Ин-витро в Истанбул 2

• 56 857
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ей красавици пътувам към Босфорааа,очаквайте новини от мен,като се върна живот и здраве...))))Стискайте ми палци..))) Hug  bouquet Hug

Следя те изкъсо и чакам новини  Hug

# 46
и аз, и аз и  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 47
Здравейте, момичета! И аз за сега само ви чета, искам да пожелая на заминаващите за Турция много, много късмет и да се върнете само с хубави новини!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 48
И аз хвърлям по едно око ... llullu , Жълта Роза, късмет!  Hug

# 49
Здравейте и от мен,,на заминаващите успех Praynig Hug и да разкажете като се върнете.Ние като ходихме си обменихме лири за ядене,такси,тоалетни и вода,защото като знам тук на такива места какви курсове на валутата предлагат си е чист обир,а там  на всяка крачка има банки и чейнч бюра,но не е лошо да имате някоя лиричка в джоба.

# 50
  • София
Жълта Роза,ние миналата година плащахме основно в евра /ама,честно казано,не съм гледала дали е изгоден курса/. Половинката реши,че няма да обменяме лири и ще плаща,както му ги хванат-дори не се е пазарил.
Късмет всички заминаващи  Peace

# 51
Много ви благодаря за отговорите и за хубавите пожелания!  bouquet
Аз имам долари, така че мисля да взема по малко от всичко - долари и евро, турски лири съвсем малко. Като се върна ще разкажа подробно за прегледа. Дано всичко да е наред.

# 52
  • Sofia
Лулу, Жълта Роза - лек път, момичета и всички сме с вас  Hug Hug Hug
Дано това е вашето място и да планирате успешно и осъществите скоро последния си ин-витро опит  Praynig Praynig

# 53
Късмет и от мен! Проучете всичко хубаво и ви чакаме да разказвате!

# 54
Много късмет и успех и от нас!

# 55
  • Sofia
Много късмет и успех и от нас!

mamma newsm44

# 56
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Днес се прибрахме и споделям -
първо прегледа и консултацията ми бяха с д-р Aybar и после с професор Кахраман.
Процедурата ще струва 2100 евро,а лекарствата са ми 573 евро.Има сестра на 2 ет. ,която викат за превод от български при нужда.Искат ни там през цялото време,ще заминем около 16.10 ,сега
започвам да търся по-евтини хотели и ще бъда благодарна за всичко споделено от вас.

# 57
Процедурата ще струва 2100 евро,а лекарствата са ми 573 евро.Има сестра на 2 ет. ,която викат за превод от български при нужда.Искат ни там през цялото време,ще заминем около 16.10 ,сега
започвам да търся по-евтини хотели и ще бъда благодарна за всичко споделено от вас.

пожелавам ви успех от раз и да ви върви по вода.

# 58
  • Sofia

Успех!
Определиха ли по някакъв начин шансовете за успеваемост във вашия случай?

За хотели и квартири ако разгледаш първата тема ще намериш поне 10 предложения. На какъв език говорихте с докторите? Фатма ли превеждаше? Как ти се стори д-р Aybar?

# 59
  • Пловдив
Благодаря,момичета,успех и на вас.Не са определили шансовете за успех,но и аз не съм питала.Гледаха изследванията,най-вече генетичните,всичко се копира и се прибра в досието ми.Д-р Aybar ми вдъхна доверие, говори перфектно английски,но аз не говоря и затова извикаха сестрата,мисля че се казваше Фатидже,но не съм мн. сигурна за името.

Общи условия

Активация на акаунт