Биатлон, ски и още нещо......

• 21 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро.

УВряха им кратуните на немците, че температурите са високи и трасето става на киша и днес издърпаха стартовете - та мъжкото преследване ще е от 14.15 ч. българско време по Евроспорт, а женското от 17 ч.
Да видим какво ще стане днес и ще има ли победа за викингите. Много се надявам Маги Нойнер да спечели и преследването.

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фаворитите капят като круши, само Бардал и Греги са се захапали здраво Rolling Eyes.
В края на сезона искам това

толкова ли е много Blush Blush Blush?

# 632
Охх, 88 точки, много се ядосах Close. Тоя ако вземе СК, аз спирам да гледам скокове #Cussing out. Колко тежи сега дисквалификацията в Кулм, където на Бардал му подариха 100 точки от кошничката на Шлири...

# 633
Това състезание в Лахти нещо ме разочарова като цяло, няма добри скокове

# 634
Малка шанца плюс променлив, затова така Wink.

# 635
  • София
Джойче, на мен ли ми говориш за разочарование?!? Място не си намирам в момента  Sick
То бива бива, ма айде тоз марокански скакалец да престане вече да ми вгорчава удоволствието от биатлона  ooooh!
Оле тотално се омота днес със стрелбата. Шест грешки. Думи нямам.
Емил беше в някакъв колапс на последната обиколка.
Единствено някакъв блед лъч надежда има, че Тарей Бьо пак ще влезе във форма с това седмо място.
Сърдита съм  Crossing Arms

Единствената ми надежда е, Маги да спечели преследването и да не се даде на Домрачова, щото ако и това ми се случи днес, ще се гръмна ритуално  smile3515 smile3511 smile3514

# 636
Охххх, вече нямам търпение за Планица Laughing

# 637
Ще се гърмим заедно, онова зъбато норвежко недоразумение е на път да се увенчае с незаслужена СК #Cussing out. Мароканският скакалец поне няма да се добере до кристален глобус, нали Wink?

# 638
  • София
Ще се гърмим заедно, онова зъбато норвежко недоразумение е на път да се увенчае с незаслужена СК #Cussing out. Мароканският скакалец поне няма да се добере до кристален глобус, нали Wink?

За съжаление и там повежда с 27 точки на Свендсен и ако Емилчо не си стегне гъза и не спечели 20-те км или масовия старт ще е нетърпимо.

Не го щъ бееееееее, чернилката ужасна френска  Sick Sick Sick

# 639
Лоша неделя и за двете ни Hug

# 640
  • София
Лоша неделя и за двете ни Hug

При мен има още един едничък лъч надежда

Eй това момиче!

# 641
  • София
Не знам някой гледа ли ски-бягането, но Марит Бьорген е Кралицата просто. Напълни ми душата норвежката. Страхотен спринт.

# 642
Аз гледам и бягането, но по имена много не ги знам Embarassed из между другото ги следя, ски спускането ми е едно от любимите, тук не съм срещала съмишленици обаче или поне не знам.

# 643
  • София
Аз гледам и бягането, но по имена много не ги знам Embarassed из между другото ги следя, ски спускането ми е едно от любимите, тук не съм срещала съмишленици обаче или поне не знам.

Аз гледам всякакъв спорт, спусканията също. Но там Дедо е капацитетът  Mr. Green

# 644

Аз гледам всякакъв спорт, спусканията също. Но там Дедо е капацитетът  Mr. Green

И аз, и аз.......Че гледам всякакъв вид спорт, а не че съм капацитет......

Нанче, мила.....искрено желая тази неделя да не ти е добра в спортно отношение......Мнооооооооого лъчи ти пращам....от слънце.........Не ги Аресвам немците и това е.....

Общи условия

Активация на акаунт