Венеция-3-та тема

• 71 115
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • срещу двата комина :)))
Е, то не се залива целия град, само най-ниската 4аст, пък и не е казано, 4е ще има прилив или ще вали когато те ще ходят.

така е, аз само казвам моя опит  Peace когато ме валя бях в района на Scuola Grand Di S.Rocco

# 571
  • Milano
 Естествено. Peace
Като наближи, ще и кажем какво ще е времето и тя ще си прецени.

# 572
Poliesa, oще е рано да се каже за след 10 дни. За момента за твоите дати дават дъжд само за датата на пристигането, после само слънце, като наближи питай пак.
За ботушите...няма смисъл. Те слагат дървени пешеходни пътеки, за да може да се ходи.
Ето такива:
http://www.google.it/imgres?q=passerelle+in+legno+venezia&hl … p;ved=1t:429,i:84
Благодаря ви момичета,дано да е хубаво времето.А за ботуши предполагам може там да си купим.

# 573
Благодаря Peace

До островите се отива с картата за вапоретите, нали? Няма нужда от допълнителни билети?

За Верона предварително ли си бяхте купили билетите за влака или на място?

До островите не е необходимо да имаш различни билети - пътува се с картите
За Верона си купихме билети директно от гарата в Местре - 7.40 евро с регионалния влак и 22 евро с бързия влак. ние си купихме естествено за регионалния Simple Smile

# 574
  • Варна
  Прииска ми се и на мен да разкажа някои неща за нашето мъничко пътешествие Simple Smile Пък дано не досадя  Embarassed

Напротив.Четем с голям кеф и си спомняме собствените пътешествия.Дано повече пътешественици споделят впечатления Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 575
 peterky2002, много мило  Simple Smile И аз много бих се радвала на повече разкази, защото е чудесно, когато хората могат да посетят този толкова хубав град  Simple Smile Още повече бих се радвала, ако мога да съм от полза (със скромния си опит  Embarassed ) с някаква информация.

# 576
regina di cuori, ако може дай малко инфо за влака до Милано. Колко часа е пътят? Колко струва билетът? На коя спирка трябва да сляза за да съм по-близо до центъра на Милано? Ако знаеш нещичко сподели, моля? 

# 577
  • Milano
regina di cuori, ако може дай малко инфо за влака до Милано. Колко часа е пътят? Колко струва билетът? На коя спирка трябва да сляза за да съм по-близо до центъра на Милано? Ако знаеш нещичко сподели, моля?  

3,5 4аса е пътя с регионалния влак, струва 17,95 евро втора класа. Аз по принцип вземам него. Експресния е много по-скъп-36 евро и спестяваш само половин 4ас.
Слизаш на централна гара (стационе 4ентрале, при влаковите разписания го водят Милано 4ентрале, понякога съкратено Milano C.le). Оттам линия 3 (жълта) на метрото в посока Сан Донато и за 5 минути си на Дуомо(4 спирки).

Ето ти сайта на влаковете, можеш да си въведеш приблизителен 4ас на тръгване и да видиш кога е този, който те интересува

http://www.trenitalia.com/trenitalia.html

Ох, нещо не излиза като ти пейстна директно с цените.
Напиши от (da) Venezia S.Lucia до (а) Milano Centrale, избери си ден, прим. утре
и напиши 4ас прим. 08 и после Cerca и ще ти излезе това, което ти казах.

Ако има нещо друго, питай.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:45 от regina di cuori

# 578

regina di cuori,  много благодаря за отговора  Kissing Heart

# 579
  • Варна

Влака минава през Падуа и Верона и ако имате време може да слезете,разгледате и продължите.

# 580
Рeterky2002, мерси за идеята. Като отидем на място ще решаваме къде ще ходим, зависи от времето и наводнението  smile3503
То имахме едни планове, ама..... пусти дъждове smile3514
Все пак сме решили  да си изкараме добре  newsm44
Благодаря на всички, че ми отговорихте на въпросите.

# 581
utre patuvam za veneciq.nqkoi da znae kakvo e polojenieto tam????molq za informaciq.....

# 582
# 583
  • Milano
utre patuvam za veneciq.nqkoi da znae kakvo e polojenieto tam????molq za informaciq.....

Тук запо4на да вали, до дове4ера ще стигне до Венеция. Утре го дават дъжд, даже силен за там.

# 584
peterky2002, много мило  Simple Smile И аз много бих се радвала на повече разкази, защото е чудесно, когато хората могат да посетят този толкова хубав град  Simple Smile Още повече бих се радвала, ако мога да съм от полза (със скромния си опит  Embarassed ) с някаква информация.                                                                                                                                                                                                                       Искам да попитам,като пристигнем на автогарата може ли да стигнем до хотела пеша,намира се около сан марко хотел LUX или трябва да ползваме воден транспорт?Ако някой може да ми помогне да ми каже кой номер вапоеро  и на колко спирки е от хотела?Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт