аз поръчах вече 10 картички от кравата - направих им и надписи на български, остава да дойдат скоро и да ми харесат  Grinning
А сега мисля да почвам книжлетата в хотпринтс и искам да запитам дали и там случайно става да се пише на български? Май не, а много ми се иска да си сложа коментари под снимките, а на английски не върви, че ще ги подарявам на бабите за празницител

И пак да си попитам за снимките от кравичката - махнаха ли безплатните, че като се регистрирах ги гледах, че има, а сега ми се губи този вариант.

# 88
Смайл, НЕ, не става нищо с кирилицата там  Cry Пробвах го.
Вариант в случая е наистина да напишеш в/у самата снимка каквото искаш, макар че в този случай пак не е много добре, ако няма повече фон на снимката...а на "коментара" може да слагаш само дати с цифри  Peace

# 89
  • Варна
Благодаря ти, Ани  Hug Ами значи остава само снимките да си подредя, като не става с надпис, без  Wink

Сетих се и още нещо да попитам, можеш ли да ми кажеш какви са размерите на книжките, за да си преценя по колко снимки да слагам на страница, да не станат прекалено малки, че ти нали каза, че по 5 е ок? И долу-горе като кое списание изглеждат като качество, ако можеш да ги сравниш с някое, де. Извинявам се за въпросите   bouquet

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 16:18 от smile29

Общи условия

Активация на акаунт