Ин-витро в Истанбул 2

• 56 859
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Естрадиол - 1283, фоликуларна фаза - 46 - 607, овулаторна фаза - 315 - 1828  newsm78 

Да не е било пък някоя късна овулация  newsm78... или пък задържан фоликул  Thinking newsm78

# 406
  • София
luce, Hug Честитоооо!!!! На мен ми се вижда,че са ти добре хормоните /без естрадиол/...ТСХ-то си е идеално,като за повечето клиники,изключвайки Малинов и Плевен,но от 2,50 до 2,00 се слиза лесно. Не знам в Истамбул как гледат стойностите  Thinking Естрадиолът,освен,ако не е грешка,може да е толкова висок и заради някоя киста. Ако е задържан фоликул,като дойде,трябва да се спука,но,ако не ти се чака,отиди на един ултразвук

# 407
Burty, ще взема да пиша на Кюбра, имаше и още едно момиче, с което си пишех.

Обадих се в лабораторията ( Токуда), дали случайно не е станала грешка -казаха - не  newsm78

# 408
Хриси,  Hug Hug Hug Ще взема да се метна на един ултразвук, само да не цапам толкова  Mr. Green. ТСХ-то ще го смъкна за около месец, вече познавам признаците кога започва да се вдига ( обикновено е около 1.5) и започвам да взимам по 0.75 еутирокс през ден докато не се нормализира. Така ми беше казал един от много ендикринолози, на които бях ходила. 

# 409
  • Пловдив
 luce, Честито и от мен  bouquet Догодина по това време да сте минимум трима Hug Wink
llullu, стиснати палци  Praynig Praynig Praynig

# 410
  • София
Благодаря ви за стиснатите палци момичета! Казаха ми 14 дни след пункция тест, мисля в събота и в понеделник пак, само кръвен да пусна. ама много ме е страх вече... не ща да мисля много много , ходя си на работа и това ми разведрява главата  Laughing Laughing
luce желая ти много, много щастие и любов!
Lullu още малко остана, при мен на 10 ден от стимулацията беше пункцията, 8 е много добра бройка, кога се очертава да ходиш?

# 411
И аз мисля че е задържан фуликул,като ти дойде МЦ ,ще се нормализира.)))Момичета много съм щастлива ,точно ми званнаха,мойта най голяма приятелка роди момиченце,след 7 годишна борба,инвитро заченато.Да са живи и здрави и много щастливи!!!!!!!

# 412
  • София
Казаха ми 14 дни след пункция тест, мисля в събота и в понеделник пак, само кръвен да пусна. ама много ме е страх вече...

Бамбо,  Praynig Praynig Praynig Вярвам, че ще ни зарадваш с едно хубаво трицифрено ЧХГ  Hug

Между другото, ми стана много интересно, че обвързват датата на теста с деня на пункцията, а не с деня на ЕТ...
Защото тук /в "Щерев", където бяха моите опити/ винаги го искаха на 10-ти ден от ЕТ, независимо на кой ден е бил направен - 2-ри, 3-ти или 5-ти... което ме озадачаваше, защото не е едно и също  newsm78

# 413
luce, честито!!!  bouquetПожелавам ви да сте щастливи заедно много години и както народа е казал тази година булка, догодина-люлка.  Simple Smile Хормоните са си добре с изключение на естрадиола, ама както са казали момичетата е сигурно задържан фоликул.
bamboo,  Hug
Да в БГ винаги смятат датата на теста според трансфера, а в Турция смятат датата на пункцията. Това е много интересно. Thinking

# 414
  • София
Госпожа Luce, честито и от мен   bouquet, пожелавам ти мнооого дълъг и щастлив семеен живот  family.
Llullu и Bamboo имате и от мен по-един стиснат палец newsm10 - успех!

# 415
Люси,честито и от мен!Догодина да ни се хвалиш с люлка,дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам!  bouquet
Момичета,стискам ви силно палци и ви пожелавам много късмет и успех! Praynig

# 416
момичета,  Hug Hug Hug, много сте мили  Hug Hug Hug Благодаря ви   bouquet

# 417
  • In a surreal moment!

Люси - Бъдете здрави и се радвайте на новоти си семейство! Дано скоро напълните къщата с ... беззъби устички, ред сълзи, ред сополи, мръсни памперси...и т.н. все в този ред на мисли и пожелания! Целувки! Grinning Grinning Grinning

Аз започнах дуфастон-а от днес. Не ми е идвало втори път след ИКСИ-то. Уредих се и с час за нова цветна снимка. Пуснахме генетични, тромбофилия и усвояване на фолиева. Да излязат резултатите и ще го мислим бъдещия път...ще ли се моткаме из БГ или ще се гмурнем в Истанбул... опитвам се да не се вторачвам и фокусирам, че си докарвам само депресия и нерви...еваш, еваш  Grinning

# 418
здравейте и от мен.Рядко пиша,но ви чета редовно и благодарение на този форум реших да опитам и в Истанбул. Вече имам записан час за 18.11.11 и мислех да отидем с организирана екскурзия,но сега видях,че през ноември няма вече екскурзии. Бихте ли ми казали тези от вас, коити вече са ходили до Истанбул с какво са пътували? Видях,че има и редовни автобусни линии и в краен случай май така ще пътуваме.

# 419
  • София
Блумхен, най-"тънко" е с автобус - 95 лева в двете посоки, 50 лв. в едната /това са цените от София/. Аз лично пътувах със самолет, но с "Пегасус", които през зимата "почиват", уви  Sad
А тези цени на билетите ги видях в някаква агенция - пуснах на търсачка "билети до Истанбул" или нещо такова, не помня...

thumbsup Добре си направила, че си се ориентирала натам. Коя клиника избра?

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:24 от burty

Общи условия

Активация на акаунт