Биатлон, ски и още нещо......

• 22 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И сега скоковете стават два, не три. Честита тенекиена корона на победителя ooooh!

Нана, така е вече две години Embarassed

# 556
Е, това вече беше подигравка с двете суперзвезди в спорта. Позор Close Close Close

# 557
  • София
Е, това вече беше подигравка с двете суперзвезди в спорта. Позор Close Close Close

Кое? Защо?
Нали Кранец печели в момента?

# 558
Оххх, разплаках се за Кох Cry Cry Cry

Нане, имах предвид Аман и Грегор, шампионът има още много хляб да яде, докато стане и звездичка дори Wink.

# 559
  • София
Оххх, разплаках се за Кох Cry Cry Cry

Нане, имах предвид Аман и Грегор, шампионът има още много хляб да яде, докато стане и звездичка дори Wink.

Е що плачеш за Кох, сега.
Аз пък го харесвам Кранец. Да му е честита титлата.
Ни Аман, ни Шлири заслужаваха днес да спечелят нещо, даже дървен медал.
Иначе пък Руне Велта можеше и да спечели златото. Стабилен беше и вчера и днес.

# 560
Браво на Кранец, най-накрая титла Heart Eyes
Джой- победителя не е виновен, че короната му е тенекиена такива бяха условията инак и аз съм на мнение, че тея корекции са пълна подигравка с момчетата

# 561
Падането на Кох беше инцидентно, иначе и в двата скока с по няколко метра пред Кранец. На мен ми стана мъчно за него, защото рискува всичко и загуби Embarassed.

Относно състезанието- състезателите нямат никаква вина, но то си беше пълна пародия. С тези правила- толкова.

Грегор и Сими не бяха в играта за златото, но не може при всичките отлагания и накъсвания на състезанието да пуснеш точно двете най-големи имена при близо 2м/сек попътен вятър. Това е подигравка! Видя ли им лицата на треньорите, като бяха принудени да размахат флагчето? Видя ли ги и двамата как приземиха?  Грегор се изправи тотално още във въздуха, за да прекрати колкото се може по-рано тази безумица.

# 562
  • София
А днес за кого? Давай насоки, Джойче.

Хъ, май днес сама си гледам отборното.
Ма нищо де. Страхотни опити правят.
А и коментаторът с право отбеляза, че Шлири като скача за Австрия явно се чувства по-добре психически, отколкото като скача за себе си.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 16:22 от nana77

# 563
Хахаха, изгледах го и аз, Руне Велта скача 243м се оказа втори след Шлиренцауер с 200 и няколко м, пълен фарс беше тва отборно и журито не спря да си  играе с тая стартова позиция и най-накрая успя да я нагласи за техните любимци, честита им победа. Добре, че беше Морги да ги изведе до предни позиции, Кох свърши работата наготово. В случая коя победа е по-тенекиена, тази на Кранец или отборната на Австрия е риторичен въпрос.

# 564
  • София
Дружинаааааааааааа!!! Готови ли сте!!!

Джойче, хайде душо, сега е време ти да викаш с мен!

Стартираме със смесена щафета. И понеже е Световно първенство всички състави са убийствени.

Германия - Хенкел, Нойнер, Бирнбахер, Пайфер
Франция - Мари Лор Брюне, Мари Дорен и братята Фуркад
Русия - Вилюхина, Зайцева, Малишко и Шипулин
Норвегия - Бергер, Сьолемдал, Бьонрдален и Свендсен
и разбира се - България - Йорданова, Кленовска, Анев, Клечеров

Малееееее, утре нЕма да работя  hahaha

# 565
Тук съм вече, Нана, викам Hug

Хахаха, изгледах го и аз, Руне Велта скача 243м се оказа втори след Шлиренцауер с 200 и няколко м, пълен фарс беше тва отборно и журито не спря да си  играе с тая стартова позиция и най-накрая успя да я нагласи за техните любимци, честита им победа. Добре, че беше Морги да ги изведе до предни позиции, Кох свърши работата наготово. В случая коя победа е по-тенекиена, тази на Кранец или отборната на Австрия е риторичен въпрос.
И аз чух странни неща за това състезание, нямах възможност да го гледам за съжаление. Жалко и за Норвегия, аз както обикновено бях за тях Embarassed.

# 566
  • София
Стартът е утре в 16.30 ч. по Евроспорт.

# 567
И утре пак ще съм тук, и пак ще викам Grinning

# 568
Уффф напоследък все ми се искаше да хвана биатлона, но уви само по задачи и време не остана, но пък вечер за скоковете съм първа пред тв
joy_r право са ти казали, че състезанието беше пълна бозица, чак не разбрах кога измъкнаха тая победа нашите "вечни победители". От всички само Морги беше на маХ и хоп задигнаха победата под носа на "нашите хора". И то заради избора на Роморен вместо Том Хилде, просто т'ва момче колкото и да ми е симпатично, не е нивото на другите в отбора, формата му е в процес на подобряване. Но понеже Том не бил съвсем възстановен, от падането(много тежкото падане, заля целия интернет със снимки в болници, след болници и къде ли не) Laughing Та така ме е яд, че не спечелиха на родна земя. Добрата новина все пак е, че Велта ги спаси от големия срам-място извън четворката. Embarassed

# 569
Падането на Хилде беше тежко, счупи прешлен все пак Embarassed.
При Ромьорен и годинките вече тежат Rolling Eyes
Сега чакам Грегор да се вземе в ръце и да мачка на следващите състезания, кристален глобус го чака в Планица Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт