Ин-витро в Истанбул 2

• 56 858
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Честито, мила Бамбо. Знаех си. пожелавам ти и ти като Марго да се похвалиш с шарена радост скоро  Peace Hug

Страхотна новина  Laughing Laughing Laughing

Лулу, ето темичката започна да става празнична. Сега си ти наред  Hug Peace

# 556
Бамбоо миличка честито!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! да сте живи и здрави много усмивки - трудно е да повярва човек като е минал през ада да стигне до тук - много леки 9 месеца ти желая

# 557
  • София
Ехаааааа,Бамбоооо,  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Лека и безпроблемна до термин  Hug

# 558
  • София
Бабмбооооооо честитооо  newsm44 newsm44 newsm44, лека и безпроблемна ти желая  Hug

Хайде кажете момичета - как човек да не събира парите и да не стяга куфарите  Simple Smile

# 559
Честито, Бамбоо!!! И аз бях сигурна в успеха ти! Дано всичко се развива безпроблемно в следващите 9 месеца!

Хайде кажете момичета - как човек да не събира парите и да не стяга куфарите  Simple Smile
И аз това си помислих веднага, момичета ...   Hug  Hug  Hug

# 560
Бамбоо ,честито и от мен !
Така ме развълнува.Лека бременност до термин и спокойно раждане ти желая!И шарени шорти по възможност.

# 561
  • In a surreal moment!
 newsm45  ...Бамболинчеее ....  Heart Eyes Hug  Heart Eyes рева душицо с най-голямото удоволствие на света....

Честито!!! Благодаря ти за споделения миг...Много съм щастлива за теб, много!!! Пази се ! Целувки!

# 562
  • София
Божеееее, Бамбо, честито!   bouquet
Това е светлината в тунела, която толкова много чаках...ще записвам час за Мемориал Simple Smile

# 563
Браво, Bamboo, прекрасна новина! Всички се радваме с теб! Simple Smile))))

# 564
Бамбоо,честитооо,лека и безпроблемна до края и много се пази Hug
Люси,страхотни снимки,все така щастливи и влюбени да сте,а догодина да сте в увеличен състав Hug

# 565
Бамбо, Марго, страхотни новини  Hug   Hug
Желая ви от сърце всичко да се подреди и да ви се случи както искате    bouquet   На мен тези прекрасни новини около вас ме вдъхновяват и надъхват  Laughing

Лулу, и на теб стискам палци за утрешният голям ден Simple Smile
Люси, разкошна сватба - щастлив, дълъг и изпълнен с мн. детска глъч семеен живот ти желая!

Моят първичен преглед в Мемориал е на 16-ти. Трескаво се подготвям за него Simple Smile Имам желание, ако ни дадат зелена светлина веднага да стартирам /очаквам стартирането да бъде към 18.11/, но не знам как да подходя в офиса - ако се наложи през цялото време да сме там, това означава дълъг отпуск...сега това мисля и премислям. Също обмислям вариант, ако не е проблем част от стимулацията да бъде тук, в София, и проучвам към кой лекар мога да се обърна за проследяване на стимулацията! Много ми е сложно, но тези дни се надявам да подредя мислите в главата си Simple Smile

Хубава вечер от мен, момичета  Hug

# 566
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета ,
прочетах ви на един дьх,само хубави новини честито на Бамбо ЧХГ  newsm74 Kissing Heartот сега нататьк само хубави и щастливи моменти и сега се пази повече!
Ако може и аз да видя снимките от сватбеното тьржество newsm53 ,че вчера много голямо главоболие имах и не ми се сядаше пред компа.
ИКСИ незнаех,че ме познаваш от пакистанската тема,но това ме зарадва много.Но аз не те помня ти в коя тема си писала? newsm78?Ние проучихме нещата в Пакистан нямат ограничение вьв вьзрастта,3000 € струва процедурата ,на база бластоцид врьщат,имаме право да избираме пола това досега никаде не сьм чула да го правят,но щом има такава услуга ще се вьзползваме.Но сега около 1 година ще чакаме защото ми откриха нещо нередно на ЩЖ и ще трябва да се лекувам.
 Hug Hug Hug на всички смели и борбени момичета и жени.

# 567
Какви прекрасни новини-МаргоПетрова, Бамбо честито и от мен!!!! Много щастливи мигове от тук нанатък ви желая от все сърце   bouquet
Лулу стискам палци и искрено се надявам ти да си следващата,която да ни зарадва с положителен тест!
Аз на 21.11 съм на първичен преглед в Мемориал и тогава ще решаваме кога ще започваме. До скоро мислех да направя този опит в БГ, т.к.ни идва реда от Фонда,но както са тръгнали нещатата като че ли направо в Мемориал ще почваме-не искам да си хабя нервите и времето отново тук.

Luce би ли ми изпратила на личния линка Simple Smile много ми се иска да разгледам снимките ви.

# 568
 Grinning Бамбооо, честито мила и леки месеци до финал. след та зи новина и снимките на Люси стягам свадбата и пътя към истанбул за меден преглед,  Mr. Green а подаръците за опита.  Hug
не мога да повярвам как едни успяват от раз, а тук ...
дано и вие си имате шарени гащета, че радостта да е пълна.  Hug

# 569
Бамбо,миличка много се радвам за теб  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честитоооо и ти пожелавам едни хубаво и сладки 9 месеца.....

Мацки май Мемориал е the best))) Дано всички опитаме от това щастие Praynig Praynig Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт