www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Мария, такива поръчвам и аз, не, албуми няма или поне трудно се намират, или по-скоро намират се, ама мен цената не ми харесва  Laughing
Вариант е да се търси албум, в която снимките нямат джобчета за слагане, а са на страница свободно и отгоре има нещо като фолио, които ги придържа, преди време от Евроленд съм вземала такива.
Втори вариант и това съм си правила , не беше по-евтино, но пък беше така както аз искам  Laughing домашен албум, накупих цветни картончета А4 от книжарницата, залепих снимките и дадох да ми сложат спирала за хващане на листовете (както се правят курсови, дипломни работи).
Държа си ги в кутии снимките и т н

Laughing още нещо се сетих, като ви питат роднини какво искате за подарък на детето и ако си имате почти всичко казвайте, че искате албуми (празни) , така хем хората ще купят нещо полезно, хем подарък ще е с някаква средна стойност та да не им е неудобно, че са дошли без нищо, пък и вие ще сте доволни (аз поне бих била), защото както писах 10 лв за албум не давам  Naughty ...освен, ако няма да правя на някого подарък Wink

---
Медоу, виж по-горе писахме условията на кода, какво ти изписва, че не дава (Просто пиша, не съм пробвала днес)

# 631
  • Стара Загора
Кодчето си работи! Само че вече има минимална сума - 0.50 лири, т.е. минимума не е + 1 над безплатните ви, а 5 бр. снимки. Така си хваща идеално, а и 50 пенса също са нищожна сума! Аз да ви питам, вие до един и същ пощенски адрес ли изпращате? Защото аз нямам варианти за втори адрес и не че не ми приемат поръчката, ама много ме е срам от очевадната измама от моя страна Embarassed

# 632
 аз пускам на различни адреси, а за по-голям избор от адреси 1 адрес го изписвам по 2 различни начина.
например в едното писмо улица и номер на блок. а в другото квартал и номер на блок.

# 633
Астера, тези които са мои, че биля и на приятели пак пращам до мои адрес, но аз варирам, т.е адресът имам възможност да го изпиша по различни начини.
Живеем в къща, други освен нас и родителите на мъжО нЕма, улицата е име на човек, така че съкращавам първото име по най-невероятни и неправилни начини къде на съгласна, къде на гласна, къде пиша първо ULICA. ul. или пиша името на улицата и отзад пиша, че е улица, пиша етажи, областта я пиша като област ХХХ, обл ХХХ, името на областния град и отзад област, абе варианти бол, пък и фамилията ми е такава, че мога да изфабрикувам различни начини за записване (божеее чак срам ме хваща и мен за мошенгиите ми)...друго, което може да ползваш е да пишеш един рег адрес, а друг за шипинг Wink
Пиши примерно стар адрес, ако си живяла другаде ,но дай за доставка твоя сегашен, пиши измислено някакво име за титуляр, но да идват на твое, аз на 1-2 май писах стария адрес, на който съм живяла с нашите, е, да то адресът си го има, къщата също, само дето не я обитавам постоянно, но пък си ги пращам на сегашния домашен, че там могат да се затрият Wink

та така, ако ми искат "експортирането" до Англия да знаете що...

# 634
  • Варна
Кодчето си работи! Само че вече има минимална сума - 0.50 лири,

О, мерси, помислих че вече е изтекъл и не се зачетох в условията  Rolling Eyes

# 635
anny_ благодаря ти много. По въпроса за албумите аз съм си купила няколко, преди време имаше промоция в Лидъл на три вида албуми, бяха по 7 или 8 лв - 120 снимки 10/15, доста са красивви, тогава си накупих, след това и в Кауфланд имаше по 4 лв за 200 снимки 10/15, не са така нагласени ама пък са по 4 лв. Иначе аз имам подарени ама са все за 9/13 или там колкото беше българския най-малък размер.

По въпроса за адресите да споделя и аз моята "хитрина". Давам адрес на село, там живеят нашите, а и пощаджийката е много точна и разбрана. Измислям всякакви вариации на имената и фамилиите ни, а за адрес пиша № улица и № къща, примерно улица № 10, къща № 5 и така възможности колкото си искаш, предупредила съм пощаджийката, че ако има малки пратки от Англия са за мен, а и на село е много лесно, защото рядко имат пратки и жената ги носи направо в къщи.

# 636
 Hug Мария.

Писах в темата за фотокнигите, но да пиша и тук.
възползвайте се!
Влезте в Кравата на кодове и пейстнете този:
FRECRE8897
Дава безплатни книжки 8х8 и 9х7
Важи до днес да се залепи в сайта, после мисля имаме месец да го ползваме...не, че ще сколасаам до тях, ама да има Wink
Ако не се лъжа около 5.90 долара беше доставката на такива книжки.

