Ин-витро в Истанбул 2

• 56 857
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Луллу - честити ти две бебчета! да си ги пазиш 9 месеца! Стискам палци! Simple Smile)) Hug

Сладунче- аз стимулации не съм имала от юни месец. Последните ми два опита /септември и октомври/ бяха на напълно естествен цикъл. В този ред на мисли, смятам, че хормоните са ми се балансирали от последната стимулация. Това показаха и резултатаите преди последния трансфер. Но принципно си права- няма смисъл да бързам! Освен тпва току що разбрах, че Кубра е в отпуск до четвъртък, така, че едва ли ще ми отговори толкова скоро, че да се включа във времето на предстоящия цикъл.

Калинка- аз не познавам лично Тимева, но цялостните ми впечатления от клиниката не са добри. Именно поради тази причина си мисля, че ако се уговорим за начало на процедура, ще остана там през цялото време, още повече, че съм с лека поликистоза, и доколкото знам държат такива пациенти да бъдат следени всеки ден.  Нямам излишни  нито нерви, нито желание или средства, които да пилея при български лекари вече. каквото и да решиш обаче- стискам палци това да е твоя опит! Simple Smile))

# 661
Аз вече съм решила всичко в Турция нямам време нямам нерви и нямам излишни пари да се занимавам с детективска работа какво са казали в Турция и какво са направили тук, дадох каквото дадох тука повече не  Naughty

# 662
  • София
Ей, Лулу, страшно се радвам, че са двечки - точно както си го бяхме пожелали, нали  Hug Hug Hug Сега чакаме да ти закъснее, а след това и едно хубаво близнашко ЧХГ  Praynig Praynig Praynig

Сладунче, благодаря за подробния разказ Hug - като чета такива постове, ме обзема невероятен оптимизъм и за мен, а и за всички момичета тук, на които им предстои процедура...

Мише, много се радвам, че вече си спокойна. Поздрави на холандците, а като се върнеш, ще разказваш, пък ние през това време ще доорганизираме срещата... Laughing

istinska , и аз съм категорична, че трябва да се остане в Истанбул за цялата процедура... пък и моята лекарка от "Щерев" ми каза, че така е по-добре...

# 663
Лулу, нагласата ти е добра, хич не го мисли, но моля ти се, все пак не тичай много-много и не вдигай тежко.

Реакцията на Тимева само потвърждава моята теория, че контактът между Мемориал и Щерев е бил в рамките на някой коктейл по време на конференция и там си е останал. Наистина трябва да се стои в Истанбул, колкото и мъчително да ни се вижда това.

# 664
  • Sofia
Istinska, и аз мисля, че цялата стимулация трябва да се прави в Истанбул, няма какво да се тревожиш тук какво правят, разбрали ли са инструкциите, спазват ли ги и т.н. Не оскъпява кой знае колко цялата процедура, в първа тема някъде правихме сметка.

Аз вече съм решила всичко в Турция нямам време нямам нерви и нямам излишни пари да се занимавам с детективска работа какво са казали в Турция и какво са направили тук, дадох каквото дадох тука повече не  Naughty
  202uu

Бърти, хайде организирайте среща за третата седмица на ноември.. дано и аз мога да се включа.

Лулу, и аз мисля, че трябва малко по-леко да го даваш. Почивай си сега, най-тежкото мина!  Hug Hug Hug

# 665
Калинка, какъв е твоят протокол, защото и моят започва с лепенки и Цитротайд, а аз съм на 44 вече, уви...

# 666
  • Sofia
Реакцията на Тимева само потвърждава моята теория, че контактът между Мемориал и Щерев е бил в рамките на някой коктейл по време на конференция и там си е останал. Наистина трябва да се стои в Истанбул, колкото и мъчително да ни се вижда това.

Абсолютно съм съгласна! Аз попитах проф. Кахраман дали е верно, че предпочитат стимулацията в България да се прави в клиника Щерев, тя каза, че доц. Щерев е единственият български доктор, който тя е срещала, но нищо повече. Освен това не се изказа никак ласкаво за тяхната работа, гледайки нашите ембриони. Така че не е верно, че предпочитат да работят с клиника Щерев.

# 667
Калинка, какъв е твоят протокол, защото и моят започва с лепенки и Цитротайд, а аз съм на 44 вече, уви...
Моят е къс от 21 ден лепенки и после цитротайд няма май общо с възрастта според мен го дават индивидуално според случая, тук и двата пъти бях по дълъг.

# 668
Калинке,
Аз всеки бих посъветвала от все сърце да си направи стимулацията в Истанбул, при лекарите на които се е доверил и да им даде пълна възможност да си свършат работата. И ние като сме го решавали и претегляли, стигнахме до извода, че повече пари ще похарчим, ако стимулацията е тук.  Да не говорим, че така отговорността се размива и не е коректно нито към Истанбулските, нито към бг докторите. Кой какво видял, на какъв ехограф, как го премерил, на кой казал, какво чул и т.н... Стимулацията също е важна и не проста работа, а там техниката е на изключително ниво. В процедурата е включена стимулацията, прегледите и изследванията, колкото и често да са, пункцията и трансфера. Но преди операциите ни, ни казаха и цена без трансфер, защото при нас и този вариант беше вероятен (ако не намерят нищо при съпруга ми).
Накратко, хората много неща по телефона правят, ама ние решихме бебета по телефона да не правим...  Laughing
Имайте предвид, че както вие им се доверявате на преценката, така и те се доверяват на вашата и няма как да предположат нещо за нашите доктори, техника, умения и т.н. И щом вие така искате ще се съобразят с вас.
Така, че добре обмисляйте, къде ще правите стимулацията.
Престоя качва процедурата с около 2000 лв. и разбира се горни граници няма  Simple Smile Лекарствата пък са много по-евтини.

# 669
llullu с цялото си сърце ти желая късмет мила!  thumbsup
И ние доста се подрусахме по пътя обратно  Laughing да не говорим пък че всеки ден шофирам до работа  Laughing няма страшно!
sladunche поздравления, много хубава новина! Наистина всичко е така както си го описала. Кога направи първия ултразвуков преглед? На моите упътвания пише 3 седмици след теста за бременност. С вагинален ехограф ли беше? Ние искаме да го направим там и Кубра ми записа час за 19.11. Ще се радвам да се запознаем ако някоя съфорумка ще е там тогава, имаше доста часове за ноември  Grinning

Леле, аз докато да отговоря, и вие една страница сте изписали  Rolling Eyes
Много добра идея е и според мен да се следи бременността и при тях или поне някои важни прегледи. Малко по-рано направих ехографа - вагинален, че бяхме много любопитни...

# 670
Ей сладурки,обещавам,че ще слушам,естественно че няма тежко,бягане и т.н.Ще се пазя,имах предвид,че ще си водя нормален живот без преиграване и пазене като предния път,даже мисля че лежането и бездействието може би е по вредно..и изнервящо..)))Даже си сготвих и манджичка днес.Ама как мислите за мен  HugИ аз стискам палци за всички вас..))))            Miho_She,радвам се че всичко е минало добре мила  Hug      Гледам  предаването ГОРЕЩО и много се разтроих за момичето..)))Абе защо няма закони в нашата мила държава...)))извинете ме за спама,не се сдържах..)))

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 03:04 от llullu

# 671
  • София
sladunche честитоооо, леки оставащи месеци до термин  Hug Hug Hug
Лулу това са твоите бебета, да ги пазиш  Praynig Лекарите и ембриолозите там са факири, така че си бременна до доказване на противното  Hug
istinska , kalinka79  bouquet

# 672
sladunce Честито и лека preggo newsm44
llullu  Hug Praynig моляте поне първата седмица се пази повече,че тогава нали се имплантират ембриончетата.Това с пишкането преди трансфера наистина е  #Crazy.Стискам палци,кога ти е теста?

# 673
това е и моето мнение. подкрепям с две ръце.
успех на всички.

# 674
Сладурче, честито и то мен и лека и безпроблемна  preggo!  И вие сте като нас с мъжки фактор , само че при нас беше без Микротесе. Наистина ембриолозите са страхотни професионалисти!!
llullu, пази си бебчетата  Hug и чакаме хубавата новина!

Общи условия

Активация на акаунт