Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 013
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви. Да, чела съм го това. Той се и захласва и още повече ме шашка. Ще отшуми все някога. Но  понякога имам чувството, че няма да мога да го приспя изобщо. Заспива само по един начин вкъщи и край - нищо друго не признава. Ей сега спи и е по-розов живота.
Навън в шумотевицата лесно заспиват, ама не мога по цял ден да съм навън, а и скоро ще настане зима.
Михаела, пробвала съм много начини, това сам да заспи беше 3-4 вечери и то пак с някаква моя намеса, но си беше в леглото, ...преди да започне неспокойството покрай зъбите, дето ги чеша непрестанно.
Много е хитро това с балоните. Wink

# 106
Ама тук сте го обърнали яко на готварски форум smile3534 Обачееее  smile3501 за майсторките Елфи и Буба.И недейте да скромничите,не ви отива Mr. Green

Гледам моя Венцулини вече е като запазена марка на темата за непослушно дЯтИ smile3532 Аз бях казала,че ще си остана сама накрая,но вие не вярвахте...остана ни една конкуренция в лицето на Симонка на Опосумчето,но и нея ще я премахнем скоро и ще си чакаме златния медал smile3533

Днес нещо ми е много бъгнато,глава ме цепи,спи ми се ужасно...как ще се гледаме цял ден,акълът ми не стига ooooh!
Снощи беше някакъв кошмар-ревеше като луд,абе кво ревеше,направо се дереше,не искаше да яде,а беше гладен,чешеше като побъркан тези венци,лигавеше се като за световно и не беше истинско просто smile3511.ММ вика:е,тая вечер ако не му поникне зъб,пък на!,нооо зъб така и не се появи,а ревът си беше докато не заспа от изтощение,даже и банята му се размина от зор Mr. Green Ако ще излизат тези зъби,да излизат,че ще се побъркаме и ние покрай него накрая Twisted Evil То колики ли не бяха,сега пък зъби.......егати и чудото,всяко нещо ще го изкарваме с родилни мъки,то се е видяло smile3515

Мартеее????И доста други,да не споменавам поименно...къде се покрихте,момичета newsm78

# 107
  • Варна
Добър ден и от нас!

И моето дете напоследък е едно шугаво, понякога докато го кърмя, се отделя и започва да ми бърбори нещо и да се хили Laughing. Много ми е сладък. Вярно, че кърменето пак започна да отнема повече време, като в началото, но пък ми е много забавен какъв е любопитко.

Бисквитка, ако не намериш електрическа люлка, има вариант да си вземеш на батерии, но да работи с малки батерии, които да презареждаш  Wink. В къщи нашата люлка така си работи и честно казано малките батерии си издържат също толкова, колкото и големите. Просто мъжът ми ги "облече" в нещо като дунапрен да станат колкото големите, като се изтощят само ги вадим от дунапрена, презареждаме и готово Simple Smile. Много ми е изобретателен мъжа. Иначе има и зарядни за големи батерии, но трудно се намират.

За столче, аз се чудя дали да не взема от тези, дето се връзват към нормалните столове, нещо такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5253&cat=69. Някой има ли отзиви за такъв тип столчета? Харесва ми, че ще е лесно за пренасяне, когато пътуваме.

Бебефон ние нямаме, но апартаментът ни е толкова малък и с тънки стени, че няма нужда, чувам дори на съседите детето като реве, какво остава за моето hahaha. Но за по-големи жилища, особено когато бебето спи в отделна стая, си е необходимост.

# 108

За столче, аз се чудя дали да не взема от тези, дето се връзват към нормалните столове, нещо такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5253&cat=69. Някой има ли отзиви за такъв тип столчета? Харесва ми, че ще е лесно за пренасяне, когато пътуваме.

и аз ги гледах тия столчета и е добра идея,ама на всеки тип стол ли могат да се слагат  newsm78 трябва да го проуча

# 109
  • До морето :)
ДД и от нас
Браво на сладкарките  Grinning Аз съм с две десни ръце (в моя случай), пък и ме мързи (не правенето, а после миенето на чинии  hahaha )
Мили, и ние понякога голям рев удряме преди съм. В шезлонга я друсам, докато мозъкът й стане на айран, та да не може да се съпротивлява много-много и заспива  Joy Това е придружено с гледане на филм от от страна, че така се разсейвам и не се изнервям.... НО филмът трябва да е със субтитри. Преведените не ги чувам какво говорят от рева на Елена  Crazy
Мария–И, дай рецептата за течен шоколад с АМ, че и моето артиса  Mr. Green
Сега най-новия ни номер е да "пръцкаме" с уста и да вика: Буууууууууууууууууу!
И да се оплача:
1. Снощи пак яде 8974398732 пъти  Mr. Green То поне да ядеше, а тя се размрънка, дам й цица и на 30-та секунда е тю-тю  Laughing Трябва да го пробвам това с водата, бибата не ни върши работа
2. Ох, забравих какво щеше да е второто оплакване, сигурно не е било важно  hahaha
Диването спи, а аз отивам да  1dishes  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

ПП: Аз така и не разбрах какво точно е фондан  hahaha
ПП2: Стола за кола ни е на Бертони http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8775&cat=68
Като се замисля, може да станем рекламно лице на Бертони - количка, шезлонг, стол за кола, стол за хранене, любима играчка..........

# 110
Бързо влизам да споделя....
Открих нов начин за приспиване  newsm44
Мойта Селинка, както съм казвала не един път, заспива много трудно, търка си очите, понякога си пее, ядосва се на маика си(на баща си никога) и т.н., ама не става и не става. И както Мили казва, ако не заспи на секундата се изнервя още повече и става мисията невъзможна! Ноооо, май и намерих цаката... покривам и очичките с една памучна кърпичка и тя започва да се унася. От клатенето на шезлонга кърпичката пада и тя веднагически се разревава или пък си я вдига сама с ръчички, за да си покрие очите. И така заспа за няма и 5 минути  newsm09 Мили, пробвай, може да стане и при вас! Май пробване му е майката!
Между другото кога мислите да слагате бебенцата в столчетата за хранене? Четох някъде, че това трябва да става в 8-11 месец, преди това трябва да стоят в скута на майките си и така да се хранят.

# 111
  • София
Здравейте момичета - кокичета!

Имам да наваксвам с четене от миналата тема. Днес трябваше да сме на консултация, но вчера ме тръшна някакъв вирус с втрисане, разстройство и повръщане. До вечерта и таткото се предаде. Кърмя с маска, гледам да се въртя възможно най-малко около Сияна. Сутринта обаче и тя повърна веднъж. Моля се да е от преяждане.
Стискайте ни палци.  Praynig Тъкмо беше започнала да се пооправя от разстойството и вируса, които си донесе от Разлог. Ще се гръмна вече с тия вируси. Почти не излизаме, само и само да не си лепнем нещо и накрая пак същото.

Ето няколко снимки от фейса да не ни забравите и тук:

Сиянка-Кокоранка:

С мама и тати:

Пак с тях:

# 112
  • До морето :)
Jira, Сиянието е............ нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да й нацелуваш дупето от мен Simple Smile А и дано не е прихванала от вас някой вирус.  Hug Hug Hug
Михаела, и аз ще го пробвам това с кърпичката. Един път я приспах като й печеше в очите  hahaha Бутам количката, тя се сърди... Пекна й на очите, тя ги стисна и така без да се усети - заспа  Laughing

# 113
Жира - много сте хубави!
Михаела - това с кърпичката и аз съм го правила, но докато е в количката. Не я оставям да спи в шезлонга и аз не знам защо newsm78. Понякога, докато я кърмя си крие очите с ръчичка и така се приспива Heart Eyes

# 114
  • София
.....Живи сме или поне все още...но днес ни предстои консултация #Crazy
 А ДД! Grinning Laughing
 Започвам ви телеграфно, че времето е кът:
  Видях страхотни снимки на Павел на Десинце,на Нанди и деца и последните на Жира(тези ги отразих и в нет-а! Peace) Много са ни пораснали дечицата и са се разхубавили...и майките също smile3534 Ако забравям някой-да прощава, но вече съм баба изкуфяла #Cussing out
  Тези мацки с тортите... или са скрити таланти или тайно работят в сладкарцки цех...абе изобщо в тази тема са събрани невероятни таланти във всички области- само пускаш мухата за нещо и ела да видиш какво става  Hug
 На болните: Бързо оправяне на бебенца и майки- това е много неприятен момент! Praynig Hug
За приспиването: Покриването на очите действа безотказно! Ние имаме от онези кучета-кърпички- Маги сама си трие нослето в нея и после си покрива очите и така заспива от около седмица( че чак сега я издирх тази джаджа! ooooh!)
Магдаленчето е болезнено привързана към мен и татко си- вече не остава и за минута при друг- вчера направих двучасов опит да я оставя, за да си свърша работата...познайте- през цялото време викала като луда и се карала, тръшкала се и се въртяла да ни търси- щом ме видя - хилеж до ушите и гукане! newsm47 Ами сега- честито на победителите! Mr. Green А аз имам все пак още 2 броя деца за отглеждане- чудя се как ще оцелея така newsm78
 Хайде стига съм ви досаждала..по-късно пак ще се включа след консултацията! Hug

# 115
  • Варна
Лусииии , не се дава Симонката, явно е решила да се бори за медала със зъби и нокти  smile3532 Да не те отчайвам, ама при нас зъбите излязоха и пак положението е същото. Преди малко я приспах буквално бягайки (!) по коридора като луда с нея напред назад и джаскане до полуда, а за да съм сигурна че ще спи накрая седнах на въртящия стол и се въртяхме докато на мен ми стана лошо и ме заболя главата, а тя уж заспа.... ииии 20 мин по-късно влизам аз в стаята на пръсти и кво да видя - наШта се навряла под повивалника на кошарата и рита ли рита, всичко съборено на земята....   smile3512 Голяма веселба! Отивам да приспивам ОТНОВО, че почна да хленчи! Ще пробвам номера с покриването на очите  newsm17

# 116
Ха Луси, за ревящо бебе питай нашите съседи Wink. Сякаш не ми стига, че все се нерви, ами вече ме втриса от въпроса "туй бебе що реве?"  #Cussing out На една баба и казах: ми щото майка му не му дава да яде. Ей такива очи ококори #Crazy и вече като ни види казва "ах, че хубаво се разпява". Ама аз откакто се примирих с мисълта, че ще реве и че не аз съм виновна за това, и спрях да се оплаквам, и ако случайно е бил послушен се скъсвам да го хваля сякаш положението стана по-поносимо. Всъщност май ме спасява това, че отпадна нощното хранене, все пак като ти се съберат 5-6 часа без да те събуди писък е по-добре

Номера с приспиването с кърпичката майка ми го направи вече 2 пъти. Ама тя не може да го дундурка на ръце и си намира други начини. И аз пробвах, ама не подейства.

Jira и тук да кажа Сиянка е прекрасна Heart Eyes

ПП: Леле с какъв писък си отвори очите това дете  Twisted Evil А аз само го погледнах и му се ухилих, лежеше до мен на леглото. Почуди се, почуди се па се засмя  Grinning. Айде това е, че иска да си говорим Wink

# 117
Здравейте, бубенца Simple Smile
Току що приспах малката и влизам само да направя запис в новата тема !
Нямам време да чета особено подробно и само мернах, че обсъждате разни покупки.

Ние сме с бебефон на Авент, май е същия като на Гери и Поли и сме много доволни Simple Smile Постоянно е включен и ми е спокойно с него, защото чувам Вики дори и при най-малкото шаване!

Относно стол за хранене - и аз гледам ли гледам...харесахме стол за хранене на CAM ето такъв http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7050, ама пусто 300 лв....Как все ми харесват толкова скъпи неща, не знам  newsm78 И сега съм в голяма чуденка какво да правя

Айде махам се, че имам толкова мнгоо дрехи да подреждам и прибирам, че свят да ми се завие  Crazy
Искаааааам домашнаааа прислужницаааааааа!!!!!!!! Не ме кефи домакинстването и това си е то!!! Особено, когато е всекидневие си е направо ужасТно!!!!
ММ напъва да си правим второ и аз един ден му заявих "Искаш ли да си правим второ бебе?" и той "Да  Heart Eyes", а аз "Правим второ бебе, наемаш ми домашна помощница!!!" и той "Добре, готово" и аз  Shocked Shocked Shocked  Не ми беше това идеята, ама...Та деТ се вика сама си го....Обаче не ме разбирайте погрешно, засега не действаме за второ  Mr. Green

П.П. ООо, за малко да забравя! Моето ВИП-че днес става на цели 5 месеца  Heart Eyes Кога стана това кУфтенце на 5 месеца така и неусетих  Heart Eyes Времето лети момичета, а нашите малчугани с всеки ден се отдалечават от времето, в което ги наричаме "бебета"  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 15:08 от diana_valkova

# 118
Елфи яко се е развихрила в кухнята,разбива 4 вида кремове,сметани,меслени,сирена,бели шоколади,желатини,ромови есенци.....  Crazy Crazy Crazy Направо в къщи мирише на сладкарски цех,всички възможни купи и тенджери пак са струпани в мивката  Laughing Яко ръси с карамелен сироп блятовете,а тортата стана ГИГАНТСКАААА!
Понеже Елфи е много лакома реши,че един комплект блатове ще са и малко,затова грабна под мишка два пакета.И елата да я видите сега как ще успее да покрие с фонданов чаршаф тази великанска торта  Mr. Green

Честно ви казвам,ако досега долу-горе -долу се справих,то сега вече не съм особено убедена.Надявам се само да не смажа тортата със сакатите си ръчички в безумни опити за заглаждане на захарната маса  #Silly

Jira...уникални снимки си показала.Толкова красиви и артистични,а хората на тях са просто страхотни!Сиянка е изключително чаровно бебе  Heart Eyes

# 119
  • Стара Загора
Малеее то имало нова тема...аз си кисна в старата и се чудя що никой не пише Crossing Arms а те нашите се изнесли по терлици от там Twisted Evil
Едва изчетох темата...и много щях да пиша ама дано успея да го напиша.
Първо честито на всички празнуващи месечинки и тези дето отминаха Blush Hug
Елфуна и Буба пак ни закопаха като пирони в кисело мляко с тези красоти Crossing Arms отивам в ъгъла да се срамувам....пък дано поне по едно парче торта отпуснат фъндък Mr. Green дет се вика...за нас дето гледаме жално и гладно.
Страхотни дечица видях последните страници Hug
Много ми харесва и снимката на Нанди как спят трите като тримата от запаса Mr. Green Отдавна чакам разделение по полове в нашата та да ме оставят сама и тримата да се изнаст в друга стая...ама нцъ...натискат си парцалите и тримата Mr. Green
За бейбифона - имаме на Бертони още от Слави..супер ефтин - 45лв. и още ми служи вярно.
За захранването - пробвах го Боримечков два дена с елда...нцъ...не ще и тва е...засега съм на изчакване...хич няма и да се зоря Laughing
Стол за хранене - няма да купувам...имах със Слави и само го прескачах Crossing Arms
За спиването - сам го извършва....ръмжи си там...гука...фъчка се ама се приспива Mr. Green
При мен лично нищо ново...освен, че съм на няколко фронта и докато ще я карам така...незнам...дет се вика докато издържа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт