Биатлон, ски и още нещо......

• 22 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, за различни спортове говорим, в скоковете атмосферните условия имат ключова роля, та по-важно е да си по-добре от останалите два опита, а не да биеш рекорда на шанцата два пъти в състезание. Иначе ако утре или в неделя скочи с 5 метра отгоре, никак няма да му се разсърдя Crazy.

# 91
  • София
Ммм, за различни спортове говорим, в скоковете атмосферните условия имат ключова роля, та по-важно е да си по-добре от останалите два опита, а не да биеш рекорда на шанцата два пъти в състезание. Иначе ако утре или в неделя скочи с 5 метра отгоре, никак няма да му се разсърдя Crazy.

Да, аз затова винаги казвам, че коментирам скоковете от позицията на пълен аматьор  Simple Smile

# 92
Абе професионалистите от нашенския Евроспорт коментират доста по-лаишки от теб Wink.
Тук е моментът да кажа- Иван Чешанков- вън от "Евроспорт" #Cussing out

# 93
Според мен целият екип на нашенския Евроспорт е за уволнение ...

# 94
Ооо, да, така е, но с Чешанков съм си имала лична дискусия по мейл, та на него най-много съм му набрала. Некадърник, който на всичкото отгоре не умее да отстъпва, дори да вижда, че не е прав.

# 95
  • София
Според мен целият екип на нашенския Евроспорт е за уволнение ...

А, не целият - Асен Спиридонов не си го давам. От него нямам забележки. Обачееееее миналата година имаше едно недоразумение Делян Кючуков, който се мъчеше да коментира биатлон. Малеее, как го издържах не знам. Голяма мъка беше това момче.

# 96
Ааа, и Асенчо под ножа ...
То бива, то може, ама толкова недакърност на едно място трудно се събира, пък и сигурно и заплати им плащат на тези хора, умът ми не го побира.

# 97
  • София
Ааа, и Асенчо под ножа ...
То бива, то може, ама толкова недакърност на едно място трудно се събира, пък и сигурно и заплати им плащат на тези хора, умът ми не го побира.

Защо? Дай някакъв аргумент за Асен?

# 98
Доста често пуска бисери и той, не си ги записвам Wink, но е факт, че няма коментатор от Евроспорт, който да не ме дразни, вчера не се сещам кой коментираше алпийските ски, ноооо ...  #2gunfire

# 99
Аз с Чешанков имах следния контакт:
- той опищява света за съдийска мафия при титлата на Грегор от световното миналата година
- аз му пиша мейл, да го запитам за каква мафия точно става въпрос
- той ми отговаря, че ненужно завишените оценки за стил са му подарили златния медал
- отговарям му с въпроса как става така, като само от метраж разликата е три точки, има и половин точка в допълнение от вятър, а крайната разлика беше под 0.5
- праща ми официалния файл с резултатите да съм се убедяла
- аз, вече бясна, вадя елката, смятам и от точките там излиза, че съдийските оценки са изцяло в полза на Моргернщерн, и правят разлика от почти 4 точки да се стопи до нула и нещо, съответно пиша на Чешанков да си ги сметне пак и да приказва в съответствие на фактите
- отговор липсва, но след няколко дни, вече в състезание за СК, се жалва как зрителите го упреквали в пристрастие, и как той, невинният, сега е принуден да не казва истината
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 100
  • Mars Hotel
Ей, най-после да мога и аз да седна спокойно да гледам биатлон този сезон.
Норге, Норге! newsm18 newsm18 newsm18

Много се кефя на предното класиране на Мишо Клечеров, дано имат късмет нашите днес!

# 101
  • София
Браво на тебе, Светли, викала си както трябва  Mr. Green
Ей на това му се вика вече свястно преследване  Grinning Невероятна душевна наслада ми сътвориха Бьо и Свендсен и най-вече Оле. Пък трима викинги в петицата - направо ми идва да си отворя бутилката вино  Joy
Оле от 19-ти в спринта, завърши пети в преследването. Доволна съм естествено, макар много ми се искаше да не беше допускал тази една единствена грешчица на рубежа, щото тогава всички първи три места щяха да са за Норге. Маааааа айде няма да съм перфекционистка.

За съжаление Миро Кенанов не успя да завърши. Клечеров отстъпи с 8 позиции и завърши 25-ти, но Краси Анев успя да се придвижи с две напред и е 29-ти. Едно местенце преди Мишо завърши Мартенчо Фуркад. Явно Австрия не му влияе добре на стрелбата на французина. Тежка писта е Хохфилцен.

Сега вече чакам женското преследване.

Е, дочаках го, ама се ядосах. Хубаво, че Маги ще спира в края на сезона, ама трябва ли пък чак толкоз да нямаш хъс да отвееш тези рускини  Twisted Evil То трудно преглъщам Домрачова дето е белорускиня, ма в комбинация със Зайцева направо как не литна телевизора не знам  ooooh!

Тора - от 16-то на 9-то място. Ма таз последната грешка на четвъртата стрелба тотално й изяде главата.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 15:47 от nana77

# 102
Да си пожелаем едно красиво отборно състезание днес, има всички условия за това. И ако може, рекорд на шанцата, Грегор и без това е тръгнал да надминава Ахонен този уикенд Sunglasses.

# 103
Невероятно добри условия към този момент за дълги скокове. Както показват към момента опитите...

# 104
  • София
Невероятно добри условия към този момент за дълги скокове. Както показват към момента опитите...

И аз гледам. Радват ме япончетата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт