Ще имам близнаци! Тема с продължение....22!

• 49 861
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
kelevra_79,Честит рожден ден и на теб и на сестричката ти.Желая ви много любов,късмет и на финала две прекрасни и здрави бебчета.Весел празник  newsm59 Gift

# 46
Момичета,много ви благодаря за пожеланията Hug

Фата,еднояйчни близначки сме с 3 мин. разлика,родени в 34-та седмица.Аз 1700гр(28 дни в кувиоз),сестра ми 1900гр.(17 дни в кувиоз).Като 2 капки вода.Имахме страхотно детство.Бяхме много палави и майка ми все викаше "По две да имате и да правят също като вас" Joy Вече сме по на 32 год. и още не можем една без друга,много ни е силна връзката.Ако не се видим...се чуваме на ден по 20 пъти  Simple SmileТя има 2 момченца на една дата родени но с 4 години разлика Simple Smile И интересното е,че нищо не е планувала...нормално раждане Simple SmileКато се замисля,не стига дето с нея сме минавали с една торта на рожденните дни...че сега и децата ни  Simple Smile Много си я обичам Heart Eyes Най-много от всички Heart Eyes

алекс,упорито стискаме обаче  Peace
Някъде бях прочела,че си решила да раждаш при др.Танев в АГ.На мен също ми го препоръчват.Ако можеш дай ми малко инфо.Искам след консултацията на 4.10. да си запиша час за преглед.

Лека нощ на всички настоящи и бъдещи мамчета Hug

# 47
kelevra_79 , Честит Ви Рожден Ден, миличка!!! Да сте живи и здрави и двете!!!
Много се радвам, като гледам как ти напредват седмиците. Много те мисля и си ми много на сърце, след онази ни случайна среща. Продължавай все така, стискам ти палци  Hug!
А да ви питам...кога започнахте да усещате бебоците. Знам, че има още време за това, ама само се ослушвам да скокне или да подритне нещо, ама тц.....Намирам си и аз занимавки  Embarassed.

# 48
  • София
Някъде между 17 и 19 г.с. Почна се извднъж, всичко в един ден. Нямаше, нямаше и хоп туф туф туф ритниците.

# 49
  • София
Аз започнах да ги усещам около 20 г.с. Simple Smile
Келевра,колко хубаво,че си имаш сестричка близначка и сте толкова привързани! Heart Eyes
Моите бебки също са еднояйчни ама като ,че ли пък не си преличат толкова и ми е странно Simple Smile нали уж много си приличат Thinking

# 50
Днес ми мина ФМ при д-р Сигридов в клиника Малинов. Ще продължавам с добавката желязо, докато станат 25 дни и ще пия занапред всеки ден сокчета от червено цвеклло или чай от коприва и червени меса трябва да присъстват в менюто ми. Това са препоръките относно добавки.
Хемоглобина ми е 119, въпреки, че съм на Феро-Фолгама (37мг желязо).
Изписа ми някакви хапчета (заместителя на но шпа) и свещички за болките и каза, че били, защото след лапарото има сраствания, които сега се опъват от матката.
Иначе бебчетата са пораснали, едното е 4,9см, а другото 5,08см. Каза, че едното е момче, а другото момиче на 70%. Ще се разбере занапред прогнозата му вярна ли е. Нямат аномалии, а за мен това е най-важно - да са живи и здрави  newsm53
На прегледа едното много шаваше, а другото спеше.
Разбрахме се, че ще ходя на предгледи при него на 3 седмици, така че на 21.10 съм отново в клиниката.
Това е от мен, момичета Simple Smile

# 51
kelevra_79 , много мила история  Heart Eyes И колко съвпадения само! Прекрасно е, че и до днес сте така близки със сестричката ти, то всъщност няма и начин да не е така  Hug

emka_dremka , обикновено при първа бременност движенията се усещат малко по-късно, просто защото не знаем какво да очакваме  Grinning А и зависи как са разположени бебетата и плацентата  Peace Ще видиш скоро как ще те подритват яко Wink

anichka.bs , чудесни новини!  Simple Smile

# 52
  • София
Аничка, браво! Попаднала си в най - добрите ръце Simple Smile

# 53
Толкова ни разсмиваше д-рът, че забравих един от най-важните въпроси - кога мога да правя секс  Laughing
Моят мъж го притеснява да не навредим на бебетата ...

# 54
Фата,еднояйчни близначки сме с 3 мин. разлика,родени в 34-та седмица.Аз 1700гр(28 дни в кувиоз),сестра ми 1900гр.(17 дни в кувиоз).Като 2 капки вода.Имахме страхотно детство.Бяхме много палави и майка ми все викаше "По две да имате и да правят също като вас" Joy Вече сме по на 32 год. и още не можем една без друга,много ни е силна връзката.Ако не се видим...се чуваме на ден по 20 пъти  Simple SmileТя има 2 момченца на една дата родени но с 4 години разлика Simple Smile И интересното е,че нищо не е планувала...нормално раждане Simple SmileКато се замисля,не стига дето с нея сме минавали с една торта на рожденните дни...че сега и децата ни  Simple Smile Много си я обичам Heart Eyes Най-много от всички Heart Eyes

Hug Hug страхооотно... И аз съм мама на еднояйчни  Wink

# 55
Толкова ни разсмиваше д-рът, че забравих един от най-важните въпроси - кога мога да правя секс  Laughing

След като не е казал, че не може...  Flutter

# 56
kelevra_79,аз направо отидах в АГ в приемния му ден,четвъртък в 16ч и си изчаках реда.Никой не беше с час.Обясних на доктора историята си и го питах дали ще ме приема за раждане.Много внимателен човек.Сега съм пак на преглед в четвъртък и ще отида от по-рано за да си изчакам реда,че има ужасно много хора.Още като влезеш в болницата и менеш през вратата след стълбите в ляво първата врата .То се вижда какъв народ има,питаш кой е последен и си изчакваш.
Аз съм с две плаценти,при теб как е?На мен ми мина последния преглед при докторката ,която ме следеше и от 03.10 с.съм в 45 дневния болничен.Направо ме изпрати вече при доктора ,при който ще раждам.Не чакай много и се ориентирай,защото от тук нататък може да се случи всеки ден.Дай боже да изкараме още,но каквото е писано!Късмет Hug

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 15:04 от aleks2011

# 57
  • София

На мен все ми казваше да правя секс Simple Smile Караше ми се дори, че не правя Simple Smile

# 58
Здравейте , момичета. Доста се чудих, но се реших и направих профилактичен сирклаж.  Мисля, че така ще съм по спокойна като натежат бебоците.

# 59
  • Бургас
Добрп утро момичета  Hug

Имам един такъв въпрос- откога започват по-слабо да се движат близнаците и съответно по-слабо да се усещат.

От снощи едното бебче го усещам по-слабо, по-точно направо не съм сигурна доколко го усещам- има някакво движение, но дали е то или не е Tired Другото си рита силно и там немога да объркам.

Върнах се от лекар- всичко е наред, да не ме мислите Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 12:44 от GJK

Общи условия

Активация на акаунт