По-нататък с другите храни трябва да се внимава, ама сега с кърмата... Това за мастните клетки уж е вярно, но не може да се затлъстее само на кърма
Тияна беше 7200 на три месеца и малко
(изказах се и аз без никой да ме е питал
)
Ще ти препоръчам един, с най-хубавите ребърца в София
.Дебеличка, пуФкава и винаги усмихната и нахилена, хепи бейби
.
. Но като не ми се купува друг си трая 

. Оплаках се отново, че с акането нещата хич не вървят, тя ме пита дали давам сокове, аз си признах, че нищо не давам и ми се скара "Ами хайде де, какво чакате, не може само на кърма да кара, явно не му стига." После като го претеглихме и се видя, че е наддал 800 грама за месец, разбра, че не е от недохранване и започна да ми говори дивотии за овесена вода, сокчета, бля бля. Педиатърът само мълчи като пукал, явно го е страх от сестрата. Като излезе тя от стаята му обясних, че не мисля да захранвам още и той започна да кима "Да, то сега според новите изисквания е така." Като питах за направление за гастроентеролог заради запека, сестрата каза "А, глупости, няма нужда за толкова малко дете", след като излезе сестрата, педиатърът ми каза, че ще ми даде, ако няма подобрение след 2 седмици. Много е залюхан, какво е туй чудо от сестрата да се бои и в нейно присъствие да не смее да дава направления и да говори за късно захранване, не знам.

Ами тя си пуска постоянно да разглежда-как ще стане това?

Ще опитам да и намаля порциона, пък ще видим...

Но при всички случаи каляска звучи добре 

благодаря и много ви обичам момичета!
Кърмя си го аз Магито, пък да става каквото ще!Ще я захранвам чак на 5 месеца и това е!Така ми подсказва майчината интуиция! 
Но..нещо нямаше
Така, че като казах, че ще бъде по-настоятелна за захранването след 5-я месец, имах предвид, че изобщо тогава ще го почвам, че сега само се лигавя и си търся занимавки
Правя си експерименти най-общо казано 

. Те бебетата нали се раждат със запас от желязо, на моето дете като му правиха кръвна картина преди 2 месеца, хемоглобинът му беше 158.
...

Препоръчани теми