Биатлон, ски и още нещо......

• 21 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Маме, урочасница си ти, не заслужаваш любов Joy

# 661
Маме, урочасница си ти, не заслужаваш любов Joy

Ми как да викам за ВрагЪт??????? Другият път ще  знам - ще си кротувам в ъгъла........

# 662
Амии, като няма любов и омраза, не е интересно, никакво кротуване Laughing Hug. Аз чета за биатлон и в един друг форум, там ако знаете какви спорове се вихрят (на Нойнер и викат "кобилката" между другото, Нане Wink).

# 663
  • Mars Hotel
Чакайте да се явя в защита на Мамето, щот' не мога да я оставя на червените вълци.  Mr. Green
Страшни стартове бяха - и спринтът, и преследването... Tired

# 664
  • София
Джойче, че то кобилка хич не е лошо нещо, даже е красиво. Ма тогаз на Домрачова кво трябва да й викат? Йода?  hahaha

Маме, аз съм подкупна вещица. Прати някоя торта и мож да ти простя  Mr. Green

Хилдето е готин. Харесва ми.

Светлица, ти ще ми паднеш душо...в една друга тема  Mr. Green

# 665
охх бее... Йода била... надали заради сияйната и мъдрост... Joy

# 666
  • Пловдив
Днес нищо не успях да гледам, ама както виждам било е за добро. Иначе щях много да се ядосвам.
Добре, че поне при бегачите Марит е победила.

# 667
  • Варна и...духом на Босфора

Така де, така. За ЦСКА и аз съм в кюпа.

Брутовци, вярно ли ви е червена душата??????? Crossing Arms
Маме,всичко ми е червено на мене,всичкоо,и от утробата ми само МанЮн фенове излазяха-таман трима! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

Едно време имаше идна руска гимнастичка,забравих и името сега,с едни обеци играеше- треперушки им викахме ,много лигава мутра беше. Измислихме и име- Помещчицата, днешна Даря и тя такава,кат излязла от Колхозя. Mr. Green Mr. Green Спомняте ли си оня старт,девойките легнали,сал нашта права стреля ooooh! ooooh! Crazy Shocked

# 668

Маме,всичко ми е червено на мене,всичкоо,и от утробата ми само МанЮн фенове излазяха-таман трима! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

Ей това ми се завъртя в главата веднага - http://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE  Whistling

# 669
  • София

Едно време имаше идна руска гимнастичка,забравих и името сега,с едни обеци играеше- треперушки им викахме ,много лигава мутра беше. Измислихме и име- Помещчицата, днешна Даря и тя такава,кат излязла от Колхозя. Mr. Green Mr. Green Спомняте ли си оня старт,девойките легнали,сал нашта права стреля ooooh! ooooh! Crazy Shocked

Аз помня, когато стреля в чуждия коридор  Mr. Green

# 670
  • Mars Hotel
Те двете ѝ изцепки на Даря бяха или в последователни, или съвсем близки старта. Умрях от смях тогава, направо не можех да повярвам, че това е професионален биатлонист! hahaha

Нана,  Hug!

# 671
Аааа като стреля Магдалена в друг коридор може а като е Дария не може а.

# 672
Я! Темичка за биатлон!
Даря на мен не ми е безкрайно несимпатична, но съм много убедена, че е сериозно назобена. Въпросът е дали ще я изловят, че периодично гърмят разни руснаци...  Crazy То не че на Нойнер скоростта й не е извънземна, но германците допинг-контрол не ги лови. Не е като да не е имало случаи, в които техни състезатели са хващали гората около Белмекен, когато е идвала контрола. Че и за мои любимци иде реч.... ама карай, спортът отдавна не е чист.

Утре в индивидуалното чакам резултати от руснаците. Крайно време е. Симпатични или не, мъжкият им отбор показва стабилни класирания тоя сезон, макар и жестоко обезкървени (без Черезов, без Чудов, без Круглов и Ярошенко)... Време е да се представят според очакванията и вярвам, че тъкмо индивидуалното е моментът. Шипулин, може би и Гараничев, който не е обременен с кой знае колко големи очаквания...

То е и моментът Краси Анев и Мишо Клечoров да си вкарат стрелбата в правия път. Дано, че иначе само дето ги спряха от преследването.

Между другото, "постижението" на Нойнер също не е за подценяване. Да стреляш в съседен коридор, при условие, че си в 1-ви, не е лесно. Да си някъде в средата и да се объркаш - как да е. Ама от едната ти страна да няма изобщо коридор...

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 01:46 от Dixie

# 673
  • София
Руснаците определено не ги виждам с победа в 20-те километра.
Индивидуалното е шанс за добрите стрелци, а те не показват нито добра стрелба, нито добро бягане в Руполдинг.
На спринта Гараничев без наказателна обиколка завърши на над минута от Фуркад. Шипулин, ако стреля чисто има по-голям шанс, но не и за златото.

# 674
Много зависи. Чехите и украинците също показват добра стрелба по принцип, но дотук не им се е чул гласа на това световно. Руснаците имат силна мотивация - това Партия, Родина... ето, и Путин преизбраха, та няма мърдане.
Гараничев го видях какви ги свърши, но пак казвам - той е най-освободеният емоционално, а в състезание в 4 стрелби, което хем е дълго, хем се променя за миг, това е важно. Но съм съгласна, че обективно погледнато Шипулин има по-добри шансове за медал. Ще се радвам, ако и Фак забърше нещо. Анди Бирнбахер също трябва да се разпише (не че ми е Бог знае колко на сърце, просто германците очакват нещо доста повече от резултатите, които мъжете им показват дотук (което ми напомня, че и Пайфер е показвал добри стрелби, но и той има да изкупва грехове от това световно, та не знам дали напрежението няма да му дойде в повече). То ако не е Нойнер, пиши ги бегали като цяло - май почти нямат класиране в десятката в индивидуалните, като изключим медалите на Лена и 9-тото място на Шемп. Как ми липсват Грос, Фишер, Зендел и Лук, леле! Ето това беше отбор!!!  #Cussing out).
Обаче каквото и да теоритизираме, накрая нещата се свеждат до това колко грешки ще направят братята Фуркад и конкретно мароканския скакалец  Sick (обаче много ме кефи тоя прякор - отива му като на свинче звънче).

А, и много кофти жребий за Краси - тръгва пръв, което значи, че ще има много, много спокойствие в първите 2 стрелби, обаче пък тоя номер рядко предполага добри резултати на финала.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт