www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 061
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Силиева, така е спокойно, аз също се шашнах в първия момент, ама на това поле в ляво на ПП, където по принцип тр да видиш сумата не пише ли, че ще видиш какво плащаш преди да завърше плащането (трябва да има надпис, виж  Peace )
На следващата стъпка ще видиш и данните от карата, от която ще дърпат парите, имената и т н
Пак потвърждаваш и те връща в сайта, където се вижда сумата отгоре и отдолу адресите за фактуриране и за изпращане в дясно.  Hug
Тогава вече става реалното плащане, с потвърждението в сайта на оранжевия бутон под адреса за доставка.

... вс е ок, аз имах вкл доставка единия път, защото проспах условията на кода, но като видях, че ми иска повече пари, не потвърдих, съответно нещата си ми останаха в коша, добавих каквото искаше, за да хване кода и тогава платих  Peace

# 661
Да допълня и отказа от поръчка, който имаш право да направиш до 30 мин. Wink Е, не знам как връщат парите, но поне я има тази възможност. Peace

# 662
  • Бургас
Веднъж го правих това упражнение и парите ми бяха върнати като кредит в самия профил  т.е. връщат ти ги, но пак трябва там да си ги изхарчиш (ако помня правилно де) Peace

# 663
Веднъж го правих това упражнение и парите ми бяха върнати като кредит в самия профил  т.е. връщат ти ги, но пак трябва там да си ги изхарчиш (ако помня правилно де) Peace

И аз съм го правила, но беше плащане с кредити, а не с Пейпал. Значи не връщат парички, а ти ги слагат на кредити. Благодаря! Добре е да знаем.  Hug

# 664
 Peace Това вярно е полезно, което сте обсъдили.

Аз да питам за настоящото намаление.
Възползва ли се някой? Купихте ли кредити?
Одеве хванах за слушател мъжО да му разправям как искам луксозна книга и как съм готова да жертвам кредитите. После му казах за идеята подарък чаша (или друго, но друго не намирам), което може да предложим на техните за Коледа и там някои друг празник...ааа няма да ви разправям как се вдъхнови този човек, каза, че иска негова чаша, накрая по-нагъл и от мен рече, че няма лошо цял сервиз с тия "гъзарииски" чаши да си имаме  hahaha (той вкъщи кафе не пие, чай хич, какво ще пие не го знам, ама иска такава чаша  Joy ).

А тези Акрилни блокчетата какво са всъщност? A6 Acrylic Block

newsm78

Проверих в общите артикули в сайта, според мен е нещо като плочка от "стъкло", в което има вградена снимка (по едно време имаше вървежни подобни ключодържатели с разни паяци или зодия или друго "вътре")
, ОБАЧЕ
Като се отвори на Разни допълнителни работи излиза следното:
> Thorntons finest milk and dark chocolates
> Add your photo to create a unique chocolate box
> Single photo on box measures 17.8cm by 11cm

Какви бонбони, какви шоколади  Rolling Eyes

Аз го разбирам като да си поръчам кутия шоколадови бонбони с "моя" снимка на капака, така ли  Crazy  с цена от 20 лири трябва и кг да стопяват, поне по 1-2 на 1 бонбон  Laughing

Зачетох се и в условията, първоначално си мислих, че доставката се вкл, ама НЕ, доставката се плаща отделно, не може да се ползва кредита с друг за същото нещо, вероятно ако след време има код за намаление на чаша и сега съм взела кридити за чаши не може да ги намаля допълнително - логично де, нищо против.... но силно се надявам, че ако имам налични "пари" от кредит доставката ще се покрие.... та ще рискувам с чаши аз...магически  Laughing

# 665
  • в белята
Ей голяма шматка съм..............в бързината при последните две регистрации вместо парички съм си оставила книгите и ме е много яд............дали ако им пиша ще ми ги сменят поне за снимки ?Знам си ,че съм лееееееееко нахална ,ни никога не съм поръчвала книги и незнам как изглеждат.Някоя от вас можели да пусне  реална снимка на такава  промоционална книга  Praynig

# 666
 Hug Маке, не съжалявай за книжката, поне една си направи, първо е нещо различно, интересно и т н, ако искаш пък може да я направиш за подарък на някого от родата.
Ето такава моя:
http://prikachi.com/images/378/3517378V.jpg
http://prikachi.com/images/380/3517380W.jpg
http://prikachi.com/images/379/3517379z.jpg
http://prikachi.com/images/381/3517381c.jpg

Пробвах с чашите от Намалението!!
Кредитите се купуват все едно се прави поръчка до последна стъпка на плащане с обикновени кредити (без вкарване в ПП примерно, тъй като няма какво да дам там )
После в полето за Кредит ви се зарежда все едно пари или снимки, но пише какво са (3бр чаши).
Глождеще ме да не би 3те да трябва да са еднакви, но не!! 3 различни направих за проба и 3те ми ги дава от кредити, с/у тях в каша не пише цена, а пише кредит(1), (2), (3)
Доставката е според обявените цени.

# 667
  • в белята
Ани ,благодаря ти . Hug
Така направих си експеримент с една снимка  ,че досега никога албуми на съм пускала.................е голяма играчка си е  Crazy.Дават ми ,че мога да си избера отняколко албума.Аз си избрах large square hardcover 30 pages book .Наслагах снимката и накрая с код за free insaider delivery до 7.5П ( незнам дали може да се ползва ако не си от клуба IDELIVERY за изхарчени повече от 10П на поръчка до 30/09/12 ) ми дава крайна цена за доплащане 8.32 паунда ( не съм много сигурна дали и кеш кредита не ми вземат )  - Въпроса ми заслужава ли си?

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 11:16 от македонка луда

# 668
  • Плевен
Ани, пробва дали можеш да платиш доставката на чашите от разпродажбата с парите от поканите?

# 669
 Blush Rolling Eyes Мише, да пробвах, ама пусто не помня, обаче...  Joy след като не съм недоволна значи ставаше работата, иначе нямаше да имам мерак за още чаши  ooooh!
Губи ми се момента, но би трябвало отдолу сумата да ми е 0 за плащане.
Затрих "проектите", но ще спретна сега нов, за да сме сигурни Wink
--
ДА, при плащане на чашите от Разпродажбата, парите за доставка (4.49) се поемат от кредитния баланс  Peace
Нищо не остава за плащане, ако имате кредити (пари).

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 11:34 от anny_

# 670
какви кредити купувате, аз уж чета темата, а това не го разбрах!

# 671
Македонче, ако им пишеш, ще ти сменят книгата с точки.

# 672
# 673
  • в белята
Искам да попитам как пристигат чашите ,дали има вероятност да дойдат на сол?Много ме блазнят да си взема от разпродажбите.
А за смяна на книгите с кредит или бройки снимки ме е нещо страх да им пиша ,да не вземат да проверят ,че всичко е пускано от един и същ IP-адрес и с една и съща карта е плащано и да ме отрежат.И ще се почудя още малко.

# 674
Македонка, колко акаунта Твои имаш?
Ако са 3-4 хич не го мисли, аз с цялата си наглост съм молила преди време да ми удължат кредитите, защото няма да мога да ги ползвам до даденото време и хората са го правили  Peace

За чашите и мен това ми притеснява малко, дават че са в кутия.
Други мама са поръчвали и са доволни...може и да се лъжа, но някой беше получил и счупена, съответно беше писала дамата и пращаха нова  Rolling Eyes

---
За книгата вероятно си сложила нещо в повече, няма как да излиза 8 п за доставка, по-малко е, поне аз съм правила книга и се е покривало от 1 кредит.
Да не си махала логото? Взема пари тогава Wink

Общи условия

Активация на акаунт