Аз не се притеснявам......Просто исках да събера впечатления и от другите набори......
Всяко дете си има свой ритъм и всяко е отделна вселена....
))
)-момченцето със синята блузка и мама зад него
Бяхме си миналата седмица в Пловдив и във ветровитите дни посетихме детското кътче в х-л Санкт Петербург, с умиление си спомних срещата ни там, все още с коремчета, трепетно очакващи бебчетата... представям си ако сега се бяхме събрали какъв тайфун щеше да се заформи, Калин е палав за трима, като ви чета и при вас е така.
С гърнето отдавна сме приятели, изпишква се и сам, прав на тоалетната чиния, от м.юни е и без памперс, ей така, от раз, без нито едно изпускане до момента, явно отдавна е бил готов, ама аз и госпожите в яслата все го отлагахме. Преходна седалка също ползва, благодарение на баткото,
макар че и малкия се старае да го копира в много отношения. За "говоренето" и изреченията има още какво да се желае,
След две седмици тръгваме на градина, има ли и други като нас?
Бяхме си миналата седмица в Пловдив и във ветровитите дни посетихме детското кътче в х-л Санкт Петербург, с умиление си спомних срещата ни там, все още с коремчета, трепетно очакващи бебчетата... представям си ако сега се бяхме събрали какъв тайфун щеше да се заформи, Калин е палав за трима, като ви чета и при вас е така.
и на мен много ми се искаше, но ... може би следващия път. Има много време дотогава, но може да си организираме януарски рожден ден, някой уикенд в м.януари, ще се постараем да сме на линия. 
Справя се горе-долу добре, ходи с удоволствие, нали вече е голям! 
Първата седмица порева, но втората си ходеше с голям мерак и го гледам все си играе с децата и му харесва. В неделя обаче му текна нослето и педиатърката каза да го държим вкъщи до сряда, та резултата е, че вече е издивял и в момента прави само бели оттатъка! Даже днес имахме родителска среща- първата в живота ми, още не мога да повярвам
Препоръчани теми