Биатлон, ски и още нещо......

• 22 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Айде Джойче, на линия ли си?  Mr. Green

Аз почвам да викам за Владко, ма зарад теб и за Шлири  Wink

# 181
  • Mars Hotel
И аз гледам. Владко пак дисквалифициран.. Crossing Arms

# 182
  • Пловдив
Джой, къде се загуби- празнуваш ли вече? Добре, че рестартираха състезанието, че условията бяха ужасни.

# 183
  • София
Джойче, сега ако кажеш, че не съм викала достатъчно  Mr. Green

Аз вече чакам Оберхоф.  Grinning

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джойче, сега ако кажеш, че не съм викала достатъчно  Mr. Green
Нана, ще те позлатя, да знаеш Hug Hug Hug. А ако утре викаш и заради ме, че ще пропусна състезанието, и паметник ще ти вдигна Mr. Green
Много, много се надявам това да е Шлири-годината на Четирите шанци, време му е вече. А ако успее да повтори Ханавалд и да надмине 46-те победи на Никанен, ще успее се утвърди само на 21 като наистина най-великия в историята, а от това го делят точно 9 победи, което не е никак непосилно.

# 185
  • София
Тъй вярно! В 14.30 ч. почвам да викам  Grinning

Довечера най-сетне е първият старт в Оберхоф. Женската щафета - не съм погледнала още стартовите състави - но са 15 отбора, българките ще стартират с 12-ти номер. Надявам се, че днес няма да ги затворят с обиколка.
И както обикновено се надявам на норвежка или германска победа.

# 186
Коментаторът на биатлона може да спечели приз за най-много изприказвани глупости за единица време ...

Ужасни условия днес, стискам палци на българските момчета.

# 187
Явно навсякъде снеговали силно, и в Бишофсхофен днес беше ужас Rolling Eyes. А бг-коментаторите са постоянни кандидати за "Господари на ефира"...

# 188
  • София
Страхотни италианци, душицата ми напълнихаааааааааа  newsm44
И най-вече, че така непоносимите ми руснаци не победиха  Mr. Green

Естествено страхотно представяне на българските момчета, които завършиха 12-ти. Един прекрасен пост на Краси Анев, който направо отказа Абраменко по последната обиколка.

А какво да кажа за Емил Хегле - от 10-то на 5-то място, сваляйки минута и половина за поста си. Могат само да се радват всички останали, че вторият и третият пост на викингите бяха толкова безумни.

Джойче, заради 133-те метра на Кофлер, Шлири вече няма шанс за Четирите шанци, нали? Или пак обърках регламента?

# 189
Бъркаш, Нана, сумират се всичките точки, с две победи и едно второ място Грегор все още води с около 20 точки на Кофлер. Ако утре не се провали тотално (дано не става Embarassed), то Кофлер трябва да скочи два пъти с поне 6-7 метра повече от него, за да го изпревари. Или съдиите яко да го бутнат с тчоките. За момента логиката не говори за нещо такова, видно е кой е по-класният от двамата, но това е и въпрос на психика, а Шлири не се слави със здрави нерви. Затова утре ще те моля да пуснеш магическите сили отново Hug

Ааа, и Кофлер няма скок от 133м вчера, поне официално са записани 127 и 131.5.

# 190
  • София
Ей това не ми беше ясно - дали се искат 4 победи на четирите шанци или се сумират точки. Благодаря, че ме образоваш и попълваш пропуските ми в тоз спорт   bouquet
А за скока на Кофлер - метражът беше по спомен  Grinning

# 191
Не, не, досега четири победи е събирал само Ханавалд, преди точно 10 години, а всяка година си има победител Wink. Миналата година Томи стана с две победи май, по-миналата, като беше Кофлер, май имаше различен победител в 4-те състезания newsm78.

Иначе новините от днес са две- планираното завръщане на Андерс Якобсен, и липсатат на Симон Аман от последния старт. И докато първата новина ме радва, втората не не учудва особено- Аман така или иначе има точно три силни сезона в кариерата си, през останалите години се спотайваше някъде в редиците на състезателите средна ръка, явно пак е изпаднал в поредната дупка. Дано все пак не се откаже, когато набере инерция, е много атрактивен, ако ли не дотам елегантен скачач.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 21:28 от joy_r

# 192
  • София
Така, значи грешката е вярна, в крайна сметка.
Аз говорех именно за 4 победи на четирите шанци, за да има още един освен Ханавалд. Защото онзи ден гледах интервю с него по Евроспорт.
Но не знам защо реших, че това е регламентът - т.е че само като спечелиш четири победи взимаш премията от 1 милион.

За Аман - също разбрах днес, но като цяло като че ли Адам Малиш ми беше по-симпатичен. Т.е искам да кажа, че Аман няма да ми липсва  Mr. Green

# 193
А млн. швейцарски франка само за четири победи ли се дават или?

Харесвам много Шлири newsm43, но харесвам и Кофлер, голямо сладурче е newsm43

# 194
  • София
А млн. швейцарски франка само за четири победи ли се дават или?

Харесвам много Шлири newsm43, но харесвам и Кофлер, голямо сладурче е newsm43

Да, само за четири победи. То това било специална премия.

Общи условия

Активация на акаунт