На море в Турция - тема 16

• 104 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,
Миналата година от много мислене и координиране със спътниците пропуснахме ранните записвания. После стана доста по-трудно, къде няма места, къде идва скъпо... та накрая на last minute се включихме през септември.
От миналата седмица пак започнах да следя и за това лято. Разглеждайки календара ми светна, че седмицата 19- 27 май има само един учебен ден и мисля да се възползваме тогава. Освен че са по-добри цените, мисля и че ще е по-спокойно. Или не е така?
Притеснява ме времето и температурата на водата в Кушадасъ и затова се замислям за Анталия.
Имате ли представа каква част от цената на пакета е самолетния билет или автобусния. Може би ще се организираме със собствен транспорт и искам да се ориентирам по таблиците преди да питам за конкретни хотели

# 571
Да започна с питането и аз.
Видях цените и да ви кажа хич не ми харесват Mr. Green Хотелите, които гледам са над 1600 евро.
Грийна е така, а Роял уингс е доста отгоре. Прави ми впечатление, че Грийна се е изравнил като цена и даже малко отгоре с Делфин Дива, а миналата година не беше така.
Мдам. Къде е 1380, къде тазгодишната цена...
Така като гледам, или Миракъл за моя бюджет или нещо. Confused

# 572
  • Варна
Притеснява ме времето и температурата на водата в Кушадасъ и затова се замислям за Анталия.
Имате ли представа каква част от цената на пакета е самолетния билет или автобусния. Може би ще се организираме със собствен транспорт и искам да се ориентирам по таблиците преди да питам за конкретни хотели

През май водата е студена,за разлика от септември.Между Кушадасъ и Анталия разликата е 1-2 градуса.Все пак морето е едно.Ако сте с деца и трябва да е май изберете хотел с/до аквапарк.Ако се пътува с пълни коли вместо със самолет се спестяват до 2/3 от разходите за път,но пък(особено до Анталия)пътя е много и е добре да се спи междино,което удължава пътуването с 4 дни.Въприс на избор и разчети!!!

# 573
Да започна с питането и аз.
Видях цените и да ви кажа хич не ми харесват Mr. Green Хотелите, които гледам са над 1600 евро.
Грийна е така, а Роял уингс е доста отгоре. Прави ми впечатление, че Грийна се е изравнил като цена и даже малко отгоре с Делфин Дива, а миналата година не беше така.
Мдам. Къде е 1380, къде тазгодишната цена...
Така като гледам, или Миракъл за моя бюджет или нещо. Confused

До колкото видях цените на Аква тур, в Грийн палас през юни, двама възрастни с дете могат да почиват за 1417 евра. Пак е повече от цената, която Мама Мони е платила миналата година, но все пак е по-поносимо.

# 574
  • София
http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/early_bookings/hotel.html?hi … 1&ohid=527586 eто този от веригата IC e на по-поносими цени от IC Green palace.  Rolling Eyes

# 575
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета,
Миналата година от много мислене и координиране със спътниците пропуснахме ранните записвания. После стана доста по-трудно, къде няма места, къде идва скъпо... та накрая на last minute се включихме през септември.
От миналата седмица пак започнах да следя и за това лято. Разглеждайки календара ми светна, че седмицата 19- 27 май има само един учебен ден и мисля да се възползваме тогава. Освен че са по-добри цените, мисля и че ще е по-спокойно. Или не е така?

Специално за Кушадасъ гледайте цени за автобусните програми и вадете 70-90 лв на човек от цената, така ще получите грубо цена само за хотелско настаняване Peace

# 576
  • София
Мaрги, благодаря ти много, че се отзова на питането ми! Hug
Честно казано очаквах суперлативи, а се оказва, че нивото е средно и надолу. Прочетох, че има Витамин бар - това ми е от топ желанията - цял ден фрешове.Simple Smile
Ще мисля още, но и моето впечатление е за мноооого високи цени. newsm78

# 577
Сега се загледах в офертите на Аква. Някой да има отзиви за Sherwood dreams resort в Белек?
http://www.sherwooddreamsresort.com/index.php?goto=main

# 578
Galactic Voyager, peterky2002, Благодаря ви!
Трудно ми е да се спра на курорт  newsm78
Като знам какви разлика има понякога между Созопол и Бургас във времето, май клоня за Анталия. За морето е ясно - студено ще е,  но поне басейните да са по-топли
Ако ще ходим в Кушадасъ пак, може само с кола. Но до Анталия  обмислям вариант да стигнем до Истанбул с кола и оттам вътрешни линии до Анталия. Иначе пътя е много. А Истанбулското летище ми е по-близо от Софийското. Месец Май има ли самолетни програми от Варна или Бургас ? струва ми че миналата година бяха чак края на лятото

# 579
Ками*, ние миналата година пътувахме с кола през Истанбул, от там се хваща магистралата за Анкара. Пътя наистина е много, но пък техните пътища са много хубави и ако сте двама шофьори няма да имате проблеми Peace Тръгнахме от Бургас към 12ч. вечерта и с един час лутане из Истанбул(изгубихме се Laughing) в 16-16.30ч бяхме в Ботаник. Тази година пак сме с колата...Иначе полетите от Варна и Бургас мисля, че са само към края на лятото.

Разликата в цената беше към 200 евро, но бензина им беше доста скъп-4,27 тл! Ако сте с деца по-добре със самолет или междинна нощувка.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 12:47 от dil77

# 580
И аз ще Ви следя  Mr. Green
Замисъла ми е за юли евентуално, но ще гледам и ранните записвания, а и ще са ми полезни отзивите и препоръките Ви за хотел Rolling Eyes

# 581
  • ВАРНА
Момичета някой да има отзиви за хотел Club Gural  Belek,пише че 2010 е реставриран,гледах снимки от руски сайтове и стаите  и баните, не ми изглеждаха много хубави,но има снимки и с доста прелични стаи и бани,дали са вече всички  такива след реставрацията им,иначе територията ми допада,досега сме почивали в хотел  Delpfin Botanik и хотел Silence Beach Resort ,така че искам нещо подобно,заглеждам и Аmara Club Marine,Miracle Resort,ох и тази година избора ще ми е труден,приемам всякакви предложения  Hug

# 582
  • София
И аз се записвам да следя темата.
Насочила съм се към някой хотел с аквапарк в средата или края на юли.
Ontravel са пуснали някакви ранни записвания до 31.01 - (-40%) , но само това пише. Така и не вдях н асйата им какви са условията за това ранно записване и цените. newsm78

# 583
И аз се записвам да следя темата.
Насочила съм се към някой хотел с аквапарк в средата или края на юли.
Ontravel са пуснали някакви ранни записвания до 31.01 - (-40%) , но само това пише. Така и не вдях н асйата им какви са условията за това ранно записване и цените. newsm78
Излизат цени в сайта на Онтарвел, обаче не мога да разбера тези цени със или без отстъпката са  newsm78. И аз тях заглеждах  Rolling Eyes
http://www.ontravel.bg/?page=tour&instanceID=662&FCID=FC … 0b83b971c68affdae

# 584
  • София
Отстъпките за ранни записвания са включени в цените!

Ясно са си го написали в раздел "Програма". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт