Обачееее
за майсторките Елфи и Буба.И недейте да скромничите,не ви отива
Аз бях казала,че ще си остана сама накрая,но вие не вярвахте...остана ни една конкуренция в лицето на Симонка на Опосумчето,но и нея ще я премахнем скоро и ще си чакаме златния медал 

.ММ вика:е,тая вечер ако не му поникне зъб,пък на!,нооо зъб така и не се появи,а ревът си беше докато не заспа от изтощение,даже и банята му се размина от зор 
. В къщи нашата люлка така си работи и честно казано малките батерии си издържат също толкова, колкото и големите. Просто мъжът ми ги "облече" в нещо като дунапрен да станат колкото големите, като се изтощят само ги вадим от дунапрена, презареждаме и готово
. Много ми е изобретателен мъжа. Иначе има и зарядни за големи батерии, но трудно се намират.
. Но за по-големи жилища, особено когато бебето спи в отделна стая, си е необходимост.
трябва да го проуча
Аз съм с две десни ръце (в моя случай), пък и ме мързи (не правенето, а после миенето на чинии
)
Това е придружено с гледане на филм от от страна, че така се разсейвам и не се изнервям.... НО филмът трябва да е със субтитри. Преведените не ги чувам какво говорят от рева на Елена 

Мили, пробвай, може да стане и при вас! Май пробване му е майката!
Тъкмо беше започнала да се пооправя от разстойството и вируса, които си донесе от Разлог. Ще се гръмна вече с тия вируси. Почти не излизаме, само и само да не си лепнем нещо и накрая пак същото.
Да й нацелуваш дупето от мен
А и дано не е прихванала от вас някой вирус.

Бутам количката, тя се сърди... Пекна й на очите, тя ги стисна и така без да се усети - заспа 
) Много са ни пораснали дечицата и са се разхубавили...и майките също
Ако забравям някой-да прощава, но вече съм баба изкуфяла 

)
Ами сега- честито на победителите! 
Да не те отчайвам, ама при нас зъбите излязоха и пак положението е същото. Преди малко я приспах буквално бягайки (!) по коридора като луда с нея напред назад и джаскане до полуда, а за да съм сигурна че ще спи накрая седнах на въртящия стол и се въртяхме докато на мен ми стана лошо и ме заболя главата, а тя уж заспа.... ииии 20 мин по-късно влизам аз в стаята на пръсти и кво да видя - наШта се навряла под повивалника на кошарата и рита ли рита, всичко съборено на земята....
Голяма веселба! Отивам да приспивам ОТНОВО, че почна да хленчи! Ще пробвам номера с покриването на очите
. Сякаш не ми стига, че все се нерви, ами вече ме втриса от въпроса "туй бебе що реве?"
На една баба и казах: ми щото майка му не му дава да яде. Ей такива очи ококори
и вече като ни види казва "ах, че хубаво се разпява". Ама аз откакто се примирих с мисълта, че ще реве и че не аз съм виновна за това, и спрях да се оплаквам, и ако случайно е бил послушен се скъсвам да го хваля сякаш положението стана по-поносимо. Всъщност май ме спасява това, че отпадна нощното хранене, все пак като ти се съберат 5-6 часа без да те събуди писък е по-добре
. Айде това е, че иска да си говорим
Постоянно е включен и ми е спокойно с него, защото чувам Вики дори и при най-малкото шаване!
И сега съм в голяма чуденка какво да правя
", а аз "Правим второ бебе, наемаш ми домашна помощница!!!" и той "Добре, готово" и аз
Кога стана това кУфтенце на 5 месеца така и неусетих
Времето лети момичета, а нашите малчугани с всеки ден се отдалечават от времето, в което ги наричаме "бебета"
Направо в къщи мирише на сладкарски цех,всички възможни купи и тенджери пак са струпани в мивката 
а те нашите се изнесли по терлици от там

отивам в ъгъла да се срамувам....пък дано поне по едно парче торта отпуснат фъндък