Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 967
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
 Майчета минавам само да кажа че сме добре.Нямам никакво време-Калоян е много бесен и иска постоянно внимание-в кащи не се седи-само на разходка.
 Иначе много ми липсвате и постоянно си мисля за вас  Heart Eyes
 За захранването-заместила съм напълно обедното хранене,а следобедното за сега е плодово пюре и понякога оризова каша и мляко.
Утре ще мина да кажа колко е порастнал-ще ходим при леля доктор Simple Smile

# 91
  • Сливен
Simple Smile 
Elfi4ka страхотен е самолета Simple Smile Поздравления Simple Smile
Буба и на теб браво... Simple Smile

Ние днес пак цял ден скитаме по улиците, а Елина спеше така сладко и непробудно Simple Smile Възползваме се от всеки слънчев ден, защото не се знае какво следва...
За захранването - както вече споменах дадох и сок от ябълка и мислех да продължим така, но вече се колебая... Мисля си да започна с плодово пюре, но готово, а не домашно приготвено, понеже съм на мнение, че термично обработеното е по-добрия вариант... Нашата педиатърка ми беше казала да  и пасирам пресен плод, но някак не ми се рискува...
За гледането на ТВ - понякога я хващам как е зяпнала телевизора, но за кратко... Но ми е правило впечатление, ако през деня е включен телевизора и дават Шоуто на Слави, щом му чуе гласа веднага се обръща и гледа Simple Smile

Вече едва гледам, затова ви изоставям... Лека и сладки сънища Simple Smile

# 92
 Hug
Айде и аз да се разпиша, пък кога ще ви чета  Embarassed newsm78
Нелка, както винаги прекрасна темичка си оформила   bouquet

# 93
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет и от мен, отново

Сега да се оплача от Моника, това малко смукалце се е научило докато суче да ни държи палеца на ръката.Така и двете ми ръце са заети, едната я придържа, а другата бива държана от сукалчето Crazy.Дръг нов номер е докато суче да държи зърното с устата и да се върти навсякъде да разглежда, ама хич не мисли, че това зърно не ластично и болиии #Cussing out.

За гледането на телевизия, Моника е пръв телезрител.У нас, когато милото ми мъж е почивка тв-то не спира, но се гледа детски канал/така си доучваме езика/.Има определени предавания който зяпа, но зяпането е макс 5 минути, просто всичко омръзва аЦки бързо.

Сетих се единственото дето не омръзва е кака да прави маймунджулъци и Моника се хили с глас, голям смях настава тогава.
Преди малко надъбвах балон за Соничка и Моник се смя на балона/надувам, изпускам въздуха и пак така няколко пъти/, после и дадохме за малко балона, голямо лигавене и още повече бебешки хилеж, но като го взехме настана драма, рев за балона, добре че Соник спаси положението.
Още щях да пиша, но забравих.

сетих се, направих мекиците,Стнаха, но като изстинат не са хубави.Иначе ги докарах отвътре хрупкави, отвън пухкави.Правих ги с брашно, вода и суха мая, месих на ръка, изкарах навън да втасат по бързо, и след 3-4 часа пържихме и ядохме. Пържих ги в много олио.

Сега отиваме да спим

# 94
Ох, аз чак сега се довлякох от работа ( #Cussing out), видх Филип за има-няма 30 минути и той заспа.  Cry
Какви торти показвате, какво чудо...аз саднвичи едвам правя, вие тука за самолети и спайдъри говорите..... Shocked Twisted Evil
Хераааааааа, Спасдиидиии, Елиииииис....???
Отивам да спя  Tired

# 95
Ха,добро утро!

Снощи дребошлъците заспаха в полунощ Shocked,после Ина сука 5-6 пъти и сега ми е мъъъка.На моя мъж не мога да му видя очите,тръгва раано,връща се преуморен късно,хапва държейки Ина и се трупясва.Добре,че има бг мама,че да пообщувам на език различен от "агггууу"

# 96
Днес защо никой не пише newsm78

Онзи ден майка купила хелиев балон за Ева,прибрахме се и тя веднага го заряза.Ина обаче цял ден се занимава с него,слагам и връвчицата в ръчичката и тя след малко я изпуска и балона литва към тавана,а тя умира от кеф.И така n-пъти.Голяма игра,отначало се ядосах,че майка ми е дала 7лв. за балон,който след два дни се отдува и отива в коша,ама след такава игра и спокойствие,аз лично ще закупя още един брой Mr. Green

Ееее,тъкмо похвалих форума,че общувам,а сега и тук си говоря сама....

# 97
Добро утро и от мен, но ми е едно такова smile3507
ще пиша по късно че  smile3514 дребосъчко

# 98
Добро утро и от мен!
Днес реших първо да напиша пък после останалото...

Страхотни торти сте показали - Браво! Моят първи опит с фондан беше за 2-рия рожден ден на Рая и горе-долу се получи, но в сравнение с на Елфи самолета и спайдъра на Буба, направо бледнее... Догодина ще видим дали ще се справя по-добре. Wink

Сега да се оплача от Моника, това малко смукалце се е научило докато суче да ни държи палеца на ръката.Така и двете ми ръце са заети, едната я придържа, а другата бива държана от сукалчето Crazy.Дръг нов номер е докато суче да държи зърното с устата и да се върти навсякъде да разглежда, ама хич не мисли, че това зърно не ластично и болиии #Cussing out.

nandi, ако искаш може да опиташ да сложиш шарен гердан на врата си, или шалче. Ако пък го пуснеш леко по-дълго, може Моника освен да го гледа, да реши да се хване за него, освен за пръста ти. Peace

Прекрасни сте на снимката, nandi! И ние бяхме така до преди 2 седмици. Wink На мен малко ми е тъжно, че Рая от тогава се отдели да спи сама. Sad Порасна си изведнъж това дете, отби се сама, облича се сама, обува се сама, сега и спи сама... Cry Чувствам се малко ненужна...а от друга страна много се радвам, че е самостоятелна на 2 г и 7 м.

