. Оплаках се отново, че с акането нещата хич не вървят, тя ме пита дали давам сокове, аз си признах, че нищо не давам и ми се скара "Ами хайде де, какво чакате, не може само на кърма да кара, явно не му стига." После като го претеглихме и се видя, че е наддал 800 грама за месец, разбра, че не е от недохранване и започна да ми говори дивотии за овесена вода, сокчета, бля бля. Педиатърът само мълчи като пукал, явно го е страх от сестрата. Като излезе тя от стаята му обясних, че не мисля да захранвам още и той започна да кима "Да, то сега според новите изисквания е така." Като питах за направление за гастроентеролог заради запека, сестрата каза "А, глупости, няма нужда за толкова малко дете", след като излезе сестрата, педиатърът ми каза, че ще ми даде, ако няма подобрение след 2 седмици. Много е залюхан, какво е туй чудо от сестрата да се бои и в нейно присъствие да не смее да дава направления и да говори за късно захранване, не знам.
Браво!

).

Имай предвид, че като 'свети" тортата, това я прави още по-привлекателна за окото. 

Гръб не ми остана,да взема и да меся,множко ще ми дойде 
Но този фондан,който правих/руската мастика 2/ не е особено подходящ за чаршаф,защото е с желатин и стяга доста бързо.Съответно много се напуква и стои неестетично.Той е по подходящ за фигурки.
.
. 

Ами тя си пуска постоянно да разглежда-как ще стане това?

Ще опитам да и намаля порциона, пък ще видим...
" За захранването каза ако искам да започвам с пюре- мисля да го направя на 5 навършени месеца! Чак сега ни прати на ортопед- то май вече е късно, но все пак ще отидем в петък да я погледнат! 
Моника е страшна сладурка! 

За психическа..тепърва ще се докаже!
Все още имам време да и пооправя фигурата, защото сега се залага броят на мастните клетки и ако прекаля, после ще страда цял живот!

отивам в ъгъла да се срамувам....пък дано поне по едно парче торта отпуснат фъндък 

Препоръчани теми