www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 052
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Медоу, да, благодарско  Hug
 Blush Аз в първия момент се шашнах, ама то гузен негонен бяга...реших, че току виж ми ограбят състоянието, което съм натрупала откъм кредити в моя акаунт  Joy пък съм купила крледити за толкова чаши, че може магазин да отворя направо.
После "ходих" да си гледам ПП акаунта, че и там имам някакви неразбории  ooooh! сметката може пък съвсем да е изтъняла, че уж внесох пари, но ми казаха, че преди 18ч да не се надявам да има налични, а реално не проверих банкирането...
Сега вс е ок, ам продължавам..със сигурност съм извадила повече снимки от всички фотостудия последните 2 дни в нашия град  Joy

# 691
  • Гражданин на света
Момичета привет, моля за съвет как е най-изгодно да поръчам. Имам 2 бр книги като кредити и 25 парички. Искам да поръчам 2 чаши и една книга. В една поръчка ли да бъдат или да ги разделя. Благодаря ви   bouquet

п.с Пробвах какви ли не вариации и определено ме е страх да не се мина  Laughing . Като сложа само книгата ми дава ето това http://www.prikachi.com/images/179/5137179H.jpg и това http://www.prikachi.com/images/180/5137180N.jpg. Не мога да разбера в случай дали ми дърпа от паричките или те ще останат и ще си дръпнат кредита за книгата. Предварително благодаря   bouquet дано има някой по запознат

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 12:10 от eli_mia

# 692
Приспада ти се от кредита. Нищо няма да плащаш.
Пък за минавката...  Laughing .... не е минавка, а пропусната полза. Аз съм можела да пусна 2 чаши и да имам 10 лири, ама..

# 693
Sorry but you're not eligible to use this offer code. Ref. 8012
защо ми изписва това, като въведа кода? какво значи, 57 снимки съм сложила

# 694
  • Плевен
Оле, отрязаха ли ни

# 695
  • Русе, България
Интересното е, че на стария ми акаунт, където си трупах кредитите, кода действа, а на новите акаунти не действа.

# 696
ooooh! Крайно време беше....
Не съм пробвала на стария акаунт, на който не е използван кода, пробвах сега на един, на който бях заредила няколко снимки и чаках още, за да допълня, ми не става работата, пише това, което Дени казва.  Peace
 Hug Да, на стария действа Wink

# 697
Някой да е ползвал това  Thinking,дали само доставка се плаща  newsm78

http://landings.photobox.fr/v3/fr/affil-1207-print-100-developpe … 89cec7c4a229360e6

# 698
m@msy, това е за френския сайт, там доставката е около 5 Е до България. Преди 2 седмици мисля беше бяха пуснали пак някаква оферта за 1.50 Е излизаха май 50 снимки...бях писала в темата, възползвахме се с приятелки.
Интересното е, че от Френския ФБ предлагат само гланцирани снимки, няма мат.  Crossing Arms

----
хммм...сега се зачетох в горния десен ъгъл на офертата на Момси  Rolling Eyes дава името на областния ми град  newsm78

# 699
  • Плевен
А за френския има ли вариант за канене на приятел и 5Е бонусче  Rolling Eyes

# 700
А за френския има ли вариант за канене на приятел и 5Е бонусче  Rolling Eyes
Да, Мише, точно така е, 50 снимки, 5Е или...май другите са пак същите...или бяха 40 бр снимките  Rolling Eyes

# 701
Пробвах  Twisted Evil и 100-те снимки даде и кода хвана  Peace

# 702
 newsm78 Кой код, този за англ ли?
баскетдел?

На мен не ми дава да се регна с адрес, който съм ползвала в англ вариант Wink ... а май нямам свободен такъв за опит за момента.

# 703
Да , basketdel

# 704
  • Плевен
къде това - във френския ли ?

Общи условия

Активация на акаунт