Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 155
  • 402
  •   2
Отговори
# 225
stefaniika разбира се, че те помним  Hug Радвам се, че и ти не си ни забравила и писа  Flutter

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ИЗПУСНАЛА Simple Smile ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ 
bouquet

Анди е болен от миналата седмица и е на антибиотик  Confused Първо на мен предната неделя ми се загуби гласа ей така от нищото! Но само това, без да имам други симптоми и тъкмо се оправих към сряда и хоп на малкия му текна сопола. В сряда на яслата вдигнал Т и веднага го заведохме на лекар. Сега си е вкъщи и аз се връщам следобяд да му дам антибиотика и после пак на работа.  Исках веднага след прегледа да го запоЧнем, да не чакаме още 3-4 ч. и затова сега търча така. Но само да оздравее на мен не ми пречи. В петък и на мен ми текна сериозно носа, гърло ме боли, главата също и съм като парцал. Мъжо и той, а отделно и малко понякашляме. Весело е общо взето. Поне днес докторката каза, че малкият е значително по-добре, но той до вчера вдигаше Т, та до сряда ще си е вкъщи. В сряда ще го водим пак на преглед да видим как ще е. Иначе на него много му харесва на яслата и само ме пита за децата и за лелята, която ги гледа. Днес даже си мислеше, че там отиваме като излязохме Simple Smile Дано да му мине вече, и на нас, че да не го заразяваме повече !!!

# 226

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ИЗПУСНАЛА Simple Smile ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ  [/b][/color] bouquet

Присъединявам се Hug Hug Hug От много отдавна не съм влизала във форума и ФБ, много ми липсвате, а нямам никакво време напоследък Confused

Веси, Бързо да се оправяте с Анди!

# 227
Здравейте и от мен!  Wink Не съм писала тук от 100 год.! Blush Колко ми липсваше...сетих се и ето ме и аз да се разпиша! wavey

# 228
navi   добре си дошла в темичката пак  Hug Hug Хайде пишете повечко, че така ще има да пишем до следващие рождени дни на малките  Wink

# 229
Ехааааа, тука от кога не съм писала  Wink Срамота!
Мишо в момента яде и затова е тихичко и спокойнооо, нещо не обичайно за нашият дом  ooooh!. И батковците на училище - изобщо спокойствиеееее! Иначе Мишо е станал едно изключително палаво и непослушно дете. Буквално трябва винаги да има някои, който да го наблюдава, защото само обърнеш ли се и белята е извършена. Най нова мода - да открие цигарите на баща си и със светкавична скорост да извади 1-2 и започва едно мачкане и гонене из къщата да му ги взема  ooooh!. Цирк. Като цяло се развива добре и физически и психически. Единственото, което ме притеснява, че не говори. Излиза всеки ден на вън, стискам палци да влезе в градина от септември.... Гледаме се, дундуркаме се, нощно време правим циркове и така си минават дните и Мишето си растееее, а аз като го гледам ми става хем много приятно, какво голямо захарче е станало, хем ми е тъжно, че скоро и той ще порасне и тогава кой ще си гушкам......... Та такива неща при нас............
Успешна седмица ви желая и много късмет!
Помните ли, когато тук се пишеше мнооого, мнооого  Grinning!

# 230
Дани, припомних си сега с писането при бъдещите септемврийски мами  Heart Eyes
За гушкането - ще си се гушкате с мъжа ти, нали в началото само такава идея сте имали - някога, в един друг живот...  Laughing  Hug
Камен пък спори с нас, представете си - крещи на баща си онзи ден - не, това не е катерица, това е куче, а днес ме пита - кой е това? И аз - едно коте и той (пак крещи) - не, това не е коте, мамооо - жалко, че в писмен вид не мога да предам тона му, убийствен е, падаме от смях вкъщи  Joy
Днес пък си бях на първия преглед за новото бебе - видя се и сърдечна дейност даже, дано все така всичко да е ток  Heart Eyes

# 231
  • София
Супер, Ани!!! Честито сьрчице!  Heart Eyes Много се радвам и стискам палци всичко да е наред и за напред!  Hug
Веси, как е Анди? Hug

# 232
Ани страхотни новини- честито сърчице  Hug
Редче слава Богу Анди вече е добре, но аз съм по-зле Sad( Хвана ме явно някакъв синузит сега и е направо ужасно Sad(( Досега никога съм нямала и се чудя какво да правя Sad Едвам дишам и постоянно ме боли главата- ужас ...

# 233
Веселушко по-бързо да се оправяш! Peace

# 234
  • БГ
Днес пък си бях на първия преглед за новото бебе - видя се и сърдечна дейност даже, дано все така всичко да е ток  Heart Eyes

Честито, желая ти леко бременеене!    bouquet

# 235
  • София
Веси, пробвай с Ибупром Синус. На мен много и помага! Радвам се, че Анди е добре!  Hug

# 236
  • Пловдив
здравейте и за много години
Честито на родилите и на бременеещите
Изобщо нямам време да седя на компютъра затова питам директно,нося си последиците,че не съм прочела всички теми,но все пак
Към майките на януарчетата-кога ще пускате децата на ясла?Искат ли да ги приемат с набор 2009,защото на мен ми отказаха,но съм питала само в 1та градинка?

# 237
mannuella набор 2010г. ще ги приемат в ДГ следващата година. Тази година приемат набор 2009г. в ДГ. Каквото и да правиш могат да го вземат само на ясла, за градина още е рано. Тъй като Андрей е роден Декември 2009г. ние ще трябва да подаваме документи за градина тази година. Но родените Януари 2010г. ще чакат до следващата година за градина.

# 238
И аз мисля на есен да я запиша Вики в 1-ва група. Още не съм питала, но знам, че за Януарчета няма проблем

# 239
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616715.0
Мануела, питай тук в Пловдивската тема. За всеки град е различно, май зависи от разпоредбите на Общината. При нас няма проблем да си пуснеш детето с предишния набор на градина. Стефани е 2009-ти набор, но ако се беше родила януари, щях да търся начин да я пусна нас училище с предишния набор. Аз също съм родена края на декември и помня, че в училище ми беше много интересно, накрая в предучилищната ми беше скучно.

Общи условия

Активация на акаунт