# 637
Преди съм пускала с верига акаунти дори на адреса на нашата поща.  hahaha Но си ме знаят, че са за мен и няма проблеми.  Peace
Преди малко сътворих прекрасна магическа чаша! Интересното е, че ми даде доставка само 1,99 лири, от най-стария ми акаунт. Разбира се, тази доставка се махна с вълшебното кодче и в крайна сметка от натрупаните 10 лири, останаха 1,68 кредит. Чашата е 8,32 лири и валидирах поръчката при тотал 0.  Mr. Green
Жалко, че пуснах 2 поръчки от акаунти без покана- можех да имам още 10 лири сега, ама да не се превръщам в циганчето, което изгубило левче и ревнало... дали му левче да не реве и то писнало още по-силно, защото сега щяло да си има две.  hahaha

# 638
  • в белята
Аз пък днес открих ,че съм станала член на някакъв инсайдър клуб и ми дава ,че при покана на приятел дават 10П........та така самопоканих се с 55 снимки за 49 пенса и сега си чакам да си получа паричките.А ако наистина вземат да ми начислят кредит ,ще се самопоканя още няколко пъти ,защото после с тези пари и код за безплатна доставка ,пак за този вътрешен клуб, ще ми излялзат съвсееееееееееем безплатно................ех ,че планове Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз вече искам албуми за подарък и някой който да ми подреди снимките за 6 години назад  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.С. в нашия град продават албуми само на една софийска фирма и като й се обадих ,ми дадоха цена на едро ако си поръчам 12 + албума .Цена 9.8 лв за 300 бр.

# 639
  • Плевен
Момичета, особено тези с по 10 лири ( неблагородно завиждам) от разпродажбата ще се възползвате ли ? Чудя се за чашките-струва ми се изгодно. Ще си платя с парите от поканите, ъфкорс  Embarassed

# 640
Македонка, как разбра за това членство...аз писах за него, от няколко месеца и аз съм "там", но така и не схванах какъв е принципа за прием  Rolling Eyes
Стари акаунти не съм гледала други, да не би и там да са ни богопомазали.
Не, че има нужда, то сметката си е на 1 акунт да е всичко, както казах яд ме е, че не правих покани, не бях схванала за кода, ама се мъчих с нови регистрации за ваденето на снимките.  Confused ... тук обаче приказката на Кулмами е на място, та ще си трая.
За протокола:
Поръчките от 1-2 приятелките си ги получиха вчера и днес.

Peace Мисля, че тр да отправим официално предложение към ФБ да започнат да произвеждат албуми и с кредити да си вземаме  Joy

---

Мише, аз викам да си пазя парите и да си направя някаква луксозна книга  ooooh!
... чаша не смея да поръчам, че като се знам що за стока съм/сме, ще събирам парчета в скоро време след това  Embarassed
Надявам се следващия месец пак да има изгодни разпродажби, че посмъртно няма какво да сложа в книга, ако си купя сега кредит...те пък и да се ползва за седмица  Naughty не ми харесва така...

# 641
  • Плевен
Ани , пишат хората така

Sale ends midnight Monday 13th August 2012 and excludes postage. Your credit/s will expire 3 months after the purchase date , so you have until then to create and order the applicable products

мисля, че е добре и за теб  Peace

# 642
  • в белята
Ани и идея си нямам как е станало  newsm78 ..............точно от теб видях и цъках ,цъках ( как се изразява дъщеря ми  Laughing Laughing Laughing)..........но това беше преди много време ,дори бях забравила за този клуб.Този мейл,който е включен ми е първия ми, с три големи поръчки правени от него и нищо повече.Вече имам отбелязани 10П кредит ,но е с време лимит от три месеца.
П.С във връзка с поста на кулмами се сетих ,че се опитах след като се самопоканих да се рагна в системата през полетата ,когато дават сто снимки за нов клиент ,та белким системата се е бъгнала и получа 150 безплатно ...................ама ядец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 03:11 от македонка луда

# 643
 Laughing Маке, не става, каниш ли някого той получава 50 и толкова, а това за старите мейли може и да е от изминалото време.
Аз моя акаунт си го ползвам редовно, когато имам кредити, вадила съм доста снимки, книжка, май това само, на него основно каня, ако има някой желаещ.

---

Hug Мишеее, че то трябва четене, не блеене като мен  ooooh! Предната им реклама беше за някакво мн кратко време, снощи, като прочетох какво си писала и се върнах в сайта да видя, ме, да!, 3м си пише, какво съм се затръшкала, днес ще видя коя от книжките да избера, че то голямо изкушение  Crazy

---
Македонка, всички кредите от покана са за срок от 3 месеца  Peace

---

ТОВА ЗА КРАВАТА:

Unique Code: ZPDY29E
Expiry Date: 8/31/2012

----

И още нещо, от ФБ този път, я вижте какво виждам:
Insiders exclusive free delivery   (това за този клуб тр да е - Инсайдера)
Offer code - IDELIVERY
Offer ends: Midnight 30/09/12

---

Някой "купи" ли си нещо от промоциите, става ли да си ги купим с кредитите, че иначе 30-40 паунда посмъртно не бих дала от картата и джоба си #Crazy
... Цъкайки на Бай ит нау ми слага "промоцията в каша" и ми намаля сумата от кредитите, става значи  Crazy Crazy Crazy Crazy ооо днас пак съм в страната на изкушенията  Laughing

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 10:16 от anny_

# 644
Здравейте, и аз получих на е-mail кода за безплатна доставка на PhotoBox с тези условия:
Цитат
Free Delivery on your order with offer code BASKETDEL. Offer ends 17/08/2012
BASKETDEL - Complimentary Delivery on your Order when you spend 50p or more (worth up to £7.50)

Общи условия

Активация на акаунт