Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 151
  • 402
  •   1
Отговори
# 195
Честита Нова Година! Да ви донесе много приятни емоции и моменти!

Виолка, честит син! Да няма никакви колики, а на теб-бързо възстановяване! Hug

Честито на всички рожденници и именници, които съм пропуснала!

Честит и втори Рожден Ден на януарчетата ни!

на Veselushko, Zornichka и olemale за честитките за РД на Тити  bouquet Heart Eyes

# 196
Почерпете се за Сами.......

Честито на всички рожденници и именници, които съм пропуснала!

Честит и втори Рожден Ден на януарчетата ни!

МТВ, това са и моите пожелания.........Честито и на Тити!!!!!!!!

# 197

ЧРД НА САМИ И ДРУГИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ![/color]

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ НИ НА ПАТЕРИЦИ! ДА СА ЗДРАВИ!

# 198
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕНЕ ! ДАНО НОВАТА ГОДИНА ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ НИ И ДА Е ПО-УСПЕШНА ОТ МИНАЛАТА Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНУАРЧЕТАТА НИ И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ Simple Smile

ЧЕСТИТО И НА МАМА ВИОЛА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДИЯН И МНОООООГО ДА ГИ РАДВА

Hug Hug Hug

# 199
Здравейте, честита нова 2012 година и от мен, пожелавам на всички много здраве и късмет.
Може ли да помоля  за запис на първата страничка, защото сте ме пропуснали- Наско роден 13,01,2010- с термин 22,01,2010г., за което предварително благодаря.

# 200
Честита Нова година и от мен!Срам ме е от колко време не съм писала Embarassed
Мога ли да помоля да ни сложите на първа страничка-Кристиян роден на 15.01.2010(термин 11.01.2010)-4.120 кг. 53 см.
Ние вече сме в Кипар-от юни.Пояти веднага си намерих работа в една канадска верига кофишоп и 5 дни в седмицата работя от 7 до 4.Нашият тати също работи-предимно сплитове-така че сутрин той стои до малчо,а от 11 до  3 идва една жена от БГ да го гледа.Смятаме да го дадем на забавачница от февруари,че човечето има нужда да общува с др деца и някаде да изразходва енергията си.Иначе е добре-не е боледувал от 1 год.,благодарение на коластрата на Аква сорс.Говори много,но само с първите или последните две срички на думите,та понякога голямо чудене настава какво точно иска да каже Rolling EyesИначе режима му е почти същия-сутрин става в 6:30,следобедния сън е от 12 до 15 и вечер заспива към 20:30.Ужасно палав е и като съм си в къщи е залепен за мен.През септември разбрах че съм бременна-ей така случайно стана,без да сме го искали LaughingЧудихме се с мъжо какво ще правим,как ще се оправяме с 2 в чужбина без помощ и то(бебчето) само си реши-прокървих много сериозно,лежах една седмица в болница,но нищо не можеше да се направи и трябваше да ме изчистят. Cry SadНо с мъжо сме се заканили,че като минат тези 6 месеца и започваме с бебеправенето на сестриче за Крис.
Товае за сега от мен-ще бъда по редовна! Wink
Честито на всички рожденници,именници и новородили се,които пропуснах!!!!

# 201
Честита Нова Година, мили момичета! Бъдете живи и здрави, много обичани и обгрижвани през цялата година и Господ да  дарява семействата ни с много здраве и щастливи моменти!
Честит син, Виолка, много здраве, късмет и щастие на цялото ви семейство!
Честито на всички празнуващи и нашите малки рожденници, живи и здрави да са ни дечицата и ние да ги възпитаваме и обичаме
Момичета почерпете се и за здравето на моето пораснало
момиченце Вики, днес празнуваме ! 

# 202
Tifany, Много здраве и безгрижно детство на Вики!

Много здраве и щастие, на всичките ни рожденичета и именничета!

tatoki, добре дошла!  Hug

AN4ELOTI, как така сме "те пропуснали" newsm78, ти писала ли си в темата преди?

Peace

# 203
Честито на всички наши януарчета  newsm59 nbirthday

Tifany1 честито на Вики!!!Да расте много здрава и щастлива!!!
На Фил на  Red Tree!
На Дари на  ivalex !
На Диляна на aniTakova!
На Ясмин на nilly!!
Бъдете живи и много здрави, щастливи и много игриви деца!!!

# 204
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници!
Даная - на tedinka87
Ана - на stasina

Божидар - на Mis-Demeanor
Християн - на marinakapina
Виктория - на Zuzu_82
Боримир - на pochti_bezobidna
Теодор - на Емилия Радева

Да растат здрави, умни и чаровни! Да бъдат обичливи и послушни и да радват много мама и тате! Весел празник днес и много целувки на порасналите ни дечица!

# 205
Ехо, здравейте пак след много време!!!  Hug
Виола, честито ти второ детенце!!! Да е живо и здраво и голям калпазанин!!!   bouquet
Честит втори рожден ден и на всички вече порастнали януарчета, другите още тръпнем в очакване на рождения ден!  Laughing
Татоки, много съжалявам, че и ти е трябвало да преживееш този кошмар - пожелавам ти бързо да забременееш пак и никакви перипетии повече!  Praynig  Hug

# 206
Юхуууу здравейте!!!!
Почерпете се за здравето на моят син!!!! Днес той навършва 2 годинки!!!

Да честитя и на наборчетат ни:Вито, Бояна, Симеон и Веси-на Сънрайз,Илиндичка,Светла и Рачето! Да са ни живи и здрави дечицата!!!

# 207
Tifany, Много здраве и безгрижно детство на Вики!

Много здраве и щастие, на всичките ни рожденичета и именничета!

tatoki, добре дошла!  Hug

AN4ELOTI, как така сме "те пропуснали" newsm78, ти писала ли си в темата преди?

Peace
Естествено, че съм писала, още от бременността си съм в темата, а наскоро съобщих че чакам второ детенце. И аз не си спомням за теб....

# 208
Може, ако си писала от друг профил.  Peace
Предполагам, че който пуска новата тема, ще те добави. Simple Smile

# 209
  • Mediterraneo
Може, ако си писала от друг профил.  Peace

Което пък е абсолютно забранено в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт