www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
чашата дойде мн хубаво опакована, в кутийка и тя вътре беше завита в найлонче с балончета. не се е счупила! и от китай ,чак една ми доиде и тя беше ОК.

# 676
Не писа ли да ти изпратят нова? Някой се беше жалвал преди време за получена счупена чаша, но му шипнаха още една и всичко беше наред втория път.

# 677
ох, и ва профила на мъжо има покана за тоя клуб ... аз не искам да се зарибявам, а те ... сега се чудя да вляза ли в него??? аз пращам покани от моят акаунт, а не от неговият  Confused

# 678
Зл, ми влизай, какво го мислиш.
Каквито покани имш от твоя спирай ги и ги харчи, все пак ей на 3 месеца има, купи нещо от разпродажбата и си остави колкото за транспорта....
Всъщност, ако имате подготовка сега е момент мечта - пускате от акаунта мах, което може да вземете с кредити от разпродажбата и хващате намалението при доставка с кода и хоп - готово Wink
... аз се замислям дали да не пусна една серия чаши за подарък с кода, така и така тр да пусна, но с чудя колко да са, че нещо ми се мъдри, ако имам достатъчно парички да спретна на приятелите, които искаха и снимки да им извадя, та благодарение на тях трупнах кредити..  Rolling Eyes

# 679
Здравейте, момичета!

Извинявам се, че така се вмъквам в темата - редовно ви чета, но досега не съм писала.
Имам няколко успешни поръчки, благодарение на вас и вашите съвети  Peace
 Сега имам нужда от помощта ви - видях кода, който би трябвало да даде 50 бр безплатни снимки - сложих 52 бр с размер 6*4.5 , отбелязва ми кредита, но като въведох българският си адрес доставката по никакъв начин не иска да изчезне - да поясня - както вие сте препоръчали, това е нов акаунт, слагам кода BASKETDEL, но не ми сработва - казва, че поръчката ми трябва да е над 7.50 паунда и тогава ще мога да си ползвам кредита - нещо не правя както трябва ли или кодът вече е изтекъл? Моля ви дайте ми съвет!

Благодаря предварително на отзовалите се !

# 680
55 снимки и става  Peace

# 681
  • Бургас
Четете бре хора, четете! И в темата се писа, и в сайта пише (и може да се преведе с онлайн-преводач) - за да действа кода, трябва да имаш поне 50 пенса за плащане. А 7,50 лири е максималната сума от доставката, която може да се приспадне Peace

Аз не устоях на изкушението и купих 2 комплекта от кредитите за магически чаши - отрано ще си подготвя малко коледни подаръци Mr. Green

Ани, бай дъ уей, в инфотата им на страницата с промоциите има доста объркани неща - подробното инфо на акрилните блокчета е едно от тях - пишат наистина за шоколадовите бонбони, но в действителност ако погледнеш от централното меню какво пише за акрилните блокчета, ще видиш че са си нещо съвсем различно Wink Така и като прочетеш за комплектите с картички, излиза инфо за календари пък ooooh! От бързане са се омотали тези хора, еййй Laughing

# 682
 newsm78 Не е ли и 6, 56 снимки, аз така ги пускам, незнайно защо, но първоначално ми дава малко по-висока сума, дори, ако не съм изписала бг адрес, а стои Англия по подразбиране излиза 0.71п, като дам бг тр да сложа поне 56 снимки, за да стане сума от 0.59, иначе пак ще е под 50, ако са ми 55 снимки, защото едната е таксува на 10 пенса  Rolling Eyes
Да не е 9 случайно...не, че е от голямо значение, пускам на приятелка, пък нейните са толкова колкото почти точно да се паднат на няколко акаунта.

--
Адашче, баш така де, аз и за това питам, какви щуротии са написали, ама като видях бонбони и ....  Joy Joy Joy се размечтах.

# 683
neli_gabi ,за 50 безплатни снимки, сложи още 5, за да хване кода - тотал 0.49лири.
А за 75 снимки - слагаш 80 за да хване кода и тотала е пак 0.49лири.

# 684
Благодаря ви, момичета!

Явно тази част с 5-те снимки отгоре съм я пропуснала, за което се извинявам  Confused
Пуснах преди малко 56 бр снимки  и ми махна доставката!

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които се отзоваха! newsm51

# 685
  • в белята
Много ми е странен тоя сайт.Нали пише ,че три чаши са за 12.76 паунда с намалението ,а като тръгнах да ги купувам ми взеха само 10 паунда........ newsm78 Утре може и да си купя още някоя чашка евентуално ,а за албумите ще си ги оставя за подарък на кръщелницата и на сестра ми за абсолвентската ,ама ще ги поръчам от по-луксозните от по 18 паунда.

# 686
 Joy Значи не е само в моя телевизор това.
Маке, същото, по три път исе връщах, за да видя къде какво бъркам  ooooh!
Магическите чаши пише, че са почти 15п, а всъщност като "плащам" ми дава, че са 12.74 или нещо такова, уж гледам, гледам да не съм поръчала друго, ма не, пише си магическа чаша... Жа видим Га дойда...само да не забравим да ги поръчаме  Laughing

# 687
А? Ко думате? Аз платих 8.31 лири за една!

# 688
 Peace Може ли някой поръчал днес да влезе в акаунта си и да види дали има някакво съобщение за плащане, че нещо не ми харесва това, което видях преди няколко минути:
SERVICE STATUS: 13 Aug 2012 16:10:16: Unfortunately, our payment provider is experiencing technical issues which they are working to resolve promptly. Meanwhile, you can still pay via card on PayPal. We apologise for any inconvenience caused.
 ooooh! Да не са решили да ми блокират нещо ПП адресите или плащането с картите, то верно ги менкам няколко (3 бр ПП и 1-2 с карта плащания), ама пуснах сума снимки за приятелки, които им ги плащам аз, пращам до техен адрес с различни имена, но все пак  Rolling Eyes
Пуснатите вчера снимки са ми със статус Пакетирани (Paked), а от преди 2 часа имам едни със статус, че се принтират...  #Crazy

# 689
  • Варна
Ани, аз поръчвах преди два часа, пише че се пакетират в момента снимките, нямам никакво съобщение. Поръчах от моя компютър за пореден път, с карта, с която плащам за поне 5и-6и път.
Често ми се случва да получа подобно съобщение, когато поръчвам в друг сайт, изчаквам известно време и пробвам пак, след известно време се получава плащането

Общи условия

Активация на акаунт