Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 915
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,  Hug

Марта, този Вики е с характер... май навлизате в пубертетния етап... но според мене, ще му мине това с играта... ще се появи нова Twisted Evil я игра, я мадама  Twisted Evil Rolling Eyes и тогаваааа леле, ще има да ти реват девойките, че Викито не им обръща внимание.... всяка възраст си има своите проблеми... Честит Рожденик, нека бъде здрав и се радва на внуците си!   party023

Ох Борис се събиди в 5,30ч. да гука...баси пича Twisted Evil

Пък Еди в 3.00  Twisted Evil, ама така ни се спеше с мъжО, че не го отразихме и си продължихме да спим, а той по едно време заспало детето...

Сега се упражняваме да викаме колкото се може по-силно и по-пискливо и колкото пооооо, толкова му е по - смешно  Crazy, че в магазина днес овика всичко, хората се обръщат и надничат в количката да видят какво е това бебе, дето се чува така  Crazy

Силвия, бързо оздравяване на малката!!!  Peace

За оригването: понякога го пропускаме  Blush
за чистенето: в седмицата един - два пъти, но пък готвенето и прането - всеки ден, напраоооо ужас!  ooooh! Crossing Arms, айде прането понякога пропускам едни, два дена...  Tired

и аз съм на тема пазаруване за малкия - купих му зимно яке, пантофки, шапка (ама трябва още една, че тази е синя и не мога да сложа синя шапка с бежаво и оранжево яке или такава жилетка  ooooh!)... издирвам и коледни дрехи.. ако някой е видял да свирка, че ми се ще да натъкмя малкия за Коледа подобаващо  Mr. Green Heart Eyes Grinning

# 616
Малей, че съм отнесена.... днес моят дребсо става на 5 месеца - злото да го забрави!

Ето и нещо по този повод

# 617
офффф много гадно време!
Сутринта изкарахме 3 часа навън.Верно,че пръскаше от време на време,но беше много приятно времето.Сега като вали и не може да се излиза е УЖАС!Малко ви завиждам,че вашите деца седят кротко вкъщи Crossing Arms не че не съм си го научила аз тама,ама направо е нетърпимо.Сега обаче успях да го приспя.Затъмних в стаята и с повече полюшване взе,че заспа.Дано не е за 30 мин.

Марта брат ми беше така.Не ставаше от компютъра.За това си го превърна в професия и сега също не става  Mr. Green
Весело изкарване на празника! Hug

Марти се оригва всеки път,но и всеки път(освен нощем newsm78) повръща! Whistling и то не по един път....понякога чак до следващото ядене си връща от време на време....

Чистенето,готвенето,миенето....неприятна работа! Mr. Green И аз съм от лошите домакини!Обичам само да пера,че е най-лесно-натискам 3 копчета! Whistling

# 618
Марте,аз мога да помогна само с това Детето Лъв ,но смятам,че много ясно е описано за какво става дума Crazy

Хвърлихте ли пъпчето на децата си?

Кога ще слагаме възглавници като спят?

Вкарах ли два бързи пак Mr. Green

Зазка,продължаваме да стискаме палци и силно вярвам,че всичко ще е наред Praynig Hug

Венцулини тези дни е непоносим,буди се по всяко време през нощта и започва рев като обезумял,а интересно,че не иска да се храни и пореве,пореве,па спре и заспи,но аз вече съм хеви метъл и естествено заспиване няма в близките часове #Crazy

За оригването-естествено,че НЕ всеки път,аз без ръце останах да го разнасям през другото време,а да седна да му устоявам и за  оригването,немам нерви Mr. Green
За пътуването-ходи ми се като на обезумяла,но никъде не мога да отида с това диване,така че стига сте мрънкали Wink,аз и за 24 часа бих отишла някъде ако знам,че детето ми е спокойно и няма да ми създава ядове Mr. Green
За чистенето-абе хора,за кво говорите вие бе Mr. Green Аз себе си не мога да изчистя,а кво остава да се захвана с цяла къща Twisted Evil

За сайта бебешкидрешки,вече втора поръчка правя оттам и съм супер доволна Peace Мария,внимавай с номерата само,че не си отговарят много-много Naughty Поръчвай по-големия размер от този,който искаш Wink

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО!
Да е жив и здрав и все така да радва мама Heart Eyes
Тони,за твоите почерпки вече няма да говоря,ами направо ще стягам куфарите към теб Wink

# 619
Честита месечинка на Нико!  bouquet
Как ми се дояде сладичко....

Пъпчето не съм го хвърлила.Въобще не знам кога и къде ще го направим newsm78
Възглавница знам ,че след годинка някъде се слага.Доктора ми каза,когато гръдната обиколка стане по-голяма от обиколката на главата.Нещо такова май

# 620
Пъпчето - стои в книга, за да стане умна, интелигента мома и да обича знанието Mr. Green Обаче баща и иска да го местим в учебник по ядрена физика, а като отидем в Англия да го хвърлим в Кеймбридж Crazy
Възглавница няма да слагам все още
Честит празник на всички месечинковци Hug

# 621
Lussy, идвай...чакам те.. и благодаря за пожеланията, както и на Теди!  bouquet

Честит празник на всички месечинковци Hug[/i]
Днес е само моят глезанко...само той реши, че ще излиза на 13 - в петък. Mr. Green

Възглавница сложих на Рая като стана на 2 г. до тогава изобщо не искаше възглавница и аз не съм настоявала. За Нико - когато когато сам реши, че му трябва...но преди годинката едва ли ще е...

Пъпчетата и на двамата са още в къщи - мислих да ги сложим в Брюксел в адмистративната сграда на ЕК, но като се замисля, по-добре да са при нас...та ще ги оставим в България май... Heart Eyes

# 622
Уффф и аз я приспах.

Пъпчето-у нас си стои,че се чудим и къде да го метнем.

Възглавница слагам отдавна,но тя я недолюбва много,спи на нея само през деня,нощем се изплъзва,затова не я слагам вечер.
Уф дойде сметката за телефон,имам 5 лв интернет,а уж внимавах да не ползвам тоя на м-тел,пак нещо съм оплескала  ooooh!

Марте,детето май верно навлиза в пубертета,не ти завиждам
Аз се зазяпах в тоя "carnival kids" магазин и там харесах зимно яке и грейка, ама Гери ме вкара в размисъл,нашата зимна шапка май беше ччервено и бяло,как ще я сложа с яке в розово.. ooooh!

Чистене,готвене,пране-прахусмукачка пускам 2 пъти седмично,поне Мариела не се плаши от звука и.Пера когат трябва,готвя също така когато се налага,поне 5 пъти седмично...зависи от дозите.
Вчера сготвих шкембе,дробчета,измих хладилника и изпрах една пералня и брат ми се прибира и вика"Браво,днес много работа си свършила" -веднъж някой да ме оцени.

П.П. Понеже съм заплес-ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО!!!

# 623
  • София
Честита месечинка на Нико!  :bouquet:
Мерси на всички, които се опитват да ми помогнат! Hug
Луси: Страхотно е това за детето лъв!  bouquet Надявам се,че му давам достатъчно любов на моето лъвче Hug, но май..опитомяване няма! ooooh! Може само до някъде да го пообуздаеш, но то се е родило с нещо в главата и оправия няма-той си има собствена програма и си я следва! Mr. Green

# 624
  • До морето :)
Започвам по ред на номерата:
Зазка, сигурно е много трудно постоянно да държите Ния кротка. Поне се успокоявай с това, че тя като порасне тези премеждия няма да ги помни  Hug
Марте, не знам какво да те посъветвам за Вики. Точно по тази причина не исках момче - ние сме 3 момичета и мъжката тийнейджерска психика въобще не ми е ясна  ooooh!
Пъпчето - стои си при другите неща на малката - гривнички от болницата, ехографски снимки, тестове за бременност, такива работи. Не знам къде ще го хвърляме. Може да си го държа при мен, че да ми виси за полата, нямам претенции  Whistling
За възглавницата - не знам кога, след 1-вата или 2-рата годинка някъде. Аз вече и само калъфка не й слагам на леглото, че се завива с нея през глава  ooooh!
Чистене - мииии, свекито скоро се върна, че внесох малко ред из къщата.  Whistling Иначе съм мързелива. Пускам само пералня. Ама и ние много-много не цапаме. ММ не обядва вкъщи, аз ям каквото намеря или не ям изобщо  Rolling Eyes За вечеря - каквото има  Twisted Evil
Оригването - ако е заспала не я оригвам. Иначе я вдигам. Ако се оригне - добре, ако - не, после по някое време самичка се оригва
За пътуването - аз много обичам да пътувам, но скоро едва ли ще ни се отдаде възможност. Не знам Елито как ще е на дълги разстояния. За сега най-далеч сме ходили в Приморско, но беше много малка, в коша за новородено и почти нищо не разбираше от цялата история. Иначе на кратки разстояния - харесва й, гледа през прозореца и по някое време заспива  Mr. Green
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НИКО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!
А по моя въпрос нищо не казвате. Вашите бебета задържат ли си дъха за по няколко секунди?  newsm78
И най-накрая реших да излезем днес на разходка. Нахраних малката и... тя заспа. Еее, не е честно. Понякога по 1 час реве и се приспиваме, а като ми трябва будна - заспива. Живот ли бе да го опишеш.....
Понеже нашата количка я държим под един навес, ако Елито заспи в нея, взимам направо нея с коша и в къщи продължава да си спи вътре. Сега с летния кош хич не знам как ще процедираме по този въпрос  ooooh!

# 625
Пъпа - още е в къщи, нямаме идея все още къде да го хвърлим.
Възглавница - слагам отдавна.
Чистене - чистя често спалнята, защото много прах се събира. И по-рядко другите стаи, и то предимно прахосмукачка. Готвя само, когато ми се каже, защото не ми се занимава с нищо тук. Свекито се занимава. Сега сме 1 седмица младоженци, свекитата ги няма и с кеф си правя всичко и то много бързо, което е учудващо.
Оригването - не всеки път, но дори и да се е оригнал пак повръща и то след всяко ядене и по няколко пъти. И сега с тези пюрета всичко е с петна, какви ли не препарати купувах, кисна ги, търкам ги с какво ли не и нямат махане. Много ме е яд.
Павел днес заспа сам в леглото си и аз съм много щастлива, дано да си изгради този навик, че много лошо го научих.
Друго не се сещам, въпреки, че май имаше още нещо.
Честита месечинка на Нико! baloni
ММ е роден на 13 май, само че в четвъртък.

# 626
И сега докато си пиша пак заспал самичък  Heart Eyes.Пускам му музика и отнася

# 627
И сега докато си пиша пак заспал самичък  Heart Eyes.Пускам му музика и отнася
Иде пъстроцветна есен, Павел приспиват го с песен!  Mr. Green

# 628

А по моя въпрос нищо не казвате. Вашите бебета задържат ли си дъха за по няколко секунди?  newsm78

Нелка,аз от моите паранои,тебе съвсем те забравих Crazy
Това ни се е случвало няколко пъти,напоследък може би не newsm78 Много е стряскащо наистина,но нито имам идея от какво е провокирано,нито нищо Thinking

# 629
Нели при нас се случва,но за секунда.Примерно ако му духна в лицето,или му пръсне вода в лицето...в някакви такива ситуации.Според мен това е някакъв рефлекс.Не знам newsm78

"Круши "Уилиамс-Крист" 125 гр. След 4-ти м. Състав: круши 50%, сок от круши 45,8%, смлян ориз, оризово нишесте, витамин С."
Това значи ли,че преди да се даде,трябва да е въведен ориз?И това нишесте?
Сигурно е тъп въпроса ама се зачудих....

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 21:01 от Tedy

Общи условия

Активация на акаунт