Венеция-3-та тема

• 71 271
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Алиталия  са сложили реклaма Sofia - Venice 67E за двупосочен.
С таксите не знам каква е крайната цена , но конкуренцията до Венеция става жестокиа и от това печелим всички ние Laughing
Кажи ми как да не пътуваш, като е толкова евтино? В нашата прекрасна и романтична Венеция.

# 331
  • София
При навършени 29г, но ненавършени 30г, може да се купи Ролинг карта. Ние бяхме на 29г и не бяхме сигурни дали картата е до 29г или не, затова изрично питахме жената на касата и тя каза, че просто трябва да сме под 30г. , видя ни и личните карти , за да види възрастта  Peace

# 332
  • София
mallkata, вече нямаше ли някакво изискване в цената на билета да влизат всичките такси?

# 333
Има ли някой, който е бил във Венеция по време на Великденските празници, ще ми е интересно да споделите. Между 08 и 11.04 ще съм във Венеция със сина ми. Ще бъда с автобусна екскурзия и нощувките са в Лидо ди Йезоло. Бих искала денят, който е определен за разходка във Венеция да си го организирам сама. Мисля, че мога да се справя сама, купих си пътеводител, изчетох темите за Венеция, за което безкрайно ви благодаря. Искам да ви попитам има ли някакви отстъпки от картите за посещение на туристическите обекти за деца на 11 години?

# 334
Здравейте,другата седмица сме във Венеция и си купих карта за транспорта от тук http://www.veniceconnected.com/ecommerce/carrello.php?idcategoria=1.Ние ще спим в Mestre .Някой знаели дали има автомат за активиране някъде в Местре или чак в Венеция

# 335
Здравейте,другата седмица сме във Венеция и си купих карта за транспорта от тук http://www.veniceconnected.com/ecommerce/carrello.php?idcategoria=1.Ние ще спим в Mestre .Някой знаели дали има автомат за активиране някъде в Местре или чак в Венеция
И ние другата седмица сме там. Вие кои дати?  Grinning

# 336
И ние другата седмица сме там. Вие кои дати?  Grinning
  Ние сме от 22-24.03 ,заминаваме на ски и ще спрем за два дни

# 337
За автомат не знам, но има офис, където сигурно можеш да си я активираш и в тези табакери по принцип се продават билетчета, но примерно rolling card не можеш да си купиш, а само в офиса беше близо до хотел централ офиса. В сайта на Card Venice има списък с тяхни офиси

# 338
Приятно изкарване на заминаващите и слънчево време! Ще чакам да разказвате.

# 339
Искам да споделя една страхотна снимка с Вас:

Благодаря ти, gabivelkova!  Hug

# 340
Преди дни се прибрахме от Венеция.Всичко беше страхотно!Благодаря на всички ,които пишат и споделят в темата за полезната информация  bouquetБяхме в хотел Mignon ,наистина много приятно и чисто хотелче на страхотно място Simple SmileВремето там също беше страхотно и успяхме добре да се поразходим и да посетим и островите Мурано,Бурано ,Торчело.
scarlette ,страхотна снимка наистина Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 16:49 от elfea

# 341
  • Пловдив
rossykv изпратих ти двете ролинг карти, обаче от седмица не отговаряш, не знам дали съобщенията ти не са запълнили пощата, затова пиша и тук, в офиса на еконт, за който се разбрахме са.

# 342
Здравейте,
вчера се прибрахме от Венеция. Времето беше хубаво и много топло. Спахме на остров Лидо - направо страхотно. Преди все си взимахме хотели далеч от Венеция - пълна глупост от моя страна. За заминаващите в идните дни - носете си бански, плажа го заравниха и е перфектно за печене, аз малко съм изгоряла по лицето - само от разходки, така че се мажете с крем с фактор Simple Smile

# 343
  • София
Прибрахме се от Венеция. Използвахме Rolling Cards, които ми даде Josefin, за което и благодаря много. Свършиха ни идеална работа за транспорта и за музеите. И на двете места не ги погледнаха изобщо, а веднага ни направиха намалението. Даже и един път ни провериха във варпоретката  Laughing

# 344
  • София
Аз как мога да се възползвам от тази карта? Откъде се взима? На 7 април заминавам на екскурзия и 2 дни ще сме във Венеция.

Общи условия

Активация на акаунт