# 99
Днес ни е едно ревливо и на двамата. Защо това дете като не заспи на мига веднага започва с рев.. Вече започвам да се притеснявам сериозно, май ще трябва да ходим на невролог, знам ли. Вчера се видах с притялеки, ми те лесно им заспивали децата, не ревали много.. Всички така разправят. Живи и здрави да са им. Обаче моето хич не е от спокойните. Sad Беше добре 10 дни и сега пак старата история.

# 100
  • София
*milly* , всички деца са различни! Спокойно! Нищо му няма на твоето! Ето, виж Венци на Lussy например също не е от най-спокойните бебоци!  Wink

Tony_st,  nandi, то и моето се върти, ама не помага ако имам нещо на врата си - да, ще се хване за него, но това няма да й попречи да се върти навякъде. Само че за разлика от на nandi, тя пуска зърното и се храним по 100 часа!  Laughing

desi_shisha, аз сигурно съм най-странната майка, ама мнооого рядко й говоря на бебешки език. Обикновено й говоря някакви глупости или й обяснявам какво правим в момента, пък тя си ми говори на бебешки език!

БУБА, ама, разбира се, че видях, че и потникът е със Спайдърмен! Как бих могла да пропусна!  Laughing

# 101
Добър ден! Тъкмо приспах Дани и ще се пробвам да се включа. Ама и аз как си приписвам заслуги Mr. Green. Прадядо му го приспа, на люлката на вън, аз само дадох биберона за крайния ефект.
desi_shisha почвам с теб, че да не скучаеш Hug. Страхотна идея даде с тези балончета. Обожавам ги, ама все ми свидеше да си купя за мен, но за малчо може. Много се радвам, че харесва играчки, че някой деца хич не ги отразяват( след време сигурно ще искам да се  #2gunfire ама нищо)
*milly* не се шашкай Hug. Ще ти цитирам нещо от една книжа, която държа до леглото си: "Шумното дете, което показва какво го притеснява, пробва до край способността си да вдига врява и да кара майка си да отиде при него и, като иска да го утешават по хиляди начини, придобива самочувствие и вяра в живота."
dessince двамата с Павел сте прекрасни, а пък свекърите да го ... (не искам да го кажа, ама си го помислих)
За Елфи и Буба  smile3501
Забравих какво още щях да пиша, а и малечко си говори нещо навън. Пак много бързо се наспа, май и памперса пълни Laughing
Да не забравя Нелли newsm51.
До после ако има време  love001

# 102
ДУ от нас,аз за пореден ден съм  smile3507 ,но поне се изкъпах,и Мариела като ме видя с кърпа на главата подложи джука да плаче.
Милли и Мариела често плаче преди да заспи,толкова много и се спи,търка очи,и плаче щото неможе да се отпусне,понякога наистина е много напрегната,подритва с крачка,маха с ръчички.Според мен събират много нови впечатления и трудно се успокояват.Мариела трябва да се загледа в нещо,да има постоянен монотонен звук и движение.Много добре спи когато я бутам в количката покрай бул.Борис в София...яко е шумно,колите фучат по паветата,но това я успокоява и заспива,после отиваме на спокойно в парка и така.
Когато  ми говори на бебешки,понякога и аз отвръщам така,понякога и говоря като на голяма.
Бубе,Елфи невероятни торти....  chef Явно просто на някой им се отдава,на други като мен -НЕ.Аз супата успях да опека от разсеяност

# 103
Ехоооо  55
Мале, как ги правите тея торти, фондани, глазури и т.н. Аз даже до преди малко не знаех какво е фондан  Embarassed Елфи, недей да скромничиш, самолета е уникален  smile3501
Мили, не знаеш колко добре те разбирам. Всичките ми приятелки имат спокойни дечица и докато те си спинкат сладко и майките им пият кафенца, аз успокоявам, пея, разхождам, друсам...  ooooh! Но една приятелка ме светна да приспивам в шезлонга и сега само така спим през деня. А снощи си заспа и сама в кошарката. Просто я оставих, тя си поигра малко, по едно време се размрънка и я гушнах, но зарева по-силно. Оставих си я пак в кошарата и моментално се трупяса. Дано да не е еднократно  Praynig
За балоните с хелий, и нашия тати ония ден и подари един голям, червен, с мики маус и голяма игра падна. Ама всяко чудо за три дни, вече не го и забелязва.  Crossing Arms
Ние вече я взимаме с нас на масата и и е много интересно. Днес даже набара лимоновия сок и си го нявря в устата без да я видя. Ами хареса й ... newsm78
Бубееее, много сте сладки всички с тези колелета... голямо, щастливо семейсво!  newsm76 А за каляската на Ралфи, нямам думи... Чак му завидях!  smile3505
Ми, май това беше... Simple Smile

# 104
Привет!
Нанди, Тони, Менианте - и при нас го има това. Съчетано е с притискане на зърната ми между венците и.  Mr. Green
Бубе - браво за спайдъра, страхотно се е получило newsm51
Деси, тук сме, не сме се загубили Simple Smile
Аз сега освен бебефон избирам и люлка, ама искам да е електрическа, и столче за хранене....Та тежка е моята Mr. Green
Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт