Венеция-3-та тема

• 71 043
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
оле и аз видях снимките, горе долу по това време миналата година бяхме, такова нещо нямаше, имаше подготвени само дървени плоскости, обаче вода - не.
страшно си е, то айде кеф да се снимаш, кеф да походиш, ами вечерта като се прибереш с тия мокри дрехи колко лекарства трябва да пиеш, че да не простинеш  Naughty

аква алта само на снимка е забавна... Whistling

искаше ми се за р.д пак да сме там, но може би лятото този път  Mr. Green

# 616
Sonata, Poliesa те ''би'' по acqua alta. Днес в 9,30 е била 149 см. 70см е било в най-ниската 4аст на Сан Марко. 70% от града е наводнен. За утре се о4аква 120см в 9 4аса. Дано си е купила гумени ботуши. Ужас. Хи4 не ми се вижда романти4но.
Вярно ли?Горката poliesa!Това ,което видях /високата вода/ беше в последния ми ден във Венеция и газ на вапоретото за Piazzale Roma.Дано не е разочарована и нека разказва ,че гледам билети и хотели за януари.Много е магнетичен този град newsm76 newsm76 newsm76

Надявам се и й пожелавам, въпреки голямата acqua alta, да са били като ето тази двойка.

# 617
  • Milano
И аз, но тя не беше ентусиастка да бъде наводнен града. От толкова много вода на рождения и ден...дано да и върви по вода.

През ноември е 4есто това явление, когато вали. През януари обикновено има доста дълги слън4еви и сухи периоди (пу-пу, сега да не взема да уро4асам времето, 4е тук като падне 1см сняг и се блокира вси4ко...все са неподготвени, а в София рейсовете си вървят и с един метър сняг)

# 618
  • София
Този път е била доста висока, гледам...но пък се забавляват хората Simple Smile Дано и Poliesa да е изкарала страхотно, въпреки водата!

# 619
Този път е била доста висока, гледам...но пък се забавляват хората Simple Smile Дано и Poliesa да е изкарала страхотно, въпреки водата!
Страхотни сте венецианки Hug Hug HugОбичам позитивните и романтични хора"ЖЕНИ"!
И все пак това е природно бедствие,което туриста няма как да оцени ,защото високата вода /аз предизвиках aqcua alta/ като се снимах на несглобените мостчета с въпроса "Това какво е"?И на другия ден разбрах е нещо с което местните са свикнали.

# 620
  • Milano
Според мен само туристите го ''оценяват''. Да не мислиш, 4е на местните им е много приятно да са им пълни къщите или магазините с вода?

# 621
  • Пловдив
Извинявайте,но бих искала да ви попитам дали някой е отсядал в апартамент  под наем(не в хотелска стая) във Венеция? Става дума за Нова година .В сайтовете за резервации  за хотели обикновено се появяват единични и двойни стаи,а ние търсим апартамент.Винаги изпращам запитвания дали имат и апартаменти (2 възрастни и 2 деца).Искаме и да сме в централните части на града.Погледнах набързо само в www.homelidays.co.uk.
Някой ако е отсядал в апартамент,ще съм благодарна да сподели впечатления!
И още нещо: за полетите на WIZZ само през техния сайт ли резервирате билети или чрез туроператорска фирма?

# 622
В невероятен апартамент бяхме
http://www.booking.com/hotel/it/ca-sant-angelo.bg.html?aid=32317 … 46d88af3da;dcid=2
страхотно обзаведен,точно както е на снимките и е близо до Сан Марко

# 623
  • Пловдив
Благодаря  за предложения апартамент.Проверих за нашите дати,но се оказа зает.Ще потърся и в www.booking.com   за други варианти.
Ако нещо друго имате предвид, ще ви бъда благодарна!

# 624
Благодаря  за предложения апартамент.Проверих за нашите дати,но се оказа зает.Ще потърся и в www.booking.com   за други варианти.
Извини ме ,но за кои дати става въпрос?И веднага ще ти кажа ,че спах на прекалено висока цена в хотел 1 звезда.Всичко има значение дори и във Венеция.Имам нещо !

# 625
Извинявайте,но бих искала да ви попитам дали някой е отсядал в апартамент  под наем(не в хотелска стая) във Венеция? Става дума за Нова година .В сайтовете за резервации  за хотели обикновено се появяват единични и двойни стаи,а ние търсим апартамент.Винаги изпращам запитвания дали имат и апартаменти (2 възрастни и 2 деца).Искаме и да сме в централните части на града.Погледнах набързо само в www.homelidays.co.uk.
Някой ако е отсядал в апартамент,ще съм благодарна да сподели впечатления!
И още нещо: за полетите на WIZZ само през техния сайт ли резервирате билети или чрез туроператорска фирма?

Ние бяхме в апартамент, но в Канарежо, не в "центъра". Там е някак по-италианско и на мен повече ми допада.
http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Ca-San-Girolamo/Venice/54476

От wizz съм купувала смао от техния сайт.

# 626
  • Пловдив
Малко със закъснение уточнявам.Става въпрос за дати 30.12.2012- 03.01.12 (2 възрастни и 2 деца).Но излиза информация,че още отсега е зает,т.е. и за ноември.Така и не можах да видя цена за този период.Разгледах само първия апартамент.Благодаря и за другото предложение.Ще видя и него.А бихте ли ми казали колко е отдалечен този квартал от Сан Марко?

# 627

Моя колежка преди време ми беше препоръчала този сайт:

http://www.homeaway.com/

За нашето пътуване не можахме да попаднем на оферта, която да ни устройва, но колежката ми е правила резервация (макар и за друга страна) и е с добри впечатления от сайта.

# 628
  • Пловдив
Благодаря и на вас!Продължавам да разглеждам.

# 629
  • София
Според мен само туристите го ''оценяват''. Да не мислиш, 4е на местните им е много приятно да са им пълни къщите или магазините с вода?

Тук съм съгласна - на мен ми хареса, беше ми интересно, но дори не си намокрих краката, но ако ми се случва постоянно или пък ми е студено и морко, едва ли ще съм във възторг. Но това с посещението на дадено място като турист и живеенето си е валидно за всеки град.

Общи условия

Активация на акаунт