/, ако намериш начин за намаляване на дажбата, кажи .Тукашния доктор каза няма проблем с кг, до 2 годинки било нормално да са пухкави, но аз нещо не му вярвам.

(къде ще ходите, да излюбопитствам в тази връзка
)
Но и аз се надявам, че няма да остане така. Защото сега е сладко, но по-натам ще ти бъде проблем. 
и може да я смеся с плодово пюре ако не иска да я яде в чист вид.
Дядо ти ще бъде горд с теб 

Много сте сладки!

, ама и доктора какъв е такъв льохман, та и мълчи... или просто не му се занимава човека... Но кога и с какво ще захраниш си е твоя работа, а не нейна! Следвай сърцето си... Моята лекарка ме съветва, казва ми кое как е прието да се прави, аз и благодаря за информацията и тя накрая си казва, както прецениш, помисли и сама реши, следвай майчиното си сърце и се вслушвай в детето си! 
но като започне да седи като хората тогава ще му вземем 

нещо не е както трябва... най има ли проблеми - говоря за психически 

По-добре така от колкото да се чудя как да й натъпча нещо в устата. А за ортопед - и ние не сме ходили още. Педиатърката ни каза, да идем като стане на 4м. и 1 ден... Та сега чакам ДК.
Аз ли съм най-ужасната майка тука?!?!?! Понякога слагам лаптопа на леглото и двете гледаме филм. Много й харесва на Елито и също като майка си - заспива
Накрая си хареса Камера
Тази вечер сме само двете и ще я мъча с вода 
Мили, пробвай, може да стане и при вас! Май пробване му е майката!
винаги действа, и даже сега Ясена сама си търси нещо са си метне на очите- било кърпичка, одеалце, или дори калъфката си подвива някак си, подпъхва ръка отдолу, и я мята отгоре си 
Така хем сме навън, хем сме вътре 
Хихи, Мони е страхотна също, а возилката на Ралфи- еее, няма такова чудо
А и направо изтръпвам като чуя за такива драстични методи от докторките...аааа!!! С
)Даже не ми се подхваща тая тема, че се набирам излишно. Да заминава малко командировка другия месец, че да си домъчнеем малко.
И аз забравих вчера да кажа, че каляската на Ралфито е НОМЕР ЕДНО
))
И аз мисля, че скоро ще може да го слагам да сяда. Аз и сега го слагам седнал в шезлонга, не на напълно изправено положение, но доста повдигнато от легналото.Препоръчани теми