Също така добавих и tatoki

Ще чакам с нетърпение края на Септември месец
Направо не мога да повярвам- струва ми се толкова далечно, когато бременеехме за първи път и споделяхме, а сега някои мами вече родиха и втори път, ти си бременна за втори път, а аз имам чувството, че от вчера си пишем
Страшничко, а?!
. Тези дни му обяснявах само най-общо и теоретично какво е братче и какво е сестричка и го питах той дали иска едно такова и той като ги сбърчи сърдито тия ми ти вежди - нее, не ика, не ика бебе! 
Едно момче пък имаше, доста е агресивно, много ми е странно, защото още дори на ясла не е ходило, откъде тази агресия, аз подозирам баща му, че той е малко перко и обича да парадира с мъжественост, но иначе са ни приятели родителите и са много симпатични, но детето според мен проявява асоциалност, аз по-скоро се притеснявам за него, откъде идва това... Първо се сдърпа ужасно с друго дете за играчка, после Камен отиде да го успокоява и да го потупва приятелски по рамото и то го ухапа много злобно. После блъскаше Камен, много странни реакции... Камен обаче е голямо перде, направо ме кефи - нито се разстройва, нито отвръща с агресия на агресията, нито се свива в някой ъгъл - по-скоро гледа и се чуди - абе тоя добре ли е???

. Тези дни му обяснявах само най-общо и теоретично какво е братче и какво е сестричка и го питах той дали иска едно такова и той като ги сбърчи сърдито тия ми ти вежди - нее, не ика, не ика бебе! 

Сигурно са оказали влияние наставленията ми да си пази вещите, вместо да ги раздава да ѝ ги чупят
А на януарчето пък,което тези дни стана на 2г., въобще не му пука кой му пипа вещите,но се забелязва все пак една борба кой ще се вреди за повече внимание, вещи и пространство.

Препоръчани теми