Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 152
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
Добавих я още когато писа  Peace Също така добавих  и tatoki Simple Smile

# 211
Честит рожден ден на всички малки рожденици от вчера и днес!!! Да растете весели и безгрижни   bouquet  Hug

Хайде аз и тук да не пропусна да се изтипосам прясна-прясна с 2 чертички!  Grinning
Още не мога да го осъзная!!! Чувствам се толкова неориентирана, неорганизирана и малка още, а през септември живот и здраве ще ставам майка на 2 деца!!!!!!! Лелеееее
Не мога обаче да спра да се хиля от кеф  Laughing

# 212
  • Mediterraneo
И тук ще ти кажа колко ти се кефя! Бравоооооо!

# 213
Ani ЧЕСТИТО и тук- невероятна новина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще чакам с нетърпение края на Септември месец  Hug Hug Hug Направо не мога да повярвам- струва ми се толкова далечно, когато бременеехме за първи път и споделяхме, а сега някои мами вече родиха и втори път, ти си бременна за втори път, а аз имам чувството, че от вчера си пишем  Crazy Crazy Heart Eyes

# 214
  • София
baloni bdbaloni baloniЧестито на всички пораснали дечица! Да растат здрави, весели и безгрижни, много радост да носят в дома си и да се радват на весело и щастливо детство! baloni

Ани, честито и тук!  EFP Лека и прекрасна бременност ти желая и дано  щъркела е в желания от вас цвят Simple Smile

# 215
Хайде, момичета, чакам още да се хвалят с  EFP

# 216
  • Тракийка в Софийското равно поле....
....септември живот и здраве ще ставам майка на 2 деца!!!!!!!
hahaha Страшничко, а?!
И аз много ти се радвам!  Hug

# 217
Страшничко ами, как няма да е! Той Камен как ще ме подели с друг, не знам, май основно ще трябва да внимавам да не изхвърли бебето през прозореца, да не му пречи в живота  Laughing  Crazy. Тези дни му обяснявах само най-общо и теоретично какво е братче и какво е сестричка и го питах той дали иска едно такова и той като ги сбърчи сърдито тия ми ти вежди - нее, не ика, не ика бебе!  Joy
Ама то при него е същото и когато му обяснявам, че ще има рожден ден и ще играе с много деца и ще има торта и подаръци и той - неее, не ика децата!
Брех, социопат!
Днес бяхме на детски рожден ден и той все залепен за мен, естествено и тъкмо се отпусна милият, и трябваше да си ходим  Whistling  Едно момче пък имаше, доста е агресивно, много ми е странно, защото още дори на ясла не е ходило, откъде тази агресия, аз подозирам баща му, че той е малко перко и обича да парадира с мъжественост, но иначе са ни приятели родителите и са много симпатични, но детето според мен проявява асоциалност, аз по-скоро се притеснявам за него, откъде идва това... Първо се сдърпа ужасно с друго дете за играчка, после Камен отиде да го успокоява и да го потупва приятелски по рамото и то го ухапа много злобно. После блъскаше Камен, много странни реакции... Камен обаче е голямо перде, направо ме кефи - нито се разстройва, нито отвръща с агресия на агресията, нито се свива в някой ъгъл - по-скоро гледа и се чуди - абе тоя добре ли е???  Mr. Green И накрая отиде да се избъзика с него и му нахлузи на главата една играчка - другото даже не се сети как да реагира и нищо не направи - оправно ми е май детето  Thinking  Grinning
Хайде, нали все някой трябва да говори глупости в темата  Hug

# 218
Запис и тук да следя....клюкарката да не изпусне нещо случайно.....

# 219
Страшничко ами, как няма да е! Той Камен как ще ме подели с друг, не знам, май основно ще трябва да внимавам да не изхвърли бебето през прозореца, да не му пречи в живота  Laughing  Crazy. Тези дни му обяснявах само най-общо и теоретично какво е братче и какво е сестричка и го питах той дали иска едно такова и той като ги сбърчи сърдито тия ми ти вежди - нее, не ика, не ика бебе!  Joy
Ама то при него е същото и когато му обяснявам, че ще има рожден ден и ще играе с много деца и ще има торта и подаръци и той - неее, не ика децата!
Брех, социопат!
Днес бяхме на детски рожден ден ................ Камен обаче е голямо перде, направо ме кефи - нито се разстройва, нито отвръща с агресия на агресията, нито се свива в някой ъгъл - по-скоро гледа и се чуди - абе тоя добре ли е???  Mr. Green И накрая отиде да се избъзика с него и му нахлузи на главата една играчка - другото даже не се сети как да реагира и нищо не направи - оправно ми е май детето  Thinking  Grinning

Много ме разсмя с този Камен  Laughing Понеже и нашата (декемврийска) кака е същата: уж искаше братче/сестриче, а като се роди братчето (тя беше тогава на 3г. и 20 дни) погледна го малко в болницата и заяви: добре,хайде сега идвай да си ходим, а него да го оставим тук и като порастне да го вземем - с една дума сега не ми е забавен и ще ми дава само ядове. Така и стана: до ден днешен заявява,че не иска да му е кака, гони го, кара му се да не ѝ пипа НЕЙНИТЕ играчки, да не ѝ сяда на фотьойла, да не й влиза в стаята, че й пречел и щяла да го изхвърли... така че наистина внимавай да не вземе да го изхвърли през прозореца  Confused С децата-приятелчета в детската градина и съседчета е точно обратното-прекалено е щедра и раздава/подарява всичко,каквото й поискат, а с домашните гостенчета напоследък е като с брат ѝ - не са желани  Sad Сигурно са оказали влияние наставленията ми да си пази вещите, вместо да ги раздава да ѝ ги чупят newsm78 А на януарчето пък,което тези дни стана на 2г., въобще не му пука кой му пипа вещите,но се забелязва все пак една борба кой ще се вреди за повече внимание, вещи и пространство.

Ra4e, благодаря за хубавите пожелания!

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 12:58 от White Magic

# 220
Почерпете се момичета, днес моята малка принцеса става на две.

# 221
Ариел, честита ти рожденичка - да е много весела  Party   bouquet
Ето и за Каменчо една почерпка  Heart Eyes

# 222
  • БГ
Здравейте, момичета, помните ли ме?    Wink 
Честит втори рожден ден на всички, които вече са го отпразнували! Бъдете здрави и щастливи, мили деца!    bouquet
Честито и на мамчетата, които са се обебили, а на тези които са в трепетно очакване - леко бременеене!   Hug

Калин също стана на 2 годинки, добре се развива, е, може би с комуникацията има още какво да наваксва, но от м.март му предстои ясла, така че ще има поле за действие. С баткото много се обичат и карат, все не могат да си поделят играчките, взех да купувам две по две еднакви, е, и това не е решение, пак има дразги.

Нашият режим е сходен с вашите, събужда се сутрин към 8ч, закусва, играе, излизаме за млечна кухня и разходка, обядва, спи 2,5-3ч, хапва следобедна закуска, баткото си идва от градина и започват луди игри, вечеря към 19ч, пак играят и към 21,30ч е вече в леглото, през нощта не се буди и не търси мляко.

Относно третата игла на Синфлорикса, и на нас ни предстои, все я отлагаме, но доктра ни успокоява, че има нови схеми и място за притеснения няма.

Ето ни и нас с почерпка за вас.    Hug

# 223
# 224
Калин също стана на 2 годинки, добре се развива, е, може би с комуникацията има още какво да наваксва, но от м.март му предстои ясла, така че ще има поле за действие. С баткото много се обичат и карат, все не могат да си поделят играчките, взех да купувам две по две еднакви, е, и това не е решение, пак има дразги.

Привет! Помним те разбира се! Да ти е жив и здрав Калин, да расте все усмихнат и много обичан!

Ето почерпка и от мен за рожденния ден на Светозар:

Общи условия

Активация на акаунт