www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Започнах да се самопоканвам и аз и ми дава по 10п на основния ми акаунт, как не се сетих по-рано, то снимките вече се изчерпаха

# 646
  • Плевен
Почвай разпродажбата- книги, канваси, чаши Simple Smile Може от сега да направиш коледни подаръци! Та ти имаш цяло състояние хехе

# 647
 Момичета кажете от къде в сайта да намеря фото албуми,тези не са ли за малко снимки?

# 648
Момичета кажете от къде в сайта да намеря фото албуми,тези не са ли за малко снимки?
4arli96, какъв фотоалбум?
Имаш предвид книжка със снимки ли или от обикновените албуми, в които ти си нареждаш снимки...второто го няма.
Книжките имат около 20 стр, останалите се заплащат допълнително, погледни описанията и условията, в момента има "разпродажба" на такива с до 70% намаление, на книги е около 50-60, там на 1 стр можеш да сложиш няколко снимки, в зависимост от големината на книгата ще са и малки или големи снимките Wink

# 649
  • Плевен
Книжката от поканите са с 30 стр  Peace

# 650
Тия хора удължават действието на кода ... чудя се защо ли??? Вече наистина ми е странно това, което става и къде им е далаверата ...

Аз друго се питам, т.е. ви питам - какво правите с тия еднократно направени акаунти после, влизате ли да триете снимките? То аз ако трябва да го направя това не знам колко време ми трябва .. а и не са само мои снимки там ...

Аз също пуснах и ми предстои още една поръчка да пусна - на други хора - реални са, но са до изпитани адреси, че да не се затрие нещо ...

# 651
Зл, не, не съм трила нищо, хич не ми е дошло на ума...то аз снощи реших да видя какво трябва да чакам и какви снимки съм пуснала, уж имам такива, които записвах и в тетрадка...  ooooh! ами не знам, повечето ги открих, може и да останаха неоткрити акаунти.
Добре съм дала опция да ми се записват адресите на пощата в браузера, та повечето пощи ги има, само тези на приятели, които съм направила ги изоставам...не се знае къде нещо пак може да потрябва. навремето пощите и картите за ЛР имах сума ти  ooooh!

# 652
Започнах да се самопоканвам и аз и ми дава по 10п на основния ми акаунт, как не се сетих по-рано, то снимките вече се изчерпаха

Как така ви дава по 10 П, нали дава по 5 п ?

# 653
Мария, според мен има значение от колко год си им клиент или го правят на принципа на някаква томбола, знам ли  Rolling Eyes
Да, дава по 5п и 50 снимки, но ако станеш такъв клиент Инсайдер ли какъв там се води (как става не успяваме да си го обясним още) дава двойно повече снимки и двойно повече пари кредит, другото са си същите книжка или бележник, както на стандартните.  Peace

# 654
А какво представлява магическата чаша ?

# 655
  • Бургас
Черна чаша, върху която се вижда снимка едва след като се налее гореща течност Peace

# 656
  • Варна
Аз преди около година поръчах канваси за 150п (голяма грешка), после ми пратиха мейл да ме питат дали съм ги получила и доволна ли съм останала и чак след това ми пратиха покана за Инсайдърс клуба, та може и за оборот да е членството, знам ли  newsm78
Някой поръчвал ли е рамки от техните, дали са хубави?

# 657
 Rolling Eyes Тия рамки къде ги видя, трябва да потърся, сега като казахте за коледа и за подаръци се сетих, че мога да измисля нещо за свекитата, те ще се радват хората, то на прости снимки се радват, та на чаша или друго още повече Wink

В интерес на истината, на мен също са ми пращали анкети за това и онова, дори за прости снимки (снощи попълвах от френския даже), аз редовно и чинно давам отговори, ако това е причината за членство, т.е. участвайте им в анкетите на хората, предполагам им помагам поне вбезплатно и от нас нещо да видят  Joy

# 658
# 659
Здравейте!
Случвало ли ви се е такова нещо newsm78 - Пускам поръчка от фотобокса и на края когато трябва да платя не ми изписва в пей пала сумата, а ми позволява да платя........ ако потвърдя плащане, след това може да ми намислят голяма сума. Как мислите, какво да правя